De HEATIT HEAT_IT FOR ANDROID is niet meer beschikbaar!

ALTERNATIEF

Bekijk alle pijnstillers
Bekijk alle pijnstillers

Ontdek al onze pijnstillers en kies je pijnstiller uit 8 toestellen.

ALTERNATIEF

Hulp nodig? Vraag advies aan onze specialisten
Hulp nodig? Vraag advies aan onze specialisten

Vul je gegevens in en onze experten bellen je op om je te helpen de juiste keuze te maken.

HEATIT HEAT_IT FOR ANDROID

HEATIT HEAT_IT FOR ANDROID

Dit product is niet meer beschikbaar!

Dit zeggen onze specialisten over de HEATIT HEAT_IT FOR ANDROID

De heat_it is een medisch hulpmiddel voor de verlichting van jeuk en pijn van insectenbeten veroorzaakt door: muggen, paardenvliegen, wespen, bijen. Gecertificeerd medisch product klasse 2A Warmtebehandeling met de Heat_it kan jeukende insectenbeten snel en gemakkelijk verlichten. Compatibiliteit met Android-smartphones: het is vereist dat uw smartphone een USB-C-poort heeft. Als u een micro USB-poort hebt, hebt u een adapter nodig. Compatibiliteit met iPhones: een iPhone 6 of nieuwer is vereist.

Voordelen

  • Veilig medisch hulpmiddel: De heat_it is bijzonder betrouwbaar dankzij een uitgekiend veiligheidsconcept en het gebruik van een zelfterugstellende zekering die ingebouwd is in het apparaat. Uw smartphone en de batterij zijn dus optimaal beschermd. Tot 1.000 behandelingen zijn mogelijk met ťťn mobiele telefoon lading.
  • Werkingsprincipe & toepassing - Medisch product voor de verlichting van jeuk en pijn. - Veroorzaakt door insectenbeten, bijvoorbeeld van muggen, paardenvliegen, bijen en wespen - Snel effect door middel van warmte - In enkele seconden gebruiksklaar - Als het onmiddellijk na de steek of beet wordt aangebracht, kunnen de symptomen vaak geheel worden voorkomen. De symptomen kunnen ook sneller afnemen als later met de toepassing wordt begonnen. - Maakt gebruik van het wetenschappelijk bewezen principe van hyperthermie. Plaatselijke verwarming kan het vrijkomen van histamine stoppen en zo jeuk en pijn voorkomen. - Het principe van hyperthermie voor de behandeling van jeuk en pijn werkt door een korte opwarming van de huid, waarop de zenuwen reageren. Volgens de huidige stand van het onderzoek wordt aangenomen dat dit de overdracht van de stimulus vermindert. Daardoor kan het jeuksignaal niet meer goed worden doorgegeven en verdwijnt de behoefte om te krabben. Om dit jeukstillende effect op de huidzenuwen te bereiken, is een korte periode van warmtepijn noodzakelijk. Aangezien de temperatuurgevoeligheid van de huid varieert naargelang de persoon en het lichaamsdeel, biedt de heat_it verschillende instellingen voor een optimale behandeling. - De behandeling duurt slechts enkele seconden bij een temperatuur van ongeveer 50įC.
  • USP's - Laag energieverbruik - Tot 1.000 toepassingen per opgeladen mobiele telefoon - Zonder chemische middelen - Praktisch en klein Altijd bij je. - Voor elke sleutelhanger - Perfect voor kinderen* / ook geschikt voor kinderen (*vanaf 4 jaar, zelf aanbrengen vanaf 12 jaar) - De heat_it mag worden gebruikt bij kinderen vanaf 4 jaar. - De heat_it kan zelfstandig worden gebruikt vanaf de leeftijd van 12 jaar. - De regelbare warmtebehandeling is ook ideaal voor kinderen die vaak gevoeliger zijn. - Gemakkelijk te gebruiken voor kinderen - Individueel instelbaar - Gecertificeerd medisch product klasse 2A - Wetenschappelijk bevestigd werkzaam bestanddeel - Gemaakt in Duitsland - Gemaakt in Karlsruhe
  • Wat gebeurt er bij een muggenbeet? Het speeksel van de mug verdooft de plek van de beet en remt de bloedstolling. Onmiddellijk na een insectenbeet, geeft het lichaam histamine af. Dit leidt tot jeuk, pijn en zwelling.

Technische specificaties over de HEATIT HEAT_IT FOR ANDROID

Algemene

Vanden Borre-code 7888627