De PHILIPS LUMEA ESSENTIAL BRI860/00 is niet meer beschikbaar!

ALTERNATIEF

Bekijk alle semidefinitieve epileerapparaten
Bekijk alle semidefinitieve epileerapparaten

Ontdek al onze semidefinitieve epileerapparaten en kies je semidefinitief epileerapparaat uit 5 toestellen.

ALTERNATIEF

Ontdek de semidefinitief epileerapparaat wijzer
Ontdek de semidefinitief epileerapparaat wijzer

Beantwoord enkele eenvoudige vragen en vind het product dat aan uw behoeften voldoet.

PHILIPS LUMEA ESSENTIAL BRI860/00

PHILIPS LUMEA ESSENTIAL BRI860/00

Dit product is niet meer beschikbaar!

Dit zeggen onze specialisten over de PHILIPS LUMEA ESSENTIAL BRI860/00

Philips Lumea Essential BRI860/00

Elke dag een zijdezachte huid dankzij de Philips Lumea Essential BRI860/00. Dit semi-definitief epileerapparaat stuurt lichtpulsen naar de haarwortel. De hoeveelheid haar dat teruggroeit neemt hierdoor geleidelijk af.

Veilig te gebruiken

De Philips BRI860/00 is ideaal voor het verwijderen van haar op de benen, oksels, bikinilijn, buik, armen en zelfs op het gezicht (bovenlip en kin).

Geschikt voor donkere haartjes

Deze Lumea Essential werkt efficiŽnt op donkerblond, bruin en zwart haar. Hij is niet geschikt voor mensen met rood of lichtblond, grijs of wit haar.

Ingebouwde huidtintsensor

De huidtintsensor meet de behandelde huidskleur aan het begin van elke sessie. Is de huidkleur te donker, dan worden de pulsen uit veiligheidsredenen automatisch gestopt.

Snelle behandeling

Dankzij het grote venster en de automatische flitsstand van deze Lumea Essential BRI860/00 geniet je van een snelle behandeling.

Technische specificaties over de PHILIPS LUMEA ESSENTIAL BRI860/00

Type IPL (Intense Pulsed Light)
Te gebruiken op huidtypes I-II-III-IV
Levensduur van de lamp 200.000 lichtimpulsen
Huidskleursensor
App beschikbaar
Compatibiliteit app Vanaf iOS 8
Huidcontact-sensor
Automatische flitsstand
Behandeltijd onderbenen 20 min.
Oppervlakte van het venster 3.2 cm≤
Geschikt voor het gezicht
Niet geschikt voor rood, lichtblond, wit en grijs haar
Type lamp Niet-vervangbare lamp
Connectiviteit
Voeding Netstroom
Oplaadtijd Niet van toepassing
Diversen Geleverd met een hoesje
Vanden Borre-code 8662371

Reviews voor het product PHILIPS LUMEA ESSENTIAL BRI860/00

4,1

4,1 op 5 | 21 Reviews

Gebruiksgemak

4,3 op 5

Prijs/kwaliteit verhouding

4,2 op 5

5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

gemakkelijk gebruik
Els Vrouw, 50-64 jaar, Nieuwe gebruiker 05-07-2018
gemakkelijk te gebruiken, pijnloos. Flitsen kunnen wat fel zijn aan de ogen. nu 2 keer gebruikt en heb de indruk dat de haartjes brozer worden en minder dik terugkomen. normaal om de 3 weken laten harsen maar nu sinds 30 jaar terug geschoren. had de vraag gesteld in chat gesprek met Philips maar was niet echt professioneel ( computer / google translate)
Voordelen
vlot in gebruik
Nadelen
tussentijds niet harsen
4,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Aanrader voor wie pijnloos&langdurig wil epileren
Lore Vrouw, 35-49 jaar, Gevorderde gebruiker 01-07-2017
Ik gebruik de Lumea nu 2 maanden en ben helemaal verkocht. De haartjes die toch nog terug komen zijn dunner maar het zijn er steeds minder. Het is volledig pijnloos en je hebt geen gedoe met wax of scheermesjes. Het toestel vergt wel enige handigheid maar na een paar flitsbeurten ben je er mee weg. Mocht ik het opnieuw kopen, ik zou eerder voor een groter toestel kiezen waarmee je een groter oppervlak kan doen ineens.
Voordelen
langdurig resultaat, pijnloos
Nadelen
snelheid
4,0

Gebruiksgemak

Blijven flitsen - de aanhouder wint
Angiec Vrouw, 35-49 jaar, Nieuwe gebruiker 30-06-2017
De lumea essential is een compact toestel zonder veel knopjes wat het gebruik nog gemakkelijker maakt. Na het lezen van de gebruiksaanwijzing ben ik er onmiddellijk aan begonnen. Eerst de app gedownload, zo krijg je zelfs een herinnering als het terug tijd is voor een behandeling, met nog enkele tips over het gebruik was ik er volledig klaar voor. Het toestel ligt goed in de hand en in een paar minuten is het gebeurd, geen geknoei, geen gedoe. Het toestel loodrecht op de huid en flitsen, simpeler kan niet. Op de benen kan je het automatisch laten flitsen om de 3 seconden, heel handig. Ondertussen zijn we 3 maanden verder en merk ik toch al minder haartjes op mijn benen. Nog niet volledig weg maar ik zie toch al een grote verbetering, laat die zomerdagen nu echt maar komen. De routine van het flitsen zit er nu goed in,en het gaat heel vlot. In 10 minuutjes heb ik mijn volledige benen geflitst. De oksels gaan jammer genoeg iets minder vlot, hier merk ik na de 4 behandelingen nog geen verandering op. Maar ik blijf volhouden, het zal lukken, ietsje langzamer dan de benen... #gladdebenendezezomer
Voordelen
gemakkelijk in gebruik
4,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Na een beetje geduld..
Inge Vrouw, 25-34 jaar, Nieuwe gebruiker 29-06-2017
In het begin was ik nog niet zo volledig overtuigd door de Lumea. Mijn haartjes verdwenen niet en kwamen met evenveel terug. En regelmatig scheren was noodzakelijk tussen de wekelijkse beurten. Na de Lumea een paar keer gebruikt te hebben, is er mťťr resultaat te zien! Eindelijk! Regelmatig scheren blijft noodzakelijk, maar het is toch wel al veel minder dan voordien! Alleen jammer dat de Lumea een groot oppervlakte heeft, waardoor hij soms ťcht geen goede lichtflits geeft.
Voordelen
resultaatgericht
Nadelen
afhankelijk van een stopcontact
3,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Eerste resultaat zichtbaar na 4 flitsbeurten
Lotte Vrouw, 25-34 jaar, Nieuwe gebruiker 17-06-2017
Na de eerste 4 flitsbeurten zie ik resultaat. Er groeien minder haartjes terug en er ontstaan stilaan zelfs kale plekken op mijn benen en oksels. Hoewel ik er met de beloofde 5 flitsbeurten wel niet ga geraken om alle haartjes weg te krijgen, ga ik zeker blijven volhouden, zodat ik hopelijk tegen het einde van de zomer gladde benen heb. Ik blijf het wel erg tijdrovend en onpraktisch vinden om te flitsen. Ik heb nogal knokige benen, waardoor het lastig is de kop van de lumea loodrecht op mijn huid te plaatsen zodat ie flitsklaar wordt. Een kleinere kop zou in mijn geval misschien handiger zijn.
Voordelen
pijnloos, compact en makkelijk mee te nemen, lang snoer
Nadelen
tijdrovend, kop is te groot voor knokige zones
4,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Zeer tevreden
Anneleen Vrouw, 35-49 jaar, Nieuwe gebruiker 16-06-2017
Zeer tevreden over de Philips Lumea! Hij ligt goed in de hand, is makkelijk en eenvoudig in gebruik. Ik ben zeer tevreden over het resultaat na 4 flitsbeurten, ik heb duidelijk minder haargroei op mijn benen en ook minder last van ingegroeide haartjes in de bikinilijn. Nog enkele beurten en ik ga met gladde benen de zomer tegemoet!
Voordelen
beloofde resultaat
4,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Het werkt echt!
LC Vrouw, 25-34 jaar, Nieuwe gebruiker 15-06-2017
Eerst wat sceptisch geweest: zou dit echt het beste ontharingsmiddel zijn? Na een periode van 2 maand kan ik volmondig zeggen: dit is hŤt toestel dat er pijnloos voor zorgt dat mijn haartjes minder snel terug groeien! Wel enkele nadelen waarmee je rekening moet houden: je toestel blijft in het stopcontact, het duurt lang vooraleer elk stukje van mijn onderbenen geflitst is (bijna een uur!), en je moet echt alert zijn om te weten waar je al geweest bent en waar niet (al is het ook geen ramp als je stukjes dubbel doet). Door de lange tijd waarin ik bezig ben geraakt het toestel soms te warm, waardoor ik even niet kan verder doen.Maar: na dat uurtje werk wel 4 weken lang zijdezachte benen! (en ik kom echt van een scheerapparaat-periode waar ik ze dagelijks moest scheren!)
Voordelen
doet geen pijn, eenvoudig in gebruik, z'n prijs waard, zachte benen
Nadelen
sensor soms te traag qua reactie, je blijft afhankelijk van het stopcontact, app werkt niet op alle (nochtans nieuwe) gsm's, 1 flitssessie heeft wat tijd nodig, duurt lang voor het eerste resultaat
3,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Bedenkingen
kellyh25 15-06-2017
Toen ik de eerste keer flitste met het toestel was ik meteen enthousiast. De handleiding was duidelijk en het toestel was gemakkelijk te gebruiken. Het flitsen zelf was pijnloos. Met een lichte huid en donkeren haartjes gaf de app aan dat ik moest flitsen op intensiteit 4 of 5. Ik besloot te flitsen op 5 en voelde er niets van. Het flitsen verliep pijnloos. Enkel mijn bovenlip bleek gevoeliger, dus hier verlaagde ik de intensiteit naar 4. Na de eerste flitsbeurt zag het er veelbelovend uit. Vooral op mijn onderbenen merkte ik een sterke vermindering van de haren en bovenlip. Op mijn bovenbenen, oksels en bikinilijn zag ik nog geen effect. Na de andere flitsbeurten is dit helaas niet verbeterd. Ik volgde het programma van het flitsen om de twee weken. Maar na de 5e flitsbeurt ben ik toch teleurgesteld. Op mijn bovenbenen, oksels en bikinilijn zie ik ook na de 5e flitsbeurt geen effect. Ook mijn onderbenen flitste ik om de 2 weken. Maar tegen de 5e flitsbeurt waren de haartjes weer terug gegroeid. Het positieve effect na de eerste flitsbeurt is er nu ook niet meer. Ik hoopte eindelijk een goede manier te hebben gevonden om haartjes te verwijderen, maar het effect blijft uit. Volgens de handleiding is het apparaat zeer geschikt voor mijn lichte huid en donkere haartjes. Ik flitste trouw om de 2 weken en scheerde mijn haartjes telkens weg. De app gaf aan dat ik moest flitsen op intensiteit 4 of 5. Ik flitste op 5. Ligt daar mijn fout? Is de intensiteit 5 te hoof en blijft het effect daarom uit? Ik blijf te volgende weken het apparaat proberen in de hoop dat het beloofde resultaat zal komen. Nu merk ik het helaas nog niet.
Voordelen
pijnloos
Nadelen
resultaat niet duidelijk
5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Wauw
Dydy Vrouw, 25-34 jaar, Gevorderde gebruiker 15-06-2017
De Philips Lumea Essential is mooi klein en ligt goed in de hand, waardoor het gebruik gemakkelijk is. Het zit in een mooi klein doosje waarna je hem na gebruik weer terug in kunt doen. De handleiding en app zijn superhandig, want deze geven precies aan wat je moet doen en welke lichtsterkte het beste bij jou huid past. De eerste keer is het wat spannend, maar toen ik eenmaal begonnen was, ging het prima. De behandeling is pijnloos. Je moet voor de benen wel even de tijd nemen, maar als je eenmaal de smaak te pakken hebt, merk je dat het steeds vlotter gaat. Wel belangrijk is dat alle haartjes weggeschoren zijn, anders veroorzaken de achtergebleven haartjes tijdens het flitsen een wat branderig luchtje. Het snoer is lang genoeg, maar draaidloos zou handiger zijn. Na de eerste behandeling was ik erg benieuwd wat ik qua resultaat kon verwachten. Mijn haartjes zijn na de eerste flitsbeurt voelbaar zachter! Na de vijfde flitsbeurt moet je echt zoeken naar de haartjes, want deze zijn nagenoeg nog niet terug gegroeid! Daarnaast zijn het er ook een stuk minder vergeleken met het resultaat na de eerste flitsbeurt en mijn huid voelt superglad aan! Wauw, wat een apparaat, ik ben dik tevreden!
4,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Haarloze onderbenen en oksels
Aurnia Vrouw, 25-34 jaar, Nieuwe gebruiker 14-06-2017
Ik was zeer geÔnteresseerd in de IPL-technologie. Het leek me fantastisch dat ik minder tijd zou moeten spenderen aan ontharen, doordat die vervelende haartjes gewoon zouden wegblijven. De Philips Lumea Essential is een compact apparaat, dat zeker volstaat om je benen, oksels en bikinilijn te ontharen, Hij loste mijn verwachtingen dan ook grotendeels in. Ik testte hem uit op mijn onderbenen en oksels. Aanvankelijk was het even zoeken: lees dus zeker goed de handleiding. Eens je het systeem door hebt en goed let op de loodrechte positie van het toestel, verloopt het proces wel vlot. Nog enkele dingen om rekening mee te houden: bij het flitsen boven een moedervlekje voel je een lichte prik, een oogpotlood is een goede hulp om te bepalen waar je al geflitst hebt en een zonnebril kan een hulpmiddel zijn als je de lichtflitsen vervelend vindt aan je ogen. Na 4 flitsbeurten merkte ik echt resultaat op: steeds minder haren groeiden terug. Het enige minpuntje aan deze versie is de aanwezigheid van een snoer. De snoerloze versies lijken me nog handiger in gebruik!
Voordelen
snel, gemakkelijk in gebruik
Nadelen
snoer