De PHILIPS BRI923/00 LUMEA ADVANCED is niet meer beschikbaar!

ALTERNATIEF

Bekijk alle semidefinitieve epileerapparaten
Bekijk alle semidefinitieve epileerapparaten

Ontdek al onze semidefinitieve epileerapparaten en kies je semidefinitief epileerapparaat uit 5 toestellen.

ALTERNATIEF

Ontdek de semidefinitief epileerapparaat wijzer
Ontdek de semidefinitief epileerapparaat wijzer

Beantwoord enkele eenvoudige vragen en vind het product dat aan uw behoeften voldoet.

PHILIPS BRI923/00 LUMEA ADVANCED

PHILIPS BRI923/00 LUMEA ADVANCED

Dit product is niet meer beschikbaar!

Dit zeggen onze specialisten over de PHILIPS BRI923/00 LUMEA ADVANCED

Philips Lumea Advanced BRI923/00

Dankzij zijn IPL-technologie stuurt de Philips Lumea Advanced BRI923/00 zachte lichtpulsen naat de haarwortel. Zo stimuleert het epileerapparaat elk haartje om in rustfase te gaan. Je haartjes groeien minder snel terug.

Voor verschillende haar- en huidtypes

De Lumea BRI923/00 is geschikt voor verschillende haar- en huidtypes. Het werkt op natuurlijk donkerblond, bruin en zwart haar en op huidskleuren die vari雛en van erg wit tot donkerbruin.

Ingebouwde huidtintsensor

Dankzij de ingebouwde huidsensor wordt aan het begin van elke sessie je huidskleur gemeten. Is de huidtint te donker, dan worden de lichtpulsen automatisch gestopt. Veilig!

Persoonlijke assistent via de app

Installeer de Lumea-app op je smartphone en geniet van een persoonlijke coaching tijdens het ontharen. Geniet ook van een gepersonaliseerd behandelschema per lichaamsdeel met tips en advies tijdens elke behandeling.

Bijgeleverde accessoires

Bij aankoop van een Philips Lumea Advanced BRI923/00 ontvang je ook een pentrimmer, een hulpstuk voor de bikinilijn en een precisiehulpstuk voor het gezicht.

Technische specificaties over de PHILIPS BRI923/00 LUMEA ADVANCED

Type IPL (Intense Pulsed Light)
Te gebruiken op huidtypes I-II-III-IV
Levensduur van de lamp 250000 lichtimpulsen
Huidskleursensor Ja, intelligente sensor
App beschikbaar
Huidcontact-sensor
Automatische flitsstand
Behandeltijd onderbenen 15 min.
Oppervlakte van het venster 4.2 cm
Geschikt voor het gezicht
Niet geschikt voor rood, lichtblond, wit en grijs haar
Type lamp Niet-vervangbare lamp
Connectiviteit
Voeding Netstroom
Oplaadtijd Niet van toepassing
Diversen Accessoires, clipper-pen, schoonmaakborstel, set
Vanden Borre-code 8357684

Reviews voor het product PHILIPS BRI923/00 LUMEA ADVANCED

4,2

4,2 op 5 | 34 Reviews

Gebruiksgemak

4,4 op 5

Prijs/kwaliteit verhouding

3,9 op 5

4,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

goed toestel
Nele 06-08-2019
gemakkelijk in gebruik, pijnloos en na enkele keren gebruik reeds resultaat
Voordelen
pijnloos
Nadelen
aankoopprijs
4,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Degelijk toestel dat doet wat het moet
Yves Vrouw, 35-49 jaar, Nieuwe gebruiker 29-07-2019
Ontharen met de Philips Lumea advanced is een doeltreffende manier om op pijnloze wijze langer haarvrij te blijven. Na het doornemen van de gebruiksaanwijzing blijkt het toestel bovendien eenvoudig in gebruik. Pijn heb ik hierbij niet ervaren, wel een lichte tinteling, vooral bij de eerste sessies. Het is enkel jammer dat je na het toepassen enige tijd uit de zon moet blijven en dat is niet zo evident in de zomerperiode. Een voordeel is wel dat je tussentijds geen last hebt van stoppels of irritatie wat na een gewone scheerbeurt wel durft voorvallen. Al bij al een degelijk toestel dat doet wat het belooft : langer haarvrij blijven!
Voordelen
eenvoudig, pijnloos, doeltreffend
Nadelen
tijdrovend
3,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Nog niet het gewenste resultaat
Evelien Vrouw, 25-34 jaar, Nieuwe gebruiker 22-07-2019
Mijn eerste sessie van 4 behandelingen (om de 2 weken) is nu afgelopen. Ik heb mijn onderbenen en oksels behandeld. Er is wel een duidelijke vermindering van haartjes zichtbaar, maar toch blijven er noh haartjes groeien. Dit komt misschien omdat ik tijdens de behandeling niet precies over ieder plekje huid ben gegaan. Dit vind ik dan ook het vervelende bij deze methode dat je niet kan zien welk stukje je al behandeld hebt en welk niet.
Voordelen
gaat snel, handige app die je tips geeft, doet geen pijn.
Nadelen
nog haartjes zichtbaar, moeilijk om iedere plek te behandelen
3,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Mooi product maar wisselvallige resultaten
Elvira Vrouw, 25-34 jaar, Gevorderde gebruiker 21-07-2019
Zeer mooi vormgegeven apparaat; elegant en vrouwelijk. Ligt ook erg makkelijk in de hand en niet te zwaar. Het toestel is praktisch zonder de handleiding te lezen te gebruiken, zo intu飔ief voelt het aan. Er is amper pijn bij gebruik op de benen en slechts matig ongemak bij gebruik op de bikinilijn Erg handig zijn de verschillende opzetstukjes die je kan gebruiken om onderscheid te maken tussen gezicht/body/bikinilijn; volgens de handleiding werken deze op verschillende sterktes dus dat is erg gebruiksvriendelijk. Het venstertje moet voor een goede werking volledig bedekt zijn; op hardere lichaamsdelen zoals vingers of voeten geeft dit wel problemen. Het is dus niet altijd mogelijk om elk plekje te behandelen. Het behandelen van een zone gaat verder vlot maar het is onmogelijk om te zien waar je al bent geweest. Hierdoor is het onvermijdelijk dat je ofwel plekken dubbel doet (wat volgens de handleiding best vermeden wordt) oftewel plekken overslaat. De handleiding zelf zorgt op sommige momenten voor meer verwarring dan opheldering. Zo vind ik het vreemd dat je je huidtype moet bepalen om dan te weten op welke stand je het toestel dient in te stellen (gaande van 1 tot 5). Echter elk huidtype komt uit bij stand 3 of 4. Dus ik vraag mij af waar stand 1,2, en 5 dan ooit voor gebruikt worden. En klein detail, maar ik vind de kwaliteit van de handleiding (bijvoorbeeld het papier) eerder ondermaats en niet passen bij de kwaliteit (en prijs) van het toestel. Voorts ook nog belangrijk om te beseffen is dat de meegeleverde precisietool een trimmer is, en uiteraard geen lichtflitsen kan uitvoeren. Achteraf is dit de logica zelve maar had hier eerst niet bij stilgestaan. Ergens jammer want IPL voor wenkbrauwen zou ook handig zijn. Verder vind ik het eveneens jammer dat het toestel niet lijkt te werken op een accu; het is altijd nodig om het snoer in te steken. Deze is dan wel voldoende lang, maar het had toch een stuk gebruiksvriendelijker geweest om het apparaat zonder snoer te kunnen gebruiken. Bovendien komt de kabel redelijk makkelijk los waardoor ik al een paar keer heb gedacht dat het toestel defect was, terwijl gewoon de kabel niet goed contact maakte. Tot slot: de resultaten vallen helaas tegen. Ik heb 3 zones behandeld bij 2 personen (allebei hetzelfde huidtype): 1) mijn eigen benen: blonde lichte haartjes - hier had ik sowieso lage verwachtingen 2) mijn eigen bikinilijn met donkere haren 3) de voeten van een ander, ook donkere haren Alle zones zijn 3 maal behandeld geweest met steeds 2 weken tussen. De blonde, fijne haartjes op mijn benen tonen, niet geheel onverwacht, geen verschil. Mijn bikinilijn echter ook niet! Hieruit zou ik geconcludeerd hebben dat het apparaat gewoonweg niet werkt maar verwonderlijk werkt het op de voeten van de andere persoon erg goed: na 3 beurten komt daar al bijna niets meer terug.
3,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Handig product!
MH20 Vrouw, 18-24 jaar, Nieuwe gebruiker 05-07-2019
Het is een zeer gemakkelijk product. Alles is zeer duidelijk na het lezen van de uitgebreide gebruiksaanwijzing en het gebruik van de app. Het voordeel van de app is dat je kan bijhouden wanneer je een behandeling hebt gedaan en je krijgt automatisch een melding wanneer je opnieuw moet behandelen. Als je graag in de zomer wilt behandelen is dit wel een nadeel want je mag na een behandeling voor lange tijd niet in de zon. Jouw huid -en haartint moeten wel geschikt zijn voor het gebruik. Over het algemeen is het gebruik wel prettig, het voelt eerder aan als een tinteling. Kortom biedt het product mooie resultaten na enige tijd, maar je moet er wel rekening mee houden dat de zones haar vrij moeten zijn.
Voordelen
verschillende opzetstukken, huidtintsensor, inclusief handige app, gemakkelijk in gebruik
Nadelen
in de zomer minder ideaal, werkt nie op alle huid -en haartypes, zones moeten haar vrij zijn
4,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Een doeltreffende, pijnloze, langdurige ontharings
Chiara Vrouw, 18-24 jaar, Nieuwe gebruiker 05-07-2019
Het product is me zeer goed bevallen. Tevens ik een gevoelige huid heb, is dit de eerste ontharingsmethode, (die nog eens lang werkt) die mijn huid niet beschadigt. De lichtpulsen zijn pijnloos en het apparaat werkt zeer snel. De Lumea Advanced is makkelijk te gebruiken met de bijhorende app, die je extra tips geeft en een melding wanneer het tijd is voor de volgende sessie.
Voordelen
pijnloos, doeltreffend, snel
Nadelen
blokkeert soms, korte kabel
3,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Aantrekkelijk toestel, maar helaas niets voor mij
Evelien Vrouw, 25-34 jaar, Nieuwe gebruiker 03-07-2019
Als fulltime werkende mama, vind ik het hele behandelingsproces helaas wat te lang duren. Ik ben iemand qua persoon dat graag snelle ontharingen doet, ook al wil dit zeggen dat ik het meermaals per week moet doen. Ik heb nu 2 behandelingen erop zitten, moet zo aan de derde beginnen, maar ik merk eigenlijk niet zo heel veel verbetering als ervoor. Het lijkt er wel op dat de haartjes inderdaad minder snel terug groeien, maar geef mij toch maar liever een gewoon scheermesje omdat dit veel sneller is, maar dat is uiteraard persoonlijk. Het is ook zo dat voor mij een behandeling telkens als een hele opdracht aanvoelde, ook omdat het (nu spreek ik voor mezelf) de ervaring niet zo prettig vond. Ik vond het nogal 'warm' aanvoelen, desondanks de verschillende licht intensiteiten die gekozen kunnen worden, en de flitsen waren ook redelijk sterk waardoor ik telkens moest weg kijken. Het handige is wel dat er een app wordt voorzien, waarbij je duidelijk een herinnering krijgt om de volgende behandeling te starten. Want in het begin is het belangrijk om dit de eerste paar weken om de zoveel tijd te herhalen. Ik zou dit zonder app zeker en vast al lang vergeten zijn. Het apparaat op zich oogt wel heel mooi en ligt soepel en vast in de hand. Er is een LED-indicatie aanwezig die duidelijk laat zien wanneer je in de goede positie zit op het te behandelen lichaamsdeel zodat je kunt starten met flitsen. Het is alleen niet zo handig omdat je soms niet weet op welke plaats je nu reeds bent geweest (of dat ligt aan mijn techniek van hoe ik het gebruik), want je mag normaal een plaats geen 2x behandelen. Daar had ik soms wel moeite mee, omdat ik soms werd gestoord tijdens een behandeling en dan helaas niet meer wist welk deel ik nu reeds had gedaan. Helaas is het toestel ook niet snoerloos. De draad is wel lang genoeg, maar het is wel jammer dat je het dus niet zomaar overal kunt gebruiken. Ik zou het dus zeker aanraden als je veel tijd hebt en er veel tijd in wil stoppen om uiteindelijk een goed resultaat te behalen. Het is wel zo dat de groei van haartjes tot hiertoe wel ietsjes verminderd is (waar het ook uiteindelijk voor dient) - maar helaas is dit toestel niet voor mij weggelegd.
Voordelen
verschillende licht intensiteiten, led-indicatie om te flitsen, aantrekkelijk design, handige app
Nadelen
eerst ontharen voor gebruik, soms een brandering gevoel tijdens/na behandeling, flitst soms te hard (ogen), niet snoerloos
4,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Snel en handig product!
EllV Vrouw, 25-34 jaar, Nieuwe gebruiker 30-06-2019
De laser is erg eenvoudig in gebruik en ligt goed in de hand, mede omdat hij vrij compact is. De handleiding is daarnaast heel duidelijk en er is ook een app beschikbaar om het nog eenvoudiger te maken. Het laseren van beide benen ging zeker en vast sneller dan verwacht, al is het soms even kijken waar je reeds geflitst hebt. In de verpakking kan je 3 kopstukken vinden welke geschikt zijn voor verschillende gebieden. Wat betreft de kleinere gebieden (zoals de oksels) duurde het soms iets langer alvorens de laser geactiveerd werd aangezien de kop eerst helemaal op de huid dient aan te sluiten, maar eens je het enkele malen gedaan hebt leer je er beter mee overweg te gaan en gaat dat vanzelf steeds makkelijker. De trimmer die je erbij krijgt vond ik trouwens ook superhandig voor snel gebruik!
Voordelen
eenvoudig in gebruik, snel
Nadelen
kleine gebieden iets moeilijker te behandelen
4,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Flitsend ontharen
Carmen Vrouw, 25-34 jaar, Gevorderde gebruiker 16-01-2019
Ik was ontzettend benieuwd naar ontharen met IPL. De eerste 2 keren moest ik wennen aan de kleine 'prikjes' die flitsen gaven. Vanaf de 3de keer was dit nog amper merk- en voelbaar. Ik vond het vooral ontzettend leuk dat ik na de eerste flitsbeurt al resultaat. Er kwamen opmerkelijk minder haartjes tevoorschijn en na de 3de flitsbeurt waren al 70% van de haartjes minder teruggekomen. Aanvankelijk heb ik dit enkel op de benen getest omdat ik toch wat wou afwachten wat het zou geven... Nu doe ik ook de oksels en bikinilijn en idem, wat een resultaat! Het vergt wat oefening en tijd in het begin, maar van zodra je de techniek gevonden hebt gaat het razendsnel en in no time heb je gladde benen! Ik had tussendoor ook geen last van stoppels of irritatie wat na een reguliere scheerbeurt wel eens durft te gebeuren! Ik kan het toestel zeker en vast aanbevelen, begin er tijdig mee en dan heb je tegen de zomer een glad resultaat :-)
Voordelen
pijnloos, snel resultaat, mooi design
Nadelen
enkel bij 90 zal hij een flits afgeven
5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

flits
riki tiki Vrouw, 35-49 jaar, Gevorderde gebruiker 14-01-2019
Bij het eerste gebruik een beetje wennen maar daarna kan je er goed mee overweg. Na de eerste flitsbeurt zie je al minder haargroei en na 4 flitsbeurten ben je helemaal blij... amper of bijna geen haargroei .. geen ingegroeide haartjes meer of stoppeltjes . ik ben zeer blij met mijn gladde benen en oksels en bovenlip. een echte aanrader
Voordelen
gaat nog snel, ligt goed in de hand, handig in gebruik, doet wat het beloofd
Nadelen
geen opbergtasje of zo voor hulpstukken, korte kabel