2 jaar garantie
Terugname van je oude toestel
Gratis levering en aansluiting

LG OLED 4K 55 INCH OLED55C16LA

Oled-tv van 55 inch, Smart TV, virtual surround sound

4,8

€ 1.349,00 Of - Simulatie
Aanbevolen prijs € 1.699,00
Soldenprijs € 1.449,00
Cashback
Nettoprijs € 1.349,00

en betaal pas bij levering

Onze diensten
Installatie tv & audio
Installatie tv & audio
€ 89,00

Montage muurbeugel, ophangen tv en plaatsing luidsprekers

Troeven

  • Zelfoplichtende pixels voor realistische beelden

  • Meeslepend geluid dankzij Dolby Atmos

  • Slimme processor die het beeld en het geluid voortdurend verbetert

  • Geen 3D-technologie

Diensten en Garantie

2 jaar wettelijke garantie

Geldig voor alle producten

Levering aan huis

Wij leveren je toestel gratis bij je thuis in heel België.

Gratis
Aansluiting

Wij sluiten je toestel gratis aan op een bestaande en aangepaste installatie.

Gratis
Terugname oud toestel

Wij nemen je oude toestel gratis mee voor recyclage.

Gratis
Installatie tv & audio

Plaatsen tv-steunen of luidsprekers, ophangen tv, wegwerken kabels (indien mogelijk)

€ 89,00
Toegevoegd
Service Plus Garantie

Geniet van 5 jaar garantie in plaats van 2 jaar

€ 399,00
Dit zeggen onze specialisten over de LG OLED 4K 55 INCH OLED55C16LA

LG OLED55C16LA

De grootste troef van deze LG OLED55C16LA-tv? Meer dan 100 miljoen zelfoplichtende subpixels tillen tv kijken naar een hoger niveau. De self-emissive schermtechnologie zorgt voor het diepste zwart, natuurlijke kleuren en een oneindig contrast.

Net of je zit in de bioscoop

Naast prachtige beelden, geniet je met deze LG OLED55C16LA-televisie ook van een meeslepend geluid. Dolby Vision IQ past op een slimme manier de beelden aan op basis van de inhoud en de omgeving. Dolby Atmos levert dan weer een multidimensioneel geluid.

Slimme processor met zelflerende algoritmes

Deze LG oled-tv is voorzien van een Alpha 9-processor van de 4de generatie met zelflerende algoritmes. Zowel het beeld als het geluid worden voortdurend verbeterd.

Zegt de tv-gids van vandaag je niets?

Ontdek het enorme aanbod films, series en andere content op je tv! De LG OLED55C16 biedt je makkelijk toegang tot al je entertainment, denk maar aan de Apple TV-app of Netflix.

Oogcomfort verzekerd

Flikkeringen op het beeld en veel blauw licht? Dat is voorbij met de Eye Comfort-technologie van LG. Je ogen worden beschermd omdat de televisie geen flikkeringen weergeeft en weinig blauw licht uitstraalt.

LG’s 2021 OLED TV line up is de meest uitgebreide lijn van oled-tv’s en biedt nieuwe televisies met superieure beeldkwaliteit. LG’s nieuwste G1 series beschikt over OLED EVO, de volgende stap in de evolutie van OLED TV technologie. Met gedetailleerdere beelden, een betere helderheid, een verbluffend contrast en een adembenemende geluidsbeleving. Kortom, de LG OLED TV is een kunstwerk, een bioscoop op een groot scherm, een weg naar de gamingwereld en de beste plek bij de grote sportevenementen, zoals het Europees voetbalkampioenschap. Lees meer

Profiteer van de zomersolden om je een tv cadeau te doen met een superieure beeldkwaliteit. De C1-reeks van de LG OLED -tv's staat garant voor gedetailleerde beelden, een verbeterde helderheid, pakkende contrasten en een adembenemend geluid. Voor een zeer interessante prijs geniet je tijdens de grote sportmomenten van deze zomer, zoals de Tour de France en de Olympische Spelen in Japan, van een unieke luminositeit. Lees meer

Accessoires voor de LG OLED 4K 55 INCH OLED55C16LA
MUST HAVES

 
€ 69,99
  • Omschrijving: Vaste muursteun voor schermen 26 tot 55 inch
  • Max. draaggewicht: 25 kg
  • Type: Vast

4,8
€ 24,99
  • Omschrijving: High Speed :v0:v1HDMI-kabel
  • Type: HDMI-kabel
  • Productvoordelen: HDMI high-speed ethernet kabel van 1,5 m.

5,0
€ 14,95 € 19,95
  • Omschrijving: Screenclean voor reiniging van schermen 200ml

4,5
€ 399,00
  • Type: Soundbar
  • Aantal audiokanalen: Niet van toepassing
  • Subwoofer: In optie, draadloos

Onze selectie Homecinema's / soundbars

4,7
€ 419,00
  • Type: Soundbar
  • Aantal audiokanalen: 5.1
  • Subwoofer: Ja, draadloos

4,0
€ 419,00
  • Type: Soundbar
  • Aantal audiokanalen: 3.1.2 Atmos
  • Subwoofer: Ja, draadloos

 
€ 439,00
€ 639,00
  • Type: Soundbar
  • Aantal audiokanalen: 3.1.2 Atmos
  • Subwoofer: Ja, draadloos

Onze selectie Tv-beugels

4,3
€ 99,99
  • Omschrijving: Vaste muursteun voor schermen 40 tot 65 inch
  • Max. draaggewicht: 40 kg
  • Type: Vast

5,0
€ 119,99
  • Omschrijving: OriŽnteerbare muursteun voor schermen 32 tot 55 inch
  • Max. draaggewicht: 20 kg
  • Type: Draaibaar naar links en rechts en kantelbaar

4,8
€ 149,00
  • Omschrijving: OriŽnteerbare muursteun voor schermen 32 tot 55 inch
  • Max. draaggewicht: 20 kg
  • Type: Draaibaar naar links en rechts en kantelbaar

4,8
€ 149,00
  • Omschrijving: OriŽnteerbare muursteun voor schermen 32 tot 55 inch
  • Max. draaggewicht: 20 kg
  • Type: Draaibaar naar links en rechts en kantelbaar

Onze selectie Videokabels

5,0
€ 129,00
  • Omschrijving: 3m HDMI-kabel 8K
  • Type: HDMI-kabel
  • Kabellengte: 3 m

Onze selectie Andere accessoires tv

4,8
€ 34,99
  • Omschrijving: Kabelgoot 94 cm
Productkenmerken van LG OLED 4K 55 INCH OLED55C16LA
Type scherm Oled
Schermdiagonaal 55 " (140 cm)
Schermresolutie 3840 x 2160 pixels (4K UHD)
Hertz paneel 120 Hz
Beeldverbeteringsniveau 120
Processor Alphe 9 Gen 4
Kleurdiepte 1 miljard kleuren (10-bit)
Beeldoptimalisatie 4K upscalling
Local dimming Oled pixel dimming
HDR-compatibiliteit HDR10, Dolby Vision, HLG, Advanced HDR
Geluid Virtual surround
Vermogen (RMS) 40 W
Ingebouwde subwoofer
Smart TV Ja, webOS
Screen mirroring Ja, van en naar de tv
Afstandsbediening Smart remote
Ambient Mode
Ambilight
HDMI-ingangen 4x HDMI 2.1
HDMI-ARC
USB-aansluiting 3x usb 3.0
USB 3.0 3
Andere video-aansl. Niet van toepassing
Analoge audio-in
Digitale audio-out Optisch
Aansl. Hoofdtelefoon Neen, via bluetooth
Bluetooth
Wifi
Ethernetpoort
CI+-interface
DVB-ondersteuning DVB-T/T2/C/S2
Elektronische programmagids
Opnamefunctie
Verbruik in waakstand 0.5 W
Ecocheques aanvaard
Energieklasse G
Energieklasse HDR G
Energieverbruik 106 kWh/1000u
Energieverbruik HDR 171 kWh/1000u
Verkrijgbare formaten 55 inch
Kleur behuizing Zwart
Gewicht 18.9 kg
Afmetingen zonder voet (HxBxD) 70.6 x 122.8 x 4.7 cm
Draaivoet
VESA-norm 300 x 200
Vanden Borre-code 8073929
Wat zeggen onze klanten over de LG OLED 4K 55 INCH OLED55C16LA

Klanten score

4,8

4,8 op 5 | 28 Reviews

Aansluitingen

5,0 op 5

Design

4,9 op 5

Gebruiksvriendelijk

4,9 op 5

Beeldkwaliteit

5,0 op 5

Prijs/kwaliteit verhouding

4,4 op 5

5,0

Aansluitingen

Design

Gebruiksvriendelijk

Beeldkwaliteit

Prijs/kwaliteit verhouding

" Fantastisch "!!!!
Kurt Man, 35-49 jaar, Nieuwe gebruiker 24-06-2021
Ik heb dit toestel enkele weken mogen testen en was redelijk onder de indruk. Het beeld is gewoon fantastisch ook de zwarte tinten zijn hťťl goed te zien. De controler is eenvoudig te bedienen en je kan met een eenvoudige toets direct bvb naar netflix kijken. De tv heeft wel een lage voet wat vervelend is indien u een soundbar wilt voor plaatsen deze zit nl voor de aan uit knop en de bediening. Het design van de tv is mooi afgewerkt en flinterdun. Met ťťn woord een fantastisch toestel !!!!
5,0

Aansluitingen

Design

Gebruiksvriendelijk

Beeldkwaliteit

Prijs/kwaliteit verhouding

LGOLED55C16LA Zeer tevreden klant
Patrick Man, 50-64 jaar, Gevorderde gebruiker 15-06-2021
Na even twijfelen ben ik toch naar LG overgegaan en heb er na 7 dagen nog geen seconde spijt van. Zeer goed beeld. Geluid is iets minder, maar dat is voor mij geen probleem omdat ik met een soundbar werk. Ook de levering is perfect gelopen. Geleverd door 2 vriendelijke werknemers van Vandenborre. Top.
5,0

Aansluitingen

Design

Gebruiksvriendelijk

Beeldkwaliteit

Prijs/kwaliteit verhouding

Mooi ogende TV, met fantastische kleuren en klank.
DIRK Man, 50-64 jaar, Nieuwe gebruiker 15-06-2021
tv met fantastische kleuren, heel goede klank. Heel tevreden van de aankoop en ook van de vlotheid van installatie door de techniekers!
5,0

Aansluitingen

Design

Gebruiksvriendelijk

Beeldkwaliteit

Prijs/kwaliteit verhouding

Superieur beeldkwaliteit op elk vlak
Roeland V. Man, 25-34 jaar, Nieuwe gebruiker 14-06-2021
Het geluk gehad dat ik deze tv mocht testen voor enkele weken. Ik was al langer geÔnteresseerd in de OLED technologie en dit was een uitgelezen kans. Na het uitpakken en vlot door het instelmenu te gaan was de tv in geen tijd ingesteld. Groot was mijn verbazing van de beeldkwaliteit van dit OLED paneel. Via de verschillende beeldmodussen en instellingen kon ik alles naar eigen wens finetunen: de scherpte, het contrast, de helderheid en kleurweergave zo afgesteld dat de zwarttinten echt pikdonker zijn en de beeldkwaliteit vanuit alle hoeken bijna perfect is. Speciaal aan de LG OLED C1 is de game optimizer modus. Deze zorgt ervoor dat je via HDMI 2.1 op 120hz en 1ms responds time kunt gamen gelinkt aan de juiste console. Wat de ervaring alleen maar ten goed komt. Het ingebouwde smartmenu is voortreffelijk en voorzien van de nodige standaard apps die door de bleodsnelle processor naadloos werken en opstarten. Op vlak van design en geluid zijn deze wat aan elkaar gelinkt, stel je deze tv op met voet wordt het geluid via de moderne voet naar je geprojecteerd, als je deze tv aan de muur hangt gaat het geluid wat verloren, maar door enkele simpele aanpassingen in de instellingen kan dit dan ook terug naar smaak en wens afgeregeld worden. Conclusie: prachtige beeldweergave verpakt in een slim tijdloos design.
Voordelen
game optimizer, snelle processor, instelmogelijkheden, beeldkwaliteit
Nadelen
weerspiegeling bij direct zonlicht, stroomverbruik
5,0

Aansluitingen

Design

Gebruiksvriendelijk

Beeldkwaliteit

Prijs/kwaliteit verhouding

Top beeldkwaliteit, geluid en interface!
Karel Man, 25-34 jaar, Gevorderde gebruiker 10-06-2021
Beeldkwaliteit De beeldkwaliteit van het toestel is erg goed. Zoals je van een OLED TV mag verwachten zijn de kleuren en het contrast op het toestel prachtig. Net zoals ze beloven is ook zwart echt zwart. Ook bij het kijken naar niet 4K-origineel materiaal merk je dat dit heel mooi wordt weergeven, hier levert het toestel mooi resultaat. De kijkhoek van het toestel is enorm groot. Dit toestel is ook uitermate geschikt om te gamen, het beeld wordt erg vloeiend weergegeven. Geluidskwaliteit Bij de meeste hedendaagse tv's is de geluidskwaliteit slecht en een grote teleurstelling. Uiteraard kan je het niet vergelijken met een aparte soundbar maar standaard is het meer dan acceptabel. Het toestel werd zowel gebruikt voor films, series, muziek luisteren en gamen en voor alle onderdelen is het geluid goed. LG WebOS De software die op het toestel draait is aangenaam en intuÔtief opgebouwd. Je kan handig met de afstandsbediening door het menu je weg vinden. De muisaanwijzer bewegen door het menu met de handige afstandsbediening is snel bij het typen van tekst. De apps die LG aanbiedt zijn enorm gevarieerd, je kan er de standaard apps van Youtube, Netflix, Disney+, ... allemaal op vinden maar er zijn ook andere apps voor meer gevorderd gebruik zoals Plex. De apps installeren en gebruiken gaat goed. De spraakbediening is naar mijn bevinden van iets mindere kwaliteit. Het internet is erg stabiel, zowel bekabeld als draadloos. Design Zelfs wanneer het toestel uit staat krijg je vaak positieve opmerkingen over het design. De voet van het toestel is mooi en de dikte van het paneel is ongeloofwaardig dun. De uitsparing voor kabels aan de achterkant is handig al mocht dit voor mij nog wat breder om meer dikke kabels in weg te werken. Vanaf de voorkant/zijkant zijn de kabels amper te zien.
Voordelen
sofware en apps, geluid, beeldkwaliteit
Nadelen
prijs voor een tv
4,0

Aansluitingen

Design

Gebruiksvriendelijk

Beeldkwaliteit

Prijs/kwaliteit verhouding

Uitstekende televisie
Dennis Man, 25-34 jaar, Nieuwe gebruiker 09-06-2021
Na deze televisie enkele weken te mogen testen ben ik zeer tevreden hiervan. Je hebt verschillende beeld instellingen zoals helder , standaard , film maker pro... Waarvan ze je allemaal verschillende ervaringen aanbied maar mijn voorkeur gaat nog altijd naar standaard. Ondanks dat het standaard is geeft de televisie toch zuiver beeld af, mooie kleuren en erg soepel beeld. De televisie ondersteund HDR en dolby waardoor je die beeldkwaliteit ook terug vind in de stream apps ( wat ik voorheen niet had via het kijken op gameconsole ). Het geluid van de televisie is ook zuiver en heeft een goeie kwaliteit. Alhoewel mijn voorkeur nog altijd naar een surround of soundbar gaat. Maar het heeft zeker geen minder goeie ervaring.
Voordelen
design, kleur, beeld
Nadelen
energie label
5,0

Aansluitingen

Design

Gebruiksvriendelijk

Beeldkwaliteit

Prijs/kwaliteit verhouding

Veel kwaliteit en veel mogelijkheden
Kevin Man, 35-49 jaar, Nieuwe gebruiker 09-06-2021
Na enkele weken testen, kan ik toch wel stellen dat dit een prachtige tv is met erg goede prestaties op alle vlakken. Het beeld is subliem, wat een mooie kleuren, veel contrast, alles is zo levendig en zwart is ook wel degelijk zwart . Je hebt veel keuze om in te stellen als beeldmodus, en voor de experts is er ook nog veel handmatig in te stellen. Alles laat zich ook vlot bedienen, de afstandsbediening is duidelijk en ook nog eens voorzien van knoppen voor de al geÔnstalleerde apps zoals youtube, netflix en disney+. Er is ook een knop voor google assistent, maar helaas werkt dit niet(geen ondersteuning in BelgiŽ). Wat mij verraste was de geluidskwaliteit; Ik ben het altijd gewoon geweest dat er uit platte tv's nauwelijks goed geluid kwam. Deze tv bewijst het tegendeel! Het was de eerste keer dat ik uit een platte tv goed bass-geluid hoorde. Je hebt ook weer aan aantal voor-ingestelde geluidsmodi waaruit je kan kiezen., heel makkelijk en voor ieder wat wils. Kortom, een sublieme tv, niet goedkoop maar veel waar voor je geld!
Voordelen
makkelijk te bedienen apps (voorgeÔnstalleerd), mooi design, zeer degelijk geluid, prachtig beeld, makkelijk te bedienen
Nadelen
functie universele afstandsbediening moeilijk, reflectie bij daglicht
4,0

Aansluitingen

Design

Gebruiksvriendelijk

Beeldkwaliteit

Prijs/kwaliteit verhouding

Spectaculair beeld
Frank Man, 50-64 jaar, Nieuwe gebruiker 09-06-2021
Heb dit toestel in bruikleen gekregen om te testen. Deze tv heeft een prachtig design met ultra plat paneel. alleen zou een centrale draaivoet iets praktischer zijn en bij aansluiting kan de korte stroomkabel voor een probleem zorgen. De standaard beeldinstellingen gaven geen resultaat naar wens. Dus alles manueel ingesteld. Het beeld is spectaculair, maar wel erg hard, voor. mij eigenlijk te hard en hierdoor krijg ik de huidtinten niet echt naar mijn smaak afgesteld. Anderzijds krijg je bijna een 3D beleving. Over het geluid ga ik kort zijn: sluit hem aan op een versterker met fatsoenlijke speakers. Met zo?n tv luister je niet naar het blikken geluid van de ingebouwde soeakers. Maar dit geldt voor elke flatscreen tv. Conclusie: voor de meeste mensen een aanrader, maar aan de huidige verkoopprijs kan ik me er niet in vinden
Voordelen
erg spectaculair beeld, design
Nadelen
klankkwaliteit, korte stroomkabel, geen centrale voet
5,0

Aansluitingen

Design

Gebruiksvriendelijk

Beeldkwaliteit

Prijs/kwaliteit verhouding

Goede prijs-kwaliteit
Nathalie Vrouw, 35-49 jaar, Nieuwe gebruiker 29-05-2021
Nadat ik deze nieuwste LG OLED tv enkele weken mogen testen heb, blijft me vooral bij hoe gebruiksvriendelijk en eenvoudig deze te bedienen is, zeker met de nieuwe webOS 6.0 ThinQ AI. Dankzij de extra info bij elk menu, kun je gemakkelijk naar elk submenu gaan en de nodige aanpassingen doen. Door alle verschillende beeldmodi die er voorhanden zijn, is het wel even zoeken naar de beeldmodus die het best bij jouw past, maar dit zie ik niet als een negatief aspect maar als een luxeprobleem. Het beeld op zich is fenomenaal, met haarscherpe beelden en miljoenen kleuren pixels. Hierdoor waan je je in de film zelf. LG maakt ook zijn belofte waar door te stellen dat zwart ook echt zwart is. Dit maakt het wel soms lastiger om donkere films te bekijken in een lichte kamer. Gelukkig heb je genoeg keuzes waardoor je de tv volledig naar eigen wens kan aanpassen. Het design van de tv zelf is ook wat moderner geworden t.o.v. zijn voorgangers met een meer futuristische aluminium voet aan de voorkant. Ook is het wennen aan de witte achterkant. Na jaren van zwarte tv?s is deze witte wel een aangename verrassing en geeft het een frisse look. Niet alleen het design van de tv is veranderd, LG heeft ook voor een nieuwe afstandsbediening gekozen. Deze is even gemakkelijk in gebruik als zijn voorganger, met zelfs enkele extra sneltoetsen: Netflix en Amazon Prime waren er al. Nu zijn daar Disney+, Raluten TV, Google Assistent en Amazon Alexa bijgekomen. Wanneer je naar de prijs van dit toestel kijkt, kun je wel stellen dat je meer dan voldoende kwaliteit ervoor in de plaats krijgt.
Voordelen
2.1 hdmi, haarscherpe kleuren
Nadelen
geluid is minder
5,0

Aansluitingen

Design

Gebruiksvriendelijk

Beeldkwaliteit

Prijs/kwaliteit verhouding

Schot in de roos
Bart Man, 25-34 jaar, Nieuwe gebruiker 25-05-2021
Niets dan lof over de LG OLED C1 na deze enkele weken getest te hebben. Met sprekend gemak veegt hij de vloer aan met mijn voorgaande plasmatelevisie. Zwart is pikzwart, highlights lijken uit het scherm te springen zonder in te boeten op detail. Vooral HDR beelden spatten echt van het scherm, het toestel past ook automatisch een Dolby Vision profiel toe wanneer HDR content gedetecteerd wordt. Klein minpuntje: bij sommige HDR beelden zijn de ondertitels zelfs iets tť helder, waardoor in een donkere kamer en/of scŤne soms je ogen wat moet dichtknijpen. Tip: de Disney+ app laat je toe om de kleur & helderheid van de ondertitels aan te passen, het zou leuk zijn als deze optie doorgetrokken kan worden naar de rest van het toestel. Doordat elke pixel zijn eigen lichtbron vormt, is het paneel flinterdun en heb je geen backlight bleed of halo?s rond heldere details, zoals je dat helaas soms wel nog ziet bij traditionele (Q)LED televisies. Ook geen vervelende kijkhoeken, waarbij de kleuren afwijken of het contrast afneemt wanneer je niet recht voor je toestel zit. Vanuit zowat elke hoek wordt dezelfde, indrukwekkende beeldkwaliteit behouden (beter dan plasma zelfs, doordat er geen dikke glazen plaat voor het paneel zit). Mijn grootste twijfel op voorhand was of het beeld wel helder genoeg zou zijn bij lichtinval overdag (de achilleshiel van mijn plasma), maar ik zelfs met de zon op de ramen was ik aangenaam verrast door de beeldkwaliteit. Het valt misschien wel aan te raden het toestel niet zo te plaatsen dat je rechtstreekse reflecties van ramen in beeld hebt. Het geluid is in orde, zonder meer. De ?AI pro? modus slaagt erin een vrij vol/ruimtelijk geluid uit de kleine speakers te toveren, maar verwacht geen prestaties vergelijkbaar met een soundbar of surround set. Er zijn veel ingebouwde streaming apps (Netflix, Disney+, TV Vlaanderen, Streamz, ?). De Netflix en Disney+ apps starten zeer snel op (zelfs vanuit standby) en werken erg vloeiend. Hier en daar durfde er wel eens een app onverwacht afsluiten. Dit zijn waarschijnlijk kinderziektes, de apps worden namelijk regelmatig geŁpdatet. Ook voor gaming is het een waar genot. De tv detecteert wanneer je een game start, en schakelt dan over op ?Game optimizer` mode om input lag te minimaliseren. Alle 4 HDMI poorten ondersteunen de 2.1 standaard en zijn dus future proof voor de next-gen consoles. G-Sync in combinatie met mijn Nvidia RTX videokaart zorgt voor een compleet nieuwe game ervaring! Perfect vloeiend, zonder bv. screen tearing bij onregelmatige framerates. Voor mijn part is deze televisie een voltreffer op zowat alle vlakken, en ik raad hem dan ook met plezier aan!
Voordelen
g-sync vrr, kijkhoeken, contrast (zwartwaarden!)
Nadelen
(streaming) apps konden iets stabieler
Een review schrijven over de LG OLED 4K 55 INCH OLED55C16LA

Geef je mening en maak kans op een aankoopbon van € 50

Alternatieven voor de LG OLED 4K 55 INCH OLED55C16LA

Andere specificaties

4,8
€ 1.849,00 € 2.299,00
€ 1.949,00
  • Type scherm: Oled
  • Schermdiagonaal: 65 " (165 cm)
  • Schermresolutie: 3840 x 2160 pixels (4K UHD)

4,8
€ 3.199,00 € 3.999,00
€ 3.499,00
  • Type scherm: Oled
  • Schermdiagonaal: 77 " (190 cm)
  • Schermresolutie: 3840 x 2160 pixels (4K UHD)

4,8
€ 1.239,00 € 1.479,00
  • Type scherm: Oled
  • Schermdiagonaal: 48 " (122 cm)
  • Schermresolutie: 3840 x 2160 pixels (4K UHD)
 
Terug