De PHILIPS AC3259/10 CONNECTED is niet meer beschikbaar!

ALTERNATIEF

Bekijk alle luchtbevochtigers en luchtreinigers
Bekijk alle luchtbevochtigers en luchtreinigers

Ontdek al onze luchtbevochtigers en luchtreinigers en kies je luchtbevochtiger / luchtreiniger uit 81 toestellen.

ALTERNATIEF

Hulp nodig? Vraag advies aan onze specialisten
Hulp nodig? Vraag advies aan onze specialisten

Vul je gegevens in en onze experten bellen je op om je te helpen de juiste keuze te maken.

PHILIPS AC3259/10 CONNECTED

PHILIPS AC3259/10 CONNECTED

Dit product is niet meer beschikbaar!

Dit zeggen onze specialisten over de PHILIPS AC3259/10 CONNECTED

Philips AC3259/10 Connected

De Philips AC3259/10-luchtreiniger is voorzien van een AeraSense-kwaliteitssensor die het fijn stof herkent. Hij brengt je realtime op de hoogte van de luchtkwaliteit in huis.

Verwijdert allergenen

Dankzij de allergeenmodus van de AC3259/10 verdwijnen allergenen in de lucht. De luchtreiniger gaat harder werken van zodra hij een verandering in de luchtkwaliteit merkt.

Hij zuivert de lucht automatisch

De Philips AC3259/10 meet continu de luchtkwaliteit in huis. Verandert de kwaliteit van de lucht die je inademt? Dan past hij automatisch de ventilatorsnelheid aan. Handig!

3 automatische modi en 5 handmatige instellingen

Deze luchtreiniger is uitgerust met 3 automatische modi: een algemene modus, een extra gevoelige modus en extra krachtige modus tegen bacterieŽn en virussen. Je kan ook kiezen uit ťťn van de 5 handmatige modi: van extra stille slaapmodus tot heel krachtige turbomodus.

Bedien hem waar je ook bent

Via de Air Matters-app bedien je de AC3259/10-luchtreiniger waar je ook bent. Gebruik je smartphone om hem aan te zetten, de ventilatorsnelheid te wijzigen of de levnsduur van je filter te controleren.

Technische specificaties over de PHILIPS AC3259/10 CONNECTED

Algemene

Type Luchtreiniger
Maximum kameroppervlakte 95 m≤
Luchtfilter Lucht-, koolstof- HEPA- en nano-filter
Aanduiding luchtkwaliteit Ja
Vermogen 60 W
Energieverbruik .06 kWh
Energiekost 0.06 euro/uur
Type verdamping Niet van toepassing
Aanduiding luchtvochtigheid Neen
Maximale verdamping 0
Inhoud waterreservoir 0 l
Indicator leeg waterreservoir Neen
Gebruik essentiŽle oliŽn Neen
Ionisator Neen
Luchtdebiet 393 m≥/u
Aantal snelheden 5
Automodus Ja
Nachtmodus Ja
Timer Neen
Afstandsbediening Ja
Connectiviteit Ja, via wifi
Bijzonderheden Afstandsbediening = applicatie
Afmetingen (HxBxD) 69.8 x 36.6 x 25.1 cm
Gewicht 0,0084 kg

Reviews voor het product PHILIPS AC3259/10 CONNECTED

4,6

4,6 op 5 | 8 Reviews

Design

4,6 op 5

Performance

4,8 op 5

Prestatie

5,0 op 5

Prijs/kwaliteit verhouding

4,1 op 5

Stil

3,9 op 5

5,0

Prestatie

Prijs/kwaliteit verhouding

Stil

Tania Vrouw, 35-49 jaar, Nieuwe gebruiker 22/11/19
Super product , werkt zeer efficient. verbluffend resultaat . Maakt geluid maar niet hinderend.
5,0

Prestatie

Prijs/kwaliteit verhouding

Stil

Een "verademing" van een toestel
guy Man, 35-49 jaar, Nieuwe gebruiker 07/05/19
Goeiemiddag, Aangezien onze dochter allergisch reageerd op huisstofmijt, schimmels , pollen & grassen wensten we een luchtreiniger aan te schaffen. Dit toestel werd ons eveneens aanbevolen door onze long-keel en neusspecialist Dokter Masy te Essenbeek. Onze tuin omvat ook enkele berken die tijdens de aprilmaanden stevig pollen uit hun takken schudden. Nu merken we toch dat dit toestel hierop zeer consequent reageerd & een versnelling hoger schakelt (aanpassing kleurenmodus) indien nodig. Gemakkelijk verplaatsbaar, zodat we deze ook in de slaapkamer kunnen gebruiken alvorens de dochter de slaap aanvat. Kortom, hebben hiermee een uitstekend resultaat tot hier toe. Minder lopende neuzen, geen tranerige ogen, open longen & een geode nachtrust Een verademing dus...
Voordelen
krachtig toestel, leuk design, app functie
4,0

Prestatie

Prijs/kwaliteit verhouding

Stil

Goede aankoop
Linda Vrouw, 50-64 jaar, Nieuwe gebruiker 14/11/18
Wij hebben een luchtreiniger philips AC3259/10 aangekocht.Het toestel is wel groot maar toch gemakkelijk verplaatsbaar.Het uitzicht van het toestel valt mee,het is wit met bovenop zwart zodat het in ieders interieur past.Met een app op je smartfone kan je het toestel op afstand bedienen maar ook manueel kan je hem regelen.Het toestel heeft een kleuren modus en van zodra hij een verhoogde waarde meet begint hij fors te blazen en veranderd hij van kleur.Het toestel geeft ook aan wanneer de filters moeten gereinigd worden en dit is best handig.Van zodra er je een sigaret opsteekt veranderd hij van kleur en dwz dat het toestel wel degelijk zijn werk doet om de lucht zuiver te houden en ook werkt hij tegen allergie?,bacteri? enz..Wij zijn zeer tevreden want inmiddels hebben we nog twee toestellen aangekocht
5,0
Goede luchtzuiveraar, met handige app
Irjo 25/05/18
Ik schrok wel even van de omvang van de doos en het toestel zelf is toch ook best wel groot, maar al bij al kun je het toch wel vrij discreet ergens zetten. In de stillere standen werkt het echt heel stil, maar van zodra een van de sensoren een verhoogde waarde meet, begint het toch wel redelijk fors te blazen. De kleur indicatie is een toffe gimmick, maar eerlijk gezegd hoor je ook meteen wanneer het toestel vindt dat de luchtkwaliteit niet meer ok is, want dan begint het dus te blazen. De app vind ik echt wel handig, omdat je het toestel zo ook vanop afstand kunt bedienen. Ook het feit dat je hierin kunt zien wanneer je de filters moet reinigen, vind ik echt handig. Last but not least, doet het zijn werk? Zeker en vast!
Voordelen
handige app
Nadelen
maakt soms nogal veel lawaai
4,0
Gebruiksvriendelijk
Quinn 22/05/18
Hoewel het een vrij groot apparaat is staat het niet echt in de weg. Design is mooi en kan naar mijn mening in elk interieur staan. Het is een degelijk toestel met twee filters van goede kwaliteit. De handleiding is eenvoudig en duidelijk. De kleurindicatie is erg handig. In 1 oogooslag weet je hoe het met de lucht gesteld is. De sensor is erg gevoelig voor verandering in de luchtkwaliteit. Een sigaretje opsteken en binnen de minuut veranderd de kleur al naar dieprood. Enkele minuten later springt de kleur terug naar paars/blauw. Dit ruik je ook direct. De ventilatorstanden zijn ook interessant. Op de hoogste stand is ie vrij rumoerig. De automatische stand is ook een optie. Je kunt het toestel ook op afstand bedienen met de app. Hiervoor heb je een geschikte internetverbinding nodig wat soms tot wat gerommel leidt. Het apparaat doet wat het hoort te doen. De prijs is naar mijn mening wel wat hoog.
Voordelen
gebruiksvriendelijk, mooi design, duidelijke handleiding, doet wat het hoort te doen
Nadelen
prijs, ontbreken bevochtiger, groot
4,0
verademing!
Elsebel 14/05/18
Doos uitgehaald en thuis direct geopend. Was even verschieten hoe groot de machine is. Het is wel een knap machine, met een sfeervol lichtje met betekenins. Blauw is goede lucht, hoe roder, hoe slechter je lucht is in huis. Op de bovenkant zie je ook een nummerieke code om te zeggen hoe goed de lucht is. Hier in huis is hij begonnen op 4, na een goed uur was hij al helemaal gereinigd en kwam het op 1. Het geluid is niet storend. Deze nacht hebben we hem op de slaapkamer gezet en op slaapmodus. Je hoort het apparaat amper en ik ben thans heeeeel gevoelig voor storende geluidjes. Bij het opstaan blij verrast, geen last van de hooikoorts, geen ogen die al jeuken! Super!!!! In huis is de last echt al verminderd, ik vind het geweldig!
Voordelen
veel minder last van hooikoorts, geuren uit het huis zijn sneller weg
Nadelen
groot