De LOGITECH K780 MULTIDEVICE is niet meer beschikbaar!

ALTERNATIEF

Bekijk alle klavieren / toetsenborden
Bekijk alle klavieren / toetsenborden

Ontdek al onze klavieren / toetsenborden en kies je toetsenbord uit 44 toestellen.

ALTERNATIEF

Hulp nodig? Vraag advies aan onze specialisten
Hulp nodig? Vraag advies aan onze specialisten

Vul je gegevens in en onze experten bellen je op om je te helpen de juiste keuze te maken.

LOGITECH K780 MULTIDEVICE

LOGITECH K780 MULTIDEVICE

Dit product is niet meer beschikbaar!

Technische specificaties over de LOGITECH K780 MULTIDEVICE

Type Toetsenbord
Draadloos
Toetsenbordindeling Azerty BE
Numeriek klavier
Ergonomische vorm Nee
Verlicht toetsenbord Nee
Multimediasneltoetsen
Programmeerbare toetsen Nee
Toetsen Membraan toetsen
Muis bijgeleverd
Aansluiting Bluetooth
Voeding Batterijen (bijgeleverd)
Compatibiliteit Pc, Mac, Android
Productvoordelen Ergonomisch design, stil toetsenbord, USB Bluetooth-connectie
Vanden Borre-code 8619867

Reviews voor het product LOGITECH K780 MULTIDEVICE

4,1

4,1 op 5 | 9 Reviews

Ergonomie/Design

4,1 op 5

Prijs/kwaliteit verhouding

2,8 op 5

4,0

Ergonomie/Design

Prijs/kwaliteit verhouding

Nice
Fabienne Vrouw, 25-34 jaar, Gevorderde gebruiker 05/05/20
Super tof dat je kan switchen tussen 3 apparaten alleen moet je een paar seconden wachten. Niet erg dus. Je kan ook je draadloze muis aan koppelen :)
Voordelen
3 apparaten koppelen, tof design
Nadelen
gewoon worden van nieuwe symbolen
5,0

Ergonomie/Design

Prijs/kwaliteit verhouding

Super multiplatforý toetsenbord
10/09/19
Als je op zoek bent naar een degelijk multiplatform kom je al snel op dit toetsenbord uit. Het is mooi met de ronde toetsen en toch niet te groot en, al is het even wennen, tipt echt fantastisch. Niet te vergelijken methet prul van twintig ? dat ik eerst gekocht had. Kan gematched worden met drie verschillende toestellen en kan IOS, Windows en Android aan. Wat ik zeer handig vind is de ingebouwde stand voor een Ipad en gsm. Toetsenbord is zwaar maar dat is ook nodig als de Ipad erin staat. Wel vreemd is dat ik de schuine streep van linksboven naar rechtsonder nergens vind. Eťn minpuntje: geen ledindicatie voor shift en numlock. Jammer ook dat er geen toetsenbord verlichting is.
Voordelen
tipt fantastisch, ipad en gsm stand, tot drie toestellen, ios windows en android
Nadelen
geen toetsenbord verlichting, geen ledindicatie voor numlock en caps, waar is de / (gespiegeld toets?)
5,0

Ergonomie/Design

Prijs/kwaliteit verhouding

Uitstekend met unifying receiver en Mac
Bart Man, 35-49 jaar, Gevorderde gebruiker 22/01/19
Ik heb deze combinatie nu meer dan een jaar en ben over het algemeen erg tevreden. Aan zij die dit willen kopen wil ik wel de volgende dingen meegeven: - connectie werkt perfect met de bijgeleverde unifying receiver, maar je krijgt maar ťťn enkele receiver. Als je meerdere toestellen wil bedienen moet je dus per toestel eentje bijkopen. Let dan wel op dat je een unifying nano receiver (er zijn ook nano receivers die niet unifying zijn) koopt anders werkt het switchen niet. - connectie werkt ook via Bleutooth, MAAR je moet smart (of LTE) Bluetooth hebben. Heel veel computers en devices hebben dit niet (ik kon bijvoorbeeld niet mijn Raspberry Pi aansluiten op Bleutooth). Mijn iphone daarentegen werkte wel op Bleutooth. Over het algemeen is Bleutooth duidelijk minder stabiel (als het al werkt) dan de nano receiver. - toetsenbord layout. Er is een poging gedaan om een toetsenbord te maken dat zowel voor Mac als voor Windows werkt, maar het resultaat is duidelijk meer Mac dan Windows. Geen windows toets, maar wel een cmd toets bijvoorbeeld. Ook geen aparte sectie voor insert, home, pgup, pgdown,.... De toetsten zijn ook laag (ze hebben weinig travel). Hierdoor is het toetsenbord wel erg stil. Er is een ander toetsenbord van Logitech (MK850) dat zo te zien veel meer Windows gericht is (standaard 101 key layout), maar daar heb ik geen ervaring mee. - de muis vind ik zeer goed in de hand liggen en het switchen van device gaat bijzonder vlot. Connectie heeft dezelfde opmerkingen als het toetsenbord (dus unifying nano ok, maar Bleutooth onstabiel). Conclusie: gebruik deze combo met de bijgeleverde receivers en bij voorkeur op een mac en je hebt een prachtig product. Ook voor Windows zeer goed (als je wisselt tussen mac en pc zou ik zeker deze versie nemen). Als je enkel tussen Windows/Linux apparaten wisselt is waarschijnlijk de andere versie (MK850) de betere keuze.
Voordelen
werkt perfect met eigen receiver, batterij gaat erg lang mee, ideaal voor mac gebruikers, compact
Nadelen
smart bleutooth nodig, bleutooth onstabiel, windows gebruikers mankeren enkele toetsen
1,0

Ergonomie/Design

Prijs/kwaliteit verhouding

connectie problemen en toetsen blijven hangen
24/02/17
Ik heb een standaard Bluetooth technologie gekocht om mijn USB slots op de surface vrij te houden en niet met hubs allerhande te moeten werken. Dit is niet het goede toestel: doordat de connectie regelmatig even weg valt, mis je regelmatig woorden in je tekst. Soms moet je ook tikken en naar je scherm blijven kijken om te zien wanneer het in gang schiet (zoals ik net ook weer voor had ;-) ). De shift toets werkt regelmatig niet goed. je moet die vrij hard induwen, waardoor die dan soms weer blijft hangen. Andere toetsen blijven ook wel eens hangen (vb control) of werken niet goed, waardoor je allerhande verkeerde dingen doet (er zijn namelijk wel wat shortcuts met de ctrl toets die ik regelmatig gebruik). Om af en toe eens op een tablet of een TV scherm te gebruiken, geen probleem. Voor continu gebruik thuis of op kantoor zeker niet aan te raden.
Nadelen
connectie niet stabiel, toetsen werken niet goed