De KENWOOD MULTIPRO CLASSIC FDM791 is niet meer beschikbaar!

ALTERNATIEF

Bekijk alle keukenrobots
Bekijk alle keukenrobots

Ontdek al onze keukenrobots en kies je keukenrobot uit 88 toestellen.

ALTERNATIEF

Hulp nodig? Vraag advies aan onze specialisten
Hulp nodig? Vraag advies aan onze specialisten

Vul je gegevens in en onze experten bellen je op om je te helpen de juiste keuze te maken.

KENWOOD MULTIPRO CLASSIC FDM791

KENWOOD MULTIPRO CLASSIC FDM791

Dit product is niet meer beschikbaar!

Technische specificaties over de KENWOOD MULTIPRO CLASSIC FDM791

Algemeen

Type Foodprocessor
Vermogen 1000 W
Inhoud grootste kom 1.5 l
Type motor Universeel
Aantal snelheden 8
Pulse-toets Ja
Materiaal kom Kunststof
Aantal kommen 2
Blender meegeleverd Ja, glas
Kneedhaak meegeleverd Ja
Klopper meegeleverd Ja
Multifunctioneel mes meegeleverd Ja
Citruspers meegeleverd Ja
Sapcentrifuge meegeleverd Neen
Rasp- en snijschijf meegeleverd Ja, 2 (grof en fijn)
Emulsieschijf meegeleverd Ja
Frietschijf meegeleverd Neen
Vleesmolen meegeleverd Neen
Mini-hakmolen meegeleverd Neen
Parmezaanrasp meegeleverd Ja
Opberging accessoires Neen
Recepten meegeleverd Neen
Bijzonderheden Glazen blender,warmtebestendig en ingebouwde weegschaal
Andere bijgeleverde accessoires 2 schijven voor julienne

Vanden Borre-code 8744807

Reviews voor het product KENWOOD MULTIPRO CLASSIC FDM791

4,2

4,2 op 5 | 19 Reviews

Gebruiksgemak

4,2 op 5

Prijs/kwaliteit verhouding

4,0 op 5

5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Uitstekend product
martine 05/06/20
Geen problemen ondervonden. Voldoet volledig aan mijn verwachtingen. Ik raad dit product aan.
Voordelen
handig, eenvoudig, makkelijk in onderhoud
Nadelen
geen
4,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Eenvoudige, multifunctionele foodprocessor
Daan Man, Gevorderde gebruiker 19/02/20
Kenwood is een bekende naam in het fabriceren van keukentoestellen, radio en hifi apparatuur. De verwachtingen waren dan ook hoog gespannen bij de aankoop van deze foodprocessor. En al bij het uitpakken bleek dat de bouwkwaliteit zeer hoog was aan het gewicht te voelen. Het toestel wordt geleverd in een grote doos met veel onderdelen. Met de bijgeleverde handleiding is het toestel binnen een half uurtje gebruiksklaar. In de handleiding worden echter geen toepassingsvoorbeelden gegeven, maar het is wel duidelijk wat mogelijk is met de verschillende accessoires. Door de vele verschillende is er wel veel afwaswerk tussen het wisselen van soort groenten. De voornaamste toepassingen van de foodprocessor zijn mixen van degen en andere bereidingen en het versnijden van groenten. Bij het versnijden van groenten is er een klein probleem waardoor er steeds een groot stuk van de groente achterblijft, doordat de groente niet op het mes gedrukt wordt. Samengevat ben ik tevreden van het toestel door de vele toepassingsmogelijkheden. Buiten enkele nadelen zoals hierboven opgesomd zijn er vele voordelen en is er de oerdegelijke bouwkwaliteit van Kenwood.
Voordelen
mooi uiterlijk, eenvoudig te gebruiken
Nadelen
1 mengkom bijgeleverd, niet de volledige groente wordt geraspt
5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Super handige food processor
Silke Vrouw, 25-34 jaar, Nieuwe gebruiker 10/02/20
De food processor ziet er modern en robuust uit. De vierkante voet geeft het wat een blokkerig en lomp uitzicht, maar dit wordt meer dan goed gemaakt door de performance, waar het uiteindelijk toch om draait. Het maakt ook wel dat je onmiddellijk het gevoel hebt dat hij heel stevig staat, en je dus geen kans hebt om hem per ongeluk om te gooien. De voet is behoorlijk zwaar. Als je hem opneemt heb je direct het gevoel van kwaliteit. Het ziet er niet alleen goed en stevig uit, het voelt ook zo. En dit gevoel van kwaliteit wordt enkel versterkt van zodra je hem effectief gebruikt! De Kenwood kan hakken, mixen, raspen, mengen en opkloppen. De mengkom van 3 liter is meer dan groot genoeg voor mijn pizzadeeg recept dat 4 bodems maakt. Gewoon op minder dan 1 minuut heb ik mijn deeg. Het hakken gaat als een beest en zelfs op stand 1 (hij heeft 8 standen) moet je opletten dat je ui niet plots te fijn gesnipperd is. De Kenwood food processor kan dus zonder moeite meerdere huishoudelijke apparaten vervangen (inclusief eigen handarbeid).
Voordelen
stevig, krachtig
Nadelen
luid, zwaar
4,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Manusje van alles
Wouter Man, 35-49 jaar, Nieuwe gebruiker 09/02/20
Heel tevreden over deze keukenrobot. Hij is enorm krachtig en kan bijna alles aan. Hakken, snijden, raspen, blenden, mengen, kneden,...noem 't op en hij kan 't of je vindt er het gepaste hulpstuk voor. Hulpstukken die dan ook nog eens vlot de vaatwas in mogen na gebruik. Verpakt toont hij erg groot en lomp maar eenmaal uitgepakt is hij toch behoorlijk compact (als dat al mogelijk is voor een keukenrobot) en ziet hij er echt goed uit. Ik zou hem niet meer kunnen en willen missen. Heeft mij weer zin doen krijgen om eten klaar te maken en volop te experimenteren in de keuken.
Voordelen
enorm krachtig, veel hulpstukken, compacter dan gedacht, tijdbesparend
Nadelen
opbergen neemt toch wat kastruimte in
4,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

een multi helper in de keuken
Gloria Vrouw, 35-49 jaar, Nieuwe gebruiker 05/02/20
Als je hem nieuw koopt en in de auto stopt is de doos reusachtig en vrij zwaar. Maar eenmaal thuis zie je dat alles mooi en netjes verpakt is. Wat direct opvalt is de degelijke kwaliteit van de stukken. Met kinderen in de keuken is dat meer dan welkom. Het verbaasde mij hoe multi-fuctioneel hij is. Mengen, snijden, opkloppen, pureren, .... hij kan het allemaal in een handomdraai. Eigenlijk is de keukenrobot heel handig en logisch in gebruik. Jammer dat er een gemakkelijke handleiding ontbrak met eventueel wat recepten. Misschien een tip aan de makers! Hier zijn op 14 dagen tijd, rochers, pannenkoeken, gesneden groenten en cakes gemaakt met aangenaam gemak. Want dat is de keukenrobot echt wel, een gemak. En vaatwasserbestendig! De onderdelen, kommen, kloppers kunnen in de vaatwas. Dus super! De rotatiesnelheid en kracht is meer dan voldoende. Hij laat je bij het mengen niet in de steek. Ook de bijgeleverde mengkom van 3l is voldoende, al mocht die soms ietsjes groter zijn ook. Neen, deze keukenrobot van Kenwood is een heel fijn apparaat dat ik kan aanraden.
Voordelen
kwaliteitsvol
Nadelen
handleiding