Click&Collect na 30 min
De laagste prijs garantie
2 jaar garantie

PHILIPS BRI920/00

Semi-definitief epileerapparaat, pentrimmer, huidcontactsensor, automatische flitsstand

4,6

Minder dan 5 in stock, bestel nu!
€ 245,99 Of - Simulatie
Onze diensten
Direct Replace Garantie
Direct Replace Garantie
€ 50,00

3 jaar omruiling bij panne

īWeg met al die haartjesī
  • Voor verschillende haar- en huidtypes

  • Ingebouwde huidsensor

  • Bijgeleverde pentrimmer

  • Niet geschikt voor het gezicht

Diensten en Garantie

2 jaar wettelijke garantie

Geldig voor alle producten

Levering aan huis 7 dagen op 7

Wij leveren je bestelling gratis bij jou thuis, 7 dagen op 7.

Gratis
Levering in afhaalpunt

Wij leveren je bestelling gratis in een afhaalpunt bij jou in de buurt.

Gratis
Click&Collect zonder voorschot (naargelang winkel)

Bestel je toestel via Click&Collect, zelfs zonder voorschot.

Gratis
Direct Replace Garantie

3 jaar omruiling bij panne

€ 50,00
Toegevoegd
Dit zeggen onze specialisten over de PHILIPS BRI920/00

Philips Lumea BRI920/00†

Dankzij zijn IPL-technologie stuurt de Philips Lumea BRI920/00 zachte lichtpulsen naat de haarwortel. Zo stimuleert het epileerapparaat elk haartje om in rustfase te gaan. Je haartjes groeien minder snel terug.†

Voor verschillende haar- en huidtypes†

De Lumea BRI920/00 is geschikt voor verschillende haar- en huidtypes. Het werkt op natuurlijk donkerblond, bruin en zwart haar en op huidskleuren die variŽren van erg wit tot donkerbruin.†

Ingebouwde huidsensor†

Dankzij de ingebouwde huidsensor wordt aan het begin van elke sessie je huidskleur gemeten. Is de huidtint te donker, dan worden de lichtpulsen automatisch gestopt. Veilig!†

Persoonlijke assistent via de app†

Installeer de Lumea-app op je smartphone en geniet van een persoonlijke coaching tijdens het ontharen. Geniet ook van een gepersonaliseerd behandelschema per lichaamsdeel met tips en advies tijdens elke behandeling.†

Bijgeleverde pentrimmer†

Bij aankoop van een Philips Lumea BRI920/00 ontvang je ook een pentrimmer. Hiermee verwijder je eenvoudig de kleinste gezichtshaartjes.

Productkenmerken van PHILIPS BRI920/00
Type IPL (Intense Pulsed Light)
Geschikt voor huidtypes I-II-III-IV
Levensduur lamp 250000
Huidskleursensor Ja, intelligente sensor
App beschikbaar
Compatibiliteit app Niet van toepassing
Huidcontactsensor
Automatisch flitsen
Behandeltijd onderbenen 15 min.
Oppervlakte venster 4 cm≤
Geschikt voor het gezicht
Niet geschikt voor rood, lichtblond, wit en grijs haar
Type lamp Niet-vervangbare lamp
Connectiviteit
Voeding Netstroom
Oplaadtijd Niet van toepassing
Bijzonderheden Wenkbrauwkam
Gewicht 0 kg
Vanden Borre-code 8357625

Documentatie

Wat zeggen onze klanten over de PHILIPS BRI920/00

Klanten score

4,6

4,6 op 5 | 37 Reviews

Gebruiksgemak

4,6 op 5

Prijs/kwaliteit verhouding

4,3 op 5

5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Beste aankoop
Katja Vrouw, 25-34 jaar, Gevorderde gebruiker 18-01-2021
Voorheen ging ik bij een schoonheidssalon voor permanente ontharing, maar dit was te pijnlijk en te kostelijk daarom wou ik een IPL-epileerapparaat proberen. Voor mij de beste aankoop ooit. Reeds na enkele keren, is er duidelijk resultaat te merken en de haartjes blijven veel langer weg. De pijn is veel draaglijker en in een flits voorbij. Enige nadeel: het apparaat is snel te warm waardoor het in veiligheidsmodus gaat en je niet verder kan doen. Dan moet je 15 min. wachten tot het apparaat voldoende is afgekoeld om verder te kunnen gaan.
Voordelen
goedkoper, minder pijnlijk, snel en duidelijk resultaat
Nadelen
snel in veiligheidsmodus
4,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

goedkoop voor langdurige resultaat
Jil Vrouw, 25-34 jaar, Nieuwe gebruiker 19-06-2019
Ik gebruik het toestel nu iets langer dan een maand en zie al resultaat. Ik ben nog niet haarvrij, maar de haartjes zijn met minder en groeien trager heb ik de indruk. De app is heel handig om me eraan te herinneren dat een nieuwe beurt nodig is. Wat ik wel onhandiger vind is dat je je moet ontharen voordat je het toestel gebruikt en je het wel wat moet inplannen dus. Deze methode is wel pijnloos voor een mooi resultaat.
Voordelen
pijnloos, goedkoop voor langdurig resultaat, handige app, mooi design
Nadelen
vraagt planning
4,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Super makkelijk ontharen
Nienke Vrouw, 18-24 jaar, Nieuwe gebruiker 17-06-2019
Het is een makkelijk te gebruiken ontharingstoestel. Vanaf de tweede lasering is er een duidelijk verschil. Het effect is niet overal even groot maar voor oksels en bikinilijn is dit een absolute aanrader. Een pijnloze en werkje van korte duur om te ontharen. Het is super om zelfstandig en op een moment dat volledig voor mij past het toestel te gebruiken. Het oogt zeer mooi en via de app het is makkelijk bij te houden wanneer je nog eens een momentje voor jezelf kan gebruiken
Voordelen
mooi ogend, eenvoudig gebruik
Nadelen
niet overal hetzelfde resultaat, prijzig
5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Blij om dit product in bezit te hebben!
ElsC Vrouw, 25-34 jaar, Gevorderde gebruiker 16-06-2019
Na verschillende ontharingsmethoden wou ik deze Philips Lumea Advanced testen. Ondertussen heb ik het product al drie maal gebruikt en vanaf de tweede behandeling zag ik al een verschil. Ik testte het op mijn benen, oksels en bikinilijn. In het begin was het wel een beetje onwennig hoe ik het apparaat moest vasthouden, maar na ťťn maal gebruik heb je het al snel onder de knie. Het enige minpuntje aan het apparaat voor mij is dat ik moeilijk kan inschatten waar ik ben gebleven en zo ongeveer mik waar ik het apparaat moet zetten. Op sommige gevoelige plaatsen (waar de huid dunner is) voel je de lichtflits wel even, dit voelt warm aan, maar dan zet ik de stand iets minder hard. Met behulp van de app krijg ik een herinnering wanneer mijn volgende behandeling is en deze geeft ook handige tips mee, dit is echt superhandig! Na deze drie keer te behandelen komen op sommige plekken geen haartjes meer tevoorschijn en de haartjes die wel doorkomen komen minder snel terug. Ik ben zeer tevreden over dit product en zou geen ander ontharingsmethode meer willen gebruiken.
Voordelen
veilig, tevreden over het resultaat, opbergtasje, mooi design, geen irritaties, app met tips en meldingen, snelle behandeling, gemakkelijk thuis te gebruiken
Nadelen
moeilijk in te schatten waar je bent gebleven, eerste behandeling is onwennig om het vast te houd
5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Uitstekend profuct
Sara Vrouw, 35-49 jaar, Nieuwe gebruiker 15-06-2019
Dit toestel doet echt wat het belooft. Na 3 behandelingen al een zeer goed resultaat. Haartjes groeien amper terug, moet niet meer op een andere manier ontharen. Geen lelijke stoppels en vervelende bultjes meer. Snel en pijnloos. Komt met een handige app die je herinnert aan je volgende flitsbeurt.
Voordelen
gebruiksvriendelijk, zeer effectief, snel en pijnloos
Nadelen
snoer zit soms in de weg
4,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Veilig en gebruiksvriendelijk apparaat
Joke Vrouw, 35-49 jaar, Nieuwe gebruiker 14-06-2019
Ik heb het apparaat nu 3 keer gebruikt voor mijn onderbenen. Het ligt gemakkelijk in de hand en is veilig in gebruik. Het apparaat flitst namelijk niet als het apparaat niet in contact staat met de huid en als het niet recht op de huid staat. De lichtpulsen waren bij mij voor de meerderheid pijnloos en voelde heel soms aan als een speldenprikje. (Op niveau 4-5) Na de eerste drie keer merk ik echter amper verschil. Ik ben wel benieuwd wat het resultaat na de volgende sessies zal zijn. Al bij al vind ik het een gebruiksvriendelijk en veilig apparaat.
Voordelen
pijnloos, compact, gebruiksvriendelijk, veilig
Nadelen
resultaat laat op zich wachten
5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Zeer snel resultaat
Jessica Vrouw, 35-49 jaar, Gevorderde gebruiker 17-01-2019
Na de 2de flitsbeurt merkte ik al dat de haartjes niet snel terug kwamen. Makkelijk in gebruik, en door het grote oppervlakte valt de tijd die je eraan besteedt goed mee. De haartjes die terugkomen zijn veel zachter, dus geen last meer van stoppeltjes!Ik ben zeer tevreden!
5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Gewenste resultaat behaalt
Lesley Vrouw, 25-34 jaar, Gevorderde gebruiker 15-01-2019
Ik had nooit verwacht om zo snel resultaat te zien. Ik had zelfs een reminder nodig alle 2 weken om mij eraan te herinneren dat het tijd was om te flitsen. Na de 2e flitsbeurt bleef de haargroei al uit en zeker na de 3e flitsbeurt. Huid is ook helemaal niet droog na het flitsen. Daar had ik schrik voor. Maar zorgt juist voor een gladde huid. Blij met het behaalde resultaat!
4,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Een aanrader
Sara Vrouw, 25-34 jaar 14-01-2019
Vroeger moest ik mijn benen om de 2 dagen scheren, nu met de philips lumea een 4 tal behandelingen gedaan te hebben, merk ik het verschil enorm. Omdat ik nogal een gevoelige huid heb, gebruik ik het apparaat enkel voor mijn benen. Ik kan dit product alleen maar aanraden!
Voordelen
heel gemakkelijk in gebruik
Nadelen
lichtflits is fel
5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Geweldig apparaat!
Tessa Vrouw, 35-49 jaar, Nieuwe gebruiker 14-01-2019
Ik heb dit toestel nu 3 maanden, ik gebruikte het 4 keer. Eerst was ik wat sceptisch, maar dat was echter na 1 beurt al voorbij! Zelfs na 1 keer gebruiken voelde ik al verschil, het duurde al direct langer voor ik terug moest scheren. De pijn is echt miniem, je voelt het maar echt pijnlijk is het niet. Het heeft voor mij gewoon even goede resultaten als een behandeling met een medische laser, maar het verschil, daar betaalde ik evenveel voor 1 beurt als nu voor het toestel en dat was echt veel pijnlijker! Ik ben echt super enthousiast, ik ben op 4 beurten gewoon haarvrij in verschillende zones al, echt fantastisch! Beste aankoop ooit!
Voordelen
gewoon echt geweldig resultaat!, langdurig resultaat, pijnvrij, snel
Nadelen
gezicht kan niet bij deze versie, bij deze versie zitten geen kleinere opzetstukken, deze versie is niet draadloos
Een review schrijven over de PHILIPS BRI920/00

Geef je mening en maak kans op een aankoopbon van € 50

 
Terug