Zanussi Bright Range, om in alle gemak te koken

De Zanussi Bright Range werd speciaal ontworpen voor alle keukenprinsen en -prinsessen! Welke toestellen kan men in dit nieuwe gamma terugvinden? Een inductiekookplaat, een vaatwasser, een microgolfoven, een combikoelkast en een oven. Perfect om in alle gemak te koken. Benieuwd naar al hun troeven?

ZIAN644K-inductiekookplaat

Veilig aan de kook brengen

Hou het veilig in de keuken dankzij deze kookplaat met BoilAssist. Dit toestel houdt het water voor je in de gaten. Komen er opstijgende bellen tevoorschijn in de kom? Dan wordt de temperatuur automatisch verlaagd en wordt het water naar een veilige, rustige stand gebracht. Resultaat: je kan verder je maaltijd bereiden zonder te worden afgeleid.

Hob2Hood: automatische ventilatoren

Dankzij de Hob2Hood-technologie gaat de ventilatie bij het koken harder of zachter werken in functie van de instellingen die je gekozen hebt. Zo moet je je niet bezighouden met de instellingen van de afzuigkap en kan je je concentreren op je heerlijke gerechten.

Temperatuurregeling met Direct Touch

Direct Touch Control werd ontworpen om met gemak te koken. Wijzig snel en eenvoudig de temperatuurinstelling van deze ZIAN644K-inductiekookplaat met je vingertoppen. Je hoeft gewoon over het aanraakgevoelige paneel te vegen.

ZDLN6631-vaatwasser

Totale reinigingsdekking

Is je vaatwasser helemaal vol? Geen nood! Zelfs een volle lading krijgt een grondige reiniging. Hoe? De handige sproeiarm zorgt ervoor dat het water elke hoek bereikt, zodat er geen schotel, glas of bord over het hoofd wordt gezien. En met een tot 3 X betere sproeidekking dan gemiddeld komt er elke keer weer glanzende vaat uit de ZDLN6631-vaatwasser tevoorschijn.

Ruime besteklade

De ruime besteklade werd gemaakt om genoeg plaats te bieden voor je grote keukengerei en de lange messen die je dagelijks gebruikt. Of je bestek nu groot is of een bijzondere vorm heeft, je kan makkelijk de tussenschotten aanpassen om ervoor te zorgen dat er plaats is voor al je bestek en keukengerei. Top!

SoftSpikes voor je delicate glaswerk

Vergeet het afwassen van breekbare glazen met de hand! De zachte SoftSpikes rubberen kussentjes van deze inbouwvaatwasser houden je mokken en glazen mooi recht. Zo vallen ze niet om en breken ze niet tijdens de cycli. Totale gemoedsrust, ongeacht het type glas!

ZVEEW5X1-microgolfoven

Gelijkmatige verwarming

Dankzij de XL-draaiplateau worden je bereidingen gelijkmatig opgewarmd, zonder het met de hand te moeten draaien! Met deze Zanussi-microgolfoven wordt je eten dus grondig en snel opgewarmd, elke keer opnieuw. Dat is tijd en energie bespaard!

Handige grillfunctie

Zin in knapperig spek, sissende worsten of een heerlijk kaaslaagje op je ovenschotel? Kinderspel voor deze magneton en zijn ingebouwde grillfunctie. Plaats je schotel op de rooster dicht bij de bovenkant van de oven en geniet van heerlijke resultaten.

Ideaal voor extra grote maaltijden

Graag grotere gerechten in één keer bereiden of opwarmen? Laat dat maar over de ZVEEW5X1 van Zanussi. Dankzij zijn XL-capaciteit is hij bijna 2 X zo groot als een gewone microgolfoven. Zalig!

ZNLN18FS1-inbouwkoelkast met diepvriezer

Voedingsmiddelen in piekfijne staat

Deze Zanussi-inbouwkoelkast met No Frost-technologie maakt gebruik van 2 afzonderlijke, onafhankelijke koelsystemen: de ene voor de vriezer en de andere voor de koelkast. Door te zorgen voor een optimale luchtvochtigheid in de koelkast hoeft deze nooit te worden ontdooid.

DynamicAir voor een constante koeling

De DynamicAir-technologie beschermt de kwaliteit van je voedsel door een constante temperatuur in de koelkast te behouden. De ventilator zorgt voor de circulatie van koude lucht in de koelkast voor een snellere en efficiëntere koeling van je levensmiddelen. 

Dubbele elektronische aanraakbediening

Met de dubbele elektronische aanraakbediening weet je altijd wat er in de koelkast gebeurt. Zo kan je makkelijk verschillende functies bedienen en de precieze instellingen voor zowel de koelkast als de diepvriezer met één druk regelen.

ZOPKA6K2-multifunctionele heteluchtoven

Reiniging via pyrolyse

Met het slimme pyrolyse reinigingssysteem is het mogelijk om deze Zanussi-oven als nieuw te houden. Dit zelfreinigende systeem warmt de oven op naar een temperatuur die aangekoekte vetten omzet in fijne as. Daarna hoef je alleen maar de bodem met een vochtige doek te schoon te vegen.

Knapperig voedsel

De AirFry-functie met de innovatieve geperforeerde AirFry-bakplaat laat lucht rond je voedsel circuleren om het gelijkmatig langs alle kanten te verwarmen. Je hoeft je eten niet meer te draaien om te genieten van het knapperige, perfect gefrituurde snacks.

Perfect gelijkmatige ovenresultaten

Dankzij het ringvormige verwarmingselement geniet je van een gelijkmatige bereiding, op meerdere niveaus. Dat is ideaal om de smeuïgste koekjes en rijkelijkste taarten te maken. Bovendien wordt deze oven sneller opgewarmd en bespaar je zo tijd en energie.

Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters