Alles wat je doet, ťťn swipe verwijderd

Alles wat je doet, ťťn swipe verwijderd

Je favoriete foto’s, het nieuws, je takenlijst van vandaag en het weer voor morgen: alles is slechts één swipe verwijderd.  Widgets helpen je de inhoud terug te vinden die voor jou belangrijk is.

Een gloednieuw perspectief

Een gloednieuw perspectief

Minder ruis, rommel en chaos. Microsoft heeft de manier waarop je pc voor en met jou moet samenwerken opnieuw uitgedacht. Windows 11 geeft productiviteit dan ook een nieuwe boost.

Het leven is samen beter

Het leven is samen beter

Windows 11 brengt je meteen in verbinding met de mensen om wie je geeft. Leg met iedereen contact rechtstreeks vanaf je bureaublad dankzij Chat van Microsoft Teams. En dit hoe je maar wil: bellen, chatten, berichten of video.

Wat je nodig hebt, waar en wanneer je het nodig hebt

Wat je nodig hebt, waar en wanneer je het nodig hebt

Krijg sneller en eenvoudiger toegang tot je favoriete nieuwssites, nuttige informatie en entertainment. Dankzij de widgets en verbeterde Microsoft Edge-browser van Windows 11. De ideale combinatie voor prestaties en personalisatie.

Altijd speeltijd

Altijd speeltijd

Speel de nieuwste games met superrealistische graphics. Speel met vrienden op de console. En speel met je favoriete accessoires. Hoe je ook wil spelen, het kan perfect met Windows 11.

Innovatie voor iedereen

Innovatie voor iedereen

Met een enorme keuze aan toestellen qua stijl, functies en modellen zorgt Microsoft en hun netwerk aan partners ervoor dat jij een pc op maat vindt met Windows 11.

De manier om dingen gedaan te krijgen

De manier om dingen gedaan te krijgen

Met een Microsoft 365-abonnement voor jezelf of voor het hele gezin, geniet je van beveiliging, opslag en premium apps. En dat allemaal aan een voordelige prijs.


De nieuwe Windows heeft alle kracht en beveiliging van Windows 10 met een nieuwe, frisse look. Het bevat ook nieuwe tools, geluiden en apps. Over elk detail is nagedacht. Alles komt samen voor een verfrissende ervaring op je pc. 
Upgrades naar de nieuwe Windows werden vanaf eind 2021 uitgerold en gaan door in 2022. Gedurende deze periode zal Microsoft achter de schermen wat testen en controles voor je specifieke pc uitvoeren. Windows Update zal aangeven of en wanneer je pc in aanmerking komt. Je kan dit controleren via Instellingen/Windows Update.
Het is gratis. Maar alleen Windows 10-pc's die de meest recente versie van Windows 10 hebben en voldoen aan de minimale hardwarevereisten kunnen upgraden naar de nieuwe Windows. Je kan  bekijken of je de nieuwste updates voor Windows 10 hebt in Instellingen/Windows Update. 
Nee. Voor de nieuwe Windows en Windows 10 is ongeveer evenveel ruimte op de harde schijf nodig. Tijdens het upgradeproces is echter wel extra ruimte nodig.  Windows maakt deze extra schijfruimte ongeveer tien dagen na het voltooien van de upgrade weer vrij.
Standaard worden al je bestanden en gegevens overgebracht. We raden je echter wel aan een back-up van je bestanden te maken voordat je de installatie uitvoert.
Ja. Je hoeft niet te upgraden naar de nieuwe Windows. Microsoft blijft Windows 10 ondersteunen tot 14 oktober 2025.
Ja. Je kan gedurende 10 dagen na installatie van de upgrade naar de nieuwe Windows teruggaan naar Windows 10, waarbij alle bestanden en gegevens die je hebt meegenomen behouden blijven. Na de 10 dagen moet je een back-up van je gegevens maken en een 'schone' installatie uitvoeren om terug te gaan naar Windows 10. 
Als je pc voldoet aan de minimale hardwarespecificaties, kan de Windows 10 Home-editie in S-modus een upgrade krijgen naar de nieuwe Windows Home-editie in S-modus. Als je Windows 10-pc de Pro-editie in S-modus gebruikt, moet je de S-modus verlaten om naar de nieuwe Windows Pro te upgraden. De nieuwe Windows Pro-editie is niet beschikbaar in S-modus. 

Het schema voor het uitbrengen van de upgrade is begonnen eind 2021 en gaat door in 2022. De specifieke timing zal van het apparaat afhangen. Voor bepaalde functies is specifieke hardware nodig, zie https://www.microsoft.com/nl-nl/windows/windows-11-specifications.
Gratis upgrade naar Windows 111 wanneer dit beschikbaar is.

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters