Click&Collect na 30 min
De laagste prijs garantie
2 jaar garantie
€ 249,00 Of

Karakteristieken

  • Type: Nat/droog dweilrobot

  • Autonomie: 180 min.

  • Max. oppervlakte/laadbeurt: 93 m

Diensten en Garantie

2 jaar wettelijke garantie

Geldig voor alle producten

Levering aan huis 7 dagen op 7

Wij leveren je bestelling gratis bij jou thuis, 7 dagen op 7.

Gratis
Levering in afhaalpunt

Wij leveren je bestelling gratis in een afhaalpunt bij jou in de buurt.

Gratis
Direct Replace Garantie

3 jaar omruiling bij panne

€ 130,00
Koop nu
Toegevoegd
Dit zeggen onze specialisten over de

iRobot Braava 390T

Er zijn leukere dingen dan stofzuigen, akkoord! Maar heb je de Braava 390T-robotstofzuiger van iRobot al geprobeerd? Hij stofzuigt in jouw plaats.

Met ingebouwde gps

Deze robotstofzuiger beschikt over een ingebouwd gps-systeem en slaat nooit een plek over. Hij stofzuigt ook makkelijk in alle hoeken.

Stille robotstofzuiger

Kijk gerust een film als de iRobot Braava 390T stofzuigt. Met een geluidsniveau van 35 decibel hoor je hem nauwelijks.

Ook onder je meubels

Door zijn compacte formaat raakt deze robotstofzuiger makkelijk onder je meubels. H殚l praktisch!

Handige app

Programmeer hem tijdens je afwezigheid met de iRobot Home-app voor je smartphone.

Accessoires voor de IROBOT BRAAVA 390T
MUST HAVES
Andere accessoires stofzuiger
€ 12,99
Andere accessoires stofzuiger
€ 12,99
Andere accessoires stofzuiger
€ 14,99
Andere accessoires stofzuiger
€ 14,99

Onze selectie Andere accessoires stofzuiger

Andere accessoires stofzuiger
€ 12,99
Technische specificaties van
Type Nat/droog dweilrobot
Autonomie 180 min.
Max. oppervlakte/laadbeurt 93 m
Dagelijks programmeerbaar
Filtertype Niet van toepassing
Navigatiewijze Adaptatief
Aantal programma's 2
Virtuele muren
Aantal virtuele muren Niet van toepassing
Vuildetectoren
Oplaadstation
Automatisch opladen
Oplaadtijd 4 u
Indicator stofbak vol
Geluidsniveau 10 dB
Afstandsbediening Niet beschikbaar
Type batterij NiMH
Toebehoren Turbo Charge Cradle
Ecocheques aanvaard
Afmetingen (hxbxd) 7.9 x 24.4 x 21.6 cm
Gewicht 1.8 Kg
Vanden Borre-code 8681198
Wat zeggen onze klanten over de IROBOT BRAAVA 390T
4,2

4,2 op 5 | 33 Reviews

Keuze van de accessoires

4,3 op 5

Gemakkelijk te onderhouden

4,7 op 5

Stil

4,7 op 5

Zuigkracht

3,2 op 5

Beweeglijkheid & hanteerbaarheid

4,5 op 5

Prijs/kwaliteit verhouding

3,9 op 5

5,0

Keuze van de accessoires

Gemakkelijk te onderhouden

Stil

Zuigkracht

Beweeglijkheid & hanteerbaarheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Prima kuisrobot.
12-10-2019
We hebben deze robot getest in de keuken (3x3m). Deze robot is muisstil en kuist alle randen ook goed mee (langs de plinten). Gewoon zalig.
4,0

Keuze van de accessoires

Gemakkelijk te onderhouden

Stil

Zuigkracht

Beweeglijkheid & hanteerbaarheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Handige huishoudhulp
Gwenny Vrouw, 35-49 jaar, Nieuwe gebruiker 14-01-2019
Dit toestel veegt en dweilt. Ik heb reeds enkele jaren ook een stofzuigrobot en dit is heel handig als je een huisdier hebt. Je merkt echt het verschil. Nu laat ik dus in de namiddag de stofzuigrobot langs gaan en als ik 's avonds thuis ben, laat ik de dweilrobot rond gaan. Zoals reeds op verschillende reviews te lezen is hij inderdaad echt stil, waardoor het nadeel dat je hem niet kan programmeren alsnog mee valt. Je kan hem inderdaad laten dweilen terwijl je thuis bent, zonder dat je er last van hebt. De doekjes lijken me van goede kwaliteit en zeer handig dat je ze kan wassen in de wasmachine. Handig is wel dat je wat dweildoekjes bij koopt, zo kan hij elke dag aan de slag. Het toestel kan ook onder bijna alles dweilen. Mijn kat stond er trouwens in eerste instantie vreemd naar te kijken, maar het is geen probleem.
Voordelen
werkt prima, doekjes zijn voor meervoudig gebruik, heel stil
Nadelen
je moet hem wel zelf van de ene kamer de andere ve, gaat niet zelf terug naar oplaadstation, niet te programmeren
3,0

Keuze van de accessoires

Gemakkelijk te onderhouden

Stil

Zuigkracht

Beweeglijkheid & hanteerbaarheid

Prijs/kwaliteit verhouding

bart Man, 35-49 jaar, Nieuwe gebruiker 09-10-2018
laat strepen achter zware vlekken worden niet schoongemaakt
5,0

Keuze van de accessoires

Gemakkelijk te onderhouden

Stil

Zuigkracht

Beweeglijkheid & hanteerbaarheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Goede robot
Emilie Vrouw, 18-24 jaar, Gevorderde gebruiker 21-03-2017
De robot heeft geen stofzuigfunctie, maar een veegfunctie.. Als iemand uit je gezin lang haar heeft, best regelmatig de wieltjes nakijken of er geen haren inhangen en de wieltjes kunnen blokkeren. De robot is handig in gebruik en maakt niet veel lawaai. De robot geeft ook een alarm aan als er iets is (vastgelopen, gedaan,...). Het waterreservoir moet wel regelmatig aangevuld worden. De robot kan in een keer direct een grote oppervlakte aan. De robot werkt ook met een soort van gps, door er extra bij te kopen kan de robot van de ene op de andere overschakelen zonder de robot opnieuw te programmeren.
Voordelen
extra doekjes bij doos, eigen oplaadsysteem, handig in gebruik, stil
Nadelen
waterreservoir is snel leeg
5,0

Keuze van de accessoires

Gemakkelijk te onderhouden

Stil

Zuigkracht

Beweeglijkheid & hanteerbaarheid

Prijs/kwaliteit verhouding

IROBOT , mijn partner in crime !
Sophie Vrouw, 35-49 jaar, Nieuwe gebruiker 16-01-2017
Ik ben heel tevreden met mijn IRobot , heb pas operatie ondergaan en kan dus momenteel niets doen.....enkel genieten van het werk die mijn IRobot voor mij doet , zalig hem zien rond te gaan en het werk voor mij te doen. Ben blij met mijn aankoop !
4,0

Keuze van de accessoires

Gemakkelijk te onderhouden

Stil

Zuigkracht

Beweeglijkheid & hanteerbaarheid

Prijs/kwaliteit verhouding

goede rechterhand
caroline Vrouw, 25-34 jaar, Gevorderde gebruiker 19-10-2016
De robotstofzuiger/reiniger is een gemak in huis. Wanneer je even handen te kort heb, kan je deze inschakelen en de oppervlakte wordt mooi en gelijkmatig afgenomen. Het systeem houdt ook zeer goed bij waar en in welke ruimte deze al geweest. De doeken zijn makkelijk aan te brengen of te vervangen en kunnen zo in de was voor hergebruik!
Voordelen
zeer handig in gebruik, zeer makkelijk in onderhoud
Nadelen
klein oppervlakte alvorens opnieuw opladen
4,0

Keuze van de accessoires

Gemakkelijk te onderhouden

Stil

Beweeglijkheid & hanteerbaarheid

irobot dweielen
Linda Vrouw, 50-64 jaar, Gevorderde gebruiker 15-10-2016
Zou het idereen aanraden, ben zeer tevreden over het resultaat, niet meer bukken, altijd proper,
Voordelen
geen vreemden in mijn huis die komen poetsen
Nadelen
geen
4,0

Gemakkelijk te onderhouden

Stil

Beweeglijkheid & hanteerbaarheid

Prijs/kwaliteit verhouding

irobot braava
Daisy Vrouw, 50-64 jaar, Nieuwe gebruiker 10-08-2016
Uitstekende hulp, heel stil en neemt de totale oppervlakte mee dankzij het navigatie systeem.
4,0

Keuze van de accessoires

Gemakkelijk te onderhouden

Stil

Zuigkracht

Beweeglijkheid & hanteerbaarheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Prima hulpje in huishouden
Kitty Vrouw, 50-64 jaar, Nieuwe gebruiker 30-03-2016
De iRobot is een swiffer, zowel voor droog als voor nat. Het is dus geen stofzuiger. Dit is wel belangrijk om te weten. Als je hem gebruikt waarvoor hij dient, is zeker een aanwinst in huis. Ik gebruik hem vooral voor de slaapkamers. Daar ligt meestal enkel stof. Ik laat de server eerst met een broek doet ge stof vegen en daarna met een vochtig doekje dweilen. Je kan in het reservoir water doen en een beetje detergent. Als de robot zijn rond gedaan heeft ruikt het lekker fris en is het meeste stof weg. Natuurlijk veegt hij geen plinten en dergelijke. Maar vroeger schoten de slaapkamers er bij ons nog wel eens over en nu worden ze wekelijks geswifferd en gedweild. Voor de andere ruimtes gebruik ik eerst de stofzuiger en laat daarna de iRobot met nat dweilen. Blijft er nooit een stofje liggen ? Jawel, maar ik vind het resultaat prima en af en toe doe ik eens heel grondig.Maar ik heb wel het gevoel en de geur van een gedweilde vloer..
1,0

Keuze van de accessoires

Gemakkelijk te onderhouden

Stil

Zuigkracht

Beweeglijkheid & hanteerbaarheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Strepen op de vloer
K_gebruiker braava Man, 25-34 jaar, Gevorderde gebruiker 01-02-2016
Dit toestel is z殚r stil MAAR laat heel wat strepen na. Als je het toestel aanleg net nadat je net gekuist hebt is het ok. Als je het toestel de dag nadien opnieuw wil aanleggen dan trekt het overal strepen. Enige oplossing is per ruimte een nieuw doekje aanhangen en dan nog zie je tegen het eind van de ruimte opnieuw strepen. Het smeert dus open en doordat de wielen door het natgemaakte deel rijden blijven er strepen achter. Dit toestel in combinatie met vloerverwarming is nog erger! Het is een handig toestel als je geen vlakke vloer hebt waar je niet snel vuil op ziet liggen of bij gebruik op laminaat volgens mij.
Voordelen
zeers til
Nadelen
vraagt meer onderhoud dan verwacht, keert niet terug naar een laadstation, strepen nalaten
Een review schrijven over de IROBOT BRAAVA 390T

Geef je mening en maak kans op een aankoopbon van € 50