€ 6,99

Karakteristieken

 • My Helpdesk

 • My Security

 • My Key

Diensten en Garantie

2 jaar wettelijke garantie

Geldig voor alle producten

Garantie van de laagste prijs

Je bent zeker dat je altijd de laagste prijs betaalt, elke dag, gegarandeerd.

Gratis
Wettelijke garantie 2 jaar

Je geniet 2 jaar lang van onze uitstekende service en gratis waarborg op je toestel.

Gratis
Dit zeggen onze specialisten over de

Nooit was multimedia zo veilig en eenvoudig

 • Ontdek het Multimedia Service Pack Start met twee exclusieve diensten voor al je multimediatoestellen.
 • My Helpdesk : voor problemen met je multimediatoestellen kan je met een specialist bellen die voor jou naar een oplossing zoekt. Je kan bijvoorbeeld geen documenten meer printen, je weet niet waarom je pc sinds een paar weken veel trager is of je kan de update van je besturingssysteem niet voltooien.
 • My Security : je beschermt tot 10 toestellen met een uitstekende beveiligingsoplossing. Je hoeft je geen zorgen te maken over mogelijke bedreigingen op het internet zoals virussen en kwaadwillige software. Je bestaande firewall wordt verstevigd en pogingen van buitenaf om je persoonlijke gegevens te bemachtigen worden geblokkeerd.
 • My Key: My Key is een applicatie die unieke paswoorden genereert. Je installeert My Key op maximaal 10 toestellen en via 1 enkel paswoord heb je toegang tot al je andere inloggegevens, paswoorden en creditcardgegevens..
 • Voor een Multimedia Service Pack Start zijn 2 betaalformules mogelijk: prepaid en maandelijks. Bij de prepaid formule betaal je onmiddellijk het volledige jaarbedrag van € 89. Bij de maandelijkse formule betaal je € 6,99 per maand.
 • Lees alle voorwaarden van het Multimedia Service Pack .
Accessoires voor de VANDEN BORRE Multimedia Service Pack Start
MUST HAVES
Wifirouter
€ 49,00 € 99,00
 • Type: Wifirouter
 • Wifi: AC
 • Wifinetwerk: Dual-band
Technische specificaties van
My Helpdesk
My Security
My Key
My Care Services
Vanden Borre-code 8747865
Wat zeggen onze klanten over de VANDEN BORRE Multimedia Service Pack Start
2,6

2,6 op 5 | 9 Reviews

Gebruiksgemak

2,6 op 5

Prijs/kwaliteit verhouding

3,0 op 5

1,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

niet tevreden
jan Man, 65 jaar of ouder, Nieuwe gebruiker 10-06-2019
kon safari niet meer gebruiken en ook geen links openen op mijn iPad kon op pc verschillende mails niet lezen voor iPad was hij niet bevoegd en de mails moest ik maar verwijderen was ook niet vriendelijk weet niet of ik het pad nog ga kopen alles is opgelost door apple helpdesk gratis waar voor mijn dank aan apple
Voordelen
geen
Nadelen
onvriendelijk, niets opgelost
1,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

niet tevreden
23-11-2018
Vorig jaar moest ik terug betalen voor een jaar, ik betaal zo rond 23 oktober 2017, in jan 2018 krijg ik de melding dat er alleen nog updates gebeuren voor mijn laptop en niet meer voor mijn smartphone, en nu zie ik dat de virusbescherming op mijn laptop niet is bijgewerkt, dank u wel in alle vertrouwen.
4,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

My Security via Vanden Borre
Erik Man, 65 jaar of ouder, Nieuwe gebruiker 23-07-2017
Tot op heden ben ik tevreden over My Security . De installatie verliep uiterst snel en goed, .. zelfs voor het installeren op een tweede laptop. heb nog niet geprobeerd voor mijn Wiko Bloom smartphone. Reeds ook 2 x maal bijstand gevraagd voor mijn PC , daar er interne problemen waren,.. en telkens werden deze snel en effici雗t opgelost , dank zei het feit dat men rechtstreeks binnen komt in uw PC en dan snel het euvel oplost. Prijs kwaliteit goed , ... Hopelijk blijft alles opperbest qua service .
Voordelen
prijs/kwaliteit, snel en effici雗te service
1,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

service pack, maakt zijn beloftes NIET WAAR
Dani雔 Man, 65 jaar of ouder, Nieuwe gebruiker 11-07-2017
Ik had mij op service pack geabonneerd voor mijn tablet ( gekocht bij Van den borre), en daar beloofden ze dat dit servicepack abonnement geldig blijft voor maximaal acht ( 8 ) toestellen. Maar ocharme, ik slaagde er niet eens in om die service op het tweede toestel ( laptop) te krijgen. Dus goed als ze zijn die verkopers van Van den borre, installeerden ze de software zelf op mijn laptop. En dan de verassing: na twee dagen gaf mijn laptop al de melding dat servicepack verlopen was. wie houdt men voor de gek? NEE, ik zal die service pack NIET aanraden aan anderen
Een review schrijven over de VANDEN BORRE Multimedia Service Pack Start

Geef je mening en maak kans op een aankoopbon van € 50

 
Terug