De ACER SPIN 3 SP314-52-37XY is niet meer beschikbaar!

ALTERNATIEF

Bekijk alle laptops / tablet pc's / 2-in-1
Bekijk alle laptops / tablet pc's / 2-in-1

Ontdek al onze laptops / tablet pc's / 2-in-1 en kies je laptop / tablet pc / 2-in-1 uit 195 toestellen.

ALTERNATIEF

Ontdek de laptop / tablet pc / 2-in-1 wijzer
Ontdek de laptop / tablet pc / 2-in-1 wijzer

Beantwoord enkele eenvoudige vragen en vind het product dat aan uw behoeften voldoet.

ACER SPIN 3 SP314-52-37XY

ACER SPIN 3 SP314-52-37XY

Dit product is niet meer beschikbaar!

Accessoires voor het product ACER SPIN 3 SP314-52-37XY

€ 99,00 € 119,00
  • Type software: Bureautoepassingen
  • Taal software: Nederlands, Frans, Engels, Duits en 40 andere talen
  • Geldigheidsduur: 12 + 3 maanden*
€ 24,95
  • Type: Klassieke muis
  • Draadloos: Ja
  • Aansluiting: USB-ontvanger

Dit zeggen onze specialisten over de ACER SPIN 3 SP314-52-37XY

Acer Spin 3

Tablet of laptop? Met de laptop 2-in-1 Acer Spin 3 kan je kiezen: hij plooit zich letterlijk naar al jouw wensen!

Touchscreen

Schrijf je graag rechtstreeks op het scherm? Geen probleem want deze laptop is voorzien van een touchscreen. En om het je nog makkelijker te maken, kan de je de pen gebruiken (optie).

Je trouwe reisgezel

Met zijn handige formaat en zijn autonomie van max. 16 uur volgt je Acer Spin 3 je overal waar je maar gaat. Je kan werken, gamen of films bekijken zonder je te moeten bekommeren om de batterij.

Beeldkwaliteit

Deze convertible laptop geeft de beelden weer in Full HD-resolutie. Je geniet dus steeds een rijke en dynamische content. De Acer Color Intelligence-technologie maakt de kleuren nog mooier. Wat wil je nog meer?

Perfecte klank

Geniet van de perfecte klank van je Acer Spin 3 dankzij zijn TrueHarmony-speakers.

Technische specificaties over de ACER SPIN 3 SP314-52-37XY

Processor Intel Core i3 8145U
Scherm 14 inch, 1920 x 1080 Pixels, Full HD
Opslag 256 GB SSD
Aantal kernen Dual Core
Kloksnelheid processor 2.10 GHz
Ram-geheugen 8 GB DDR4
Grafische kaart Intel UHD Graphics 620
Grafisch geheugen Shared
Beeldscherm Glanzend antireflectie
DVD/Blu-ray lezer/brander
Camera Ja, -
Geheugenkaartlezer Ja, SD
Type audio Stereo
Netwerkaansluiting RJ45
Wifi Ja, AC
Bluetooth Ja, 5.0
HDMI-connectie
VGA-aansluiting
DisplayPort
USB-aansl. 1x USB 2.0 + 2x USB 3.0
Besturingssysteem Windows 10 Home
Office 365 incl. 30 dagen proef
Windows Hello
Windows Ink
Toetsenbord Azerty BE, 360 draaibaar
Numeriek klavier
Maximale autonomie 16 u
Ecocheques aanvaard
Kleur Zwart
Type toestel 2 in 1, om te starten
Afmetingen (hxbxd) 2 x 33.5 x 23 cm
Gewicht 1.1 Kg
Vanden Borre-code 8343578

Reviews voor het product ACER SPIN 3 SP314-52-37XY

4,0

4,0 op 5 | 1 Review

Design

3,0 op 5

Autonomie

4,0 op 5

Performances

3,0 op 5

Rapport qualit/prix

4,0 op 5

Er zijn nog geen Nederlandstalige reviews voor dit product. Maar neem gerust een kijkje in de reviews van onze Franstalige klanten.

4,0

Design

Autonomie

Performances

Rapport qualit/prix

Bon produit
Juliette 27-08-2019
Dans l'ensemble, je suis contente de mon achat. Le mode tablette est tr鑣 pratique, le fait que l'閏ran soit tactile est tr鑣 agr閍ble, il a une bonne autonomie,... Par contre, je trouve emb阾ant que la touche ShiftLock n'a pas une lumi鑢e pour indiquer qu'elle est activ閑. Malgr qu'il n'y ai pas de clavier num閞ique, il y a la possiblit d'activer la touche NumLock pour avoir les chiffres au milieu du clavier mais il faut d閟activer Numlock pour faire une virgule ce qui est emb阾ant pour Excel par exemple. Mais je recommande ce produit.