De I12COVER View Cover hoesje voor Lg L80 is niet meer beschikbaar!

ALTERNATIEF

Bekijk alle lg-smartphonehoesjes
Bekijk alle lg-smartphonehoesjes

Ontdek al onze lg-smartphonehoesjes en kies je lg-smartphonehoesje uit 20 toestellen.

ALTERNATIEF

Hulp nodig? Vraag advies aan onze specialisten
Hulp nodig? Vraag advies aan onze specialisten

Vul je gegevens in en onze experten bellen je op om je te helpen de juiste keuze te maken.

I12COVER View Cover hoesje voor Lg L80

I12COVER View Cover hoesje voor Lg L80

Dit product is niet meer beschikbaar!

Dit zeggen onze specialisten over de I12COVER View Cover hoesje voor Lg L80

Lg L80 hoesje met handig venster (universeel).

Universeel View Coverinsteekhoesje geschikt voor uw Lg L80.

Naast goede bescherming heeft deze sleeve een groot voordeel ten opzichte van standaard sleeves, want hij is namelijk voorzien van een view cover. Het scherm van uw smartphone blijft hierdoor zichtbaar en te bedienen, terwijl het toestel veilig in het hoesje blijft zitten. Zo hoeft u uw Lg L80 niet elke keer uit de sleeve te halen met de kans dat u het hem alsnog laat vallen.

Bekijk direct oproepen en notificaties

Deze universele sleeve met view cover biedt u de mogelijkheid om belangrijke notificaties te bekijken en eventueel gesprekken te accepteren/weigeren, zonder de smartphone uit de sleeve te hoeven halen. Zo bent u altijd binnen een handomdraai op de hoogte van bijvoorbeeld de tijd, batterij status en gemiste oproepen. Dit is te danken aan het touch venster aan de voorzijde. Toch blijft het scherm van uw Lg L80 beschermd tegen krassen door het gebruik van een aanraakgevoelig soft touch plastic materiaal.

Goede bescherming

De view cover sleeve is vervaardigd van hoogwaardig PU-leer met een zachte microvezel voering aan de binnenzijde. Hierdoor is uw Lg L80 goed beschermd tegen krassen, vuil en tot op zekere hoogte valschade. De knoopsluiting zorgt voor een betrouwbare sluiting en voorkomt dat de smartphone uit de sleeve kan glijden.

Aan de achterzijde zit, veilig achter de knoopsluiting, een extra vakje voor het opbergen van een pasje of een paar visitekaartjes.

!

U heeft de keuze uit een volledig zwarte uitvoering en een bruin met zwarte uitvoering.

Kijkt u vaak even kort op uw Lg L80 voor notificaties etc. dan is deze sleeve met view cover echt iets voor u!Technische specificaties over de I12COVER View Cover hoesje voor Lg L80

Kleur Zwart
Vanden Borre-code 8488185