LOGITECH K780 MULTIDEVICE

4,1

€ 109,99 Of - Simulatie

Diensten en Garantie

2 jaar wettelijke garantie

Geldig voor alle producten

Levering aan huis 7 dagen op 7

Wij leveren je bestelling gratis bij jou thuis, 7 dagen op 7.

Gratis
Levering in afhaalpunt

Wij leveren je bestelling gratis in een afhaalpunt bij jou in de buurt.

Gratis
Technische specificaties van LOGITECH K780 MULTIDEVICE
Type Toetsenbord
Toetsenbordindeling Azerty BE
Draadloos
Multimediasneltoetsen
Muis bijgeleverd
Aansluiting Bluetooth
Voeding Batterijen (bijgeleverd)
Compatibiliteit Pc, Mac, Android
Ecocheques aanvaard
Productvoordelen Ergonomisch design, stil toetsenbord, USB Bluetooth-connectie
Vanden Borre-code 8619867
Wat zeggen onze klanten over de LOGITECH K780 MULTIDEVICE

Klanten score

4,1

4,1 op 5 | 9 Reviews

Ergonomie/Design

4,1 op 5

Prijs/kwaliteit verhouding

3,6 op 5

4,0

Ergonomie/Design

Prijs/kwaliteit verhouding

Nice
Fabienne Vrouw, 25-34 jaar, Gevorderde gebruiker 05-05-2020
Super tof dat je kan switchen tussen 3 apparaten alleen moet je een paar seconden wachten. Niet erg dus. Je kan ook je draadloze muis aan koppelen :)
Voordelen
tof design, 3 apparaten koppelen
Nadelen
gewoon worden van nieuwe symbolen
5,0

Ergonomie/Design

Prijs/kwaliteit verhouding

Super multiplatforý toetsenbord
10-09-2019
Als je op zoek bent naar een degelijk multiplatform kom je al snel op dit toetsenbord uit. Het is mooi met de ronde toetsen en toch niet te groot en, al is het even wennen, tipt echt fantastisch. Niet te vergelijken methet prul van twintig ? dat ik eerst gekocht had. Kan gematched worden met drie verschillende toestellen en kan IOS, Windows en Android aan. Wat ik zeer handig vind is de ingebouwde stand voor een Ipad en gsm. Toetsenbord is zwaar maar dat is ook nodig als de Ipad erin staat. Wel vreemd is dat ik de schuine streep van linksboven naar rechtsonder nergens vind. Eťn minpuntje: geen ledindicatie voor shift en numlock. Jammer ook dat er geen toetsenbord verlichting is.
Voordelen
ios windows en android, tot drie toestellen, ipad en gsm stand, tipt fantastisch
Nadelen
waar is de / (gespiegeld toets?), geen ledindicatie voor numlock en caps, geen toetsenbord verlichting
5,0

Ergonomie/Design

Prijs/kwaliteit verhouding

Uitstekend met unifying receiver en Mac
Bart Man, 35-49 jaar, Gevorderde gebruiker 22-01-2019
Ik heb deze combinatie nu meer dan een jaar en ben over het algemeen erg tevreden. Aan zij die dit willen kopen wil ik wel de volgende dingen meegeven: - connectie werkt perfect met de bijgeleverde unifying receiver, maar je krijgt maar ťťn enkele receiver. Als je meerdere toestellen wil bedienen moet je dus per toestel eentje bijkopen. Let dan wel op dat je een unifying nano receiver (er zijn ook nano receivers die niet unifying zijn) koopt anders werkt het switchen niet. - connectie werkt ook via Bleutooth, MAAR je moet smart (of LTE) Bluetooth hebben. Heel veel computers en devices hebben dit niet (ik kon bijvoorbeeld niet mijn Raspberry Pi aansluiten op Bleutooth). Mijn iphone daarentegen werkte wel op Bleutooth. Over het algemeen is Bleutooth duidelijk minder stabiel (als het al werkt) dan de nano receiver. - toetsenbord layout. Er is een poging gedaan om een toetsenbord te maken dat zowel voor Mac als voor Windows werkt, maar het resultaat is duidelijk meer Mac dan Windows. Geen windows toets, maar wel een cmd toets bijvoorbeeld. Ook geen aparte sectie voor insert, home, pgup, pgdown,.... De toetsten zijn ook laag (ze hebben weinig travel). Hierdoor is het toetsenbord wel erg stil. Er is een ander toetsenbord van Logitech (MK850) dat zo te zien veel meer Windows gericht is (standaard 101 key layout), maar daar heb ik geen ervaring mee. - de muis vind ik zeer goed in de hand liggen en het switchen van device gaat bijzonder vlot. Connectie heeft dezelfde opmerkingen als het toetsenbord (dus unifying nano ok, maar Bleutooth onstabiel). Conclusie: gebruik deze combo met de bijgeleverde receivers en bij voorkeur op een mac en je hebt een prachtig product. Ook voor Windows zeer goed (als je wisselt tussen mac en pc zou ik zeker deze versie nemen). Als je enkel tussen Windows/Linux apparaten wisselt is waarschijnlijk de andere versie (MK850) de betere keuze.
Voordelen
compact, ideaal voor mac gebruikers, batterij gaat erg lang mee, werkt perfect met eigen receiver
Nadelen
windows gebruikers mankeren enkele toetsen, bleutooth onstabiel, smart bleutooth nodig
1,0

Ergonomie/Design

Prijs/kwaliteit verhouding

connectie problemen en toetsen blijven hangen
24-02-2017
Ik heb een standaard Bluetooth technologie gekocht om mijn USB slots op de surface vrij te houden en niet met hubs allerhande te moeten werken. Dit is niet het goede toestel: doordat de connectie regelmatig even weg valt, mis je regelmatig woorden in je tekst. Soms moet je ook tikken en naar je scherm blijven kijken om te zien wanneer het in gang schiet (zoals ik net ook weer voor had ;-) ). De shift toets werkt regelmatig niet goed. je moet die vrij hard induwen, waardoor die dan soms weer blijft hangen. Andere toetsen blijven ook wel eens hangen (vb control) of werken niet goed, waardoor je allerhande verkeerde dingen doet (er zijn namelijk wel wat shortcuts met de ctrl toets die ik regelmatig gebruik). Om af en toe eens op een tablet of een TV scherm te gebruiken, geen probleem. Voor continu gebruik thuis of op kantoor zeker niet aan te raden.
Nadelen
toetsen werken niet goed, connectie niet stabiel
Een review schrijven over de LOGITECH K780 MULTIDEVICE

Geef je mening en maak kans op een aankoopbon van € 50

 
Terug