€ 4,99 + € 1,99 Levering

Verkocht door

Karakteristieken

  • Compatibel model: Nokia Lumia 900

  • Kleur: Zwart

Diensten en Garantie

2 jaar wettelijke garantie

Geldig voor alle producten

Garantie van de laagste prijs

Je bent zeker dat je altijd de laagste prijs betaalt, elke dag, gegarandeerd.

Gratis
Wettelijke garantie 2 jaar

Je geniet 2 jaar lang van onze uitstekende service en gratis waarborg op je toestel.

Gratis
Dit zeggen onze specialisten over de

Nokia Lumia 900 Soft siliconen hoesje.

Deze skin case is speciaal gemaakt voor de Nokia Lumia 900. Met dit siliconen hoesje geeft u de telefoon de bescherming die het nodig heeft, zonder extra ruimte in beslag te nemen in bijvoorbeeld uw broekzak. Uitgevoerd in zwart met elegant S-Line motief aan de achterzijde.

De skin case is gemaakt van een speciale harde en sterke gel (silicone) voor een langdurige bescherming van uw Nokia Lumia 900. Het materiaal is flexibel en sluit perfect aan om uw telefoon. Dit zorgt voor een ultieme bescherming tegen stoten, vallen, krassen en vuil. Dankzij de extra grip van het siliconen hoesje ligt deze stevig in uw hand en wordt het laten vallen tot een minimum beperkt.

Alle uitsparingen voor bedieningsknoppen, aansluitingen en de camera van de Nokia Lumia 900 zijn aanwezig in dit siliconen hoesje. U kunt de smartphone hierdoor te allen tijde blijven gebruiken zonder de skin case te verwijderen. Wilt u de telefoon toch even zonder case gebruiken, dan is deze eenvoudig af te nemen en weer te bevestigen.

Als u op zoek bent naar betaalbare en langdurige bescherming voor uw Nokia Lumia 900, dan is dit soft siliconen hoesje wat u zoekt.Technische specificaties van
Compatibel model Nokia Lumia 900
Kleur Zwart
Vanden Borre-code 8488436
Een review schrijven over de I12COVER Nokia Lumia 900 Soft siliconen hoesje

Geef je mening en maak kans op een aankoopbon van € 50