Click&Collect na 30 min
De laagste prijs garantie
2 jaar garantie

IROBOT ROBOTSTOFZUIGER BRAAVA JET M6 (6138)

Dweilrobot, dweilen, droogvegen, iRobot HOME-app, programmeerbaar, 100m≤

4,0

€ 519,00 Of - Simulatie
Onze diensten
Direct Replace Garantie
Direct Replace Garantie
€ 130,00

3 jaar omruiling bij panne

īDe ideale schoonmaakbuddyī
  • Bedienbaar via app

  • GeÔntegreerde vuildetectoren

  • Automatisch opladen

  • Geen meegeleverde virtuele muur

Diensten en Garantie

2 jaar wettelijke garantie

Geldig voor alle producten

Levering aan huis 7 dagen op 7

Wij leveren je bestelling gratis bij jou thuis, 7 dagen op 7.

Gratis
Levering in afhaalpunt

Wij leveren je bestelling gratis in een afhaalpunt bij jou in de buurt.

Gratis
Direct Replace Garantie

3 jaar omruiling bij panne

€ 130,00
Toegevoegd
Dit zeggen onze specialisten over de IROBOT BRAAVA JET M6 (6138)
IROBOT BRAAVA JET M6 (6138)†

Wil je na een drukke werkdag graag thuiskomen in een proper huis? Haal dan de iRobot Braava Jet M6 in huis! De programmeerbare dweilrobot poetst of veegt je vloeren wanneer jij dit wil.†

Dweilen of droogvegen?†
Zijn je vloeren toe aan een dweilbeurt? Of is vegen voldoende? Je stelt het zelf in met de dweil of droogveeg-modus. Bij het dweilen pakken de doelgerichte Precision Jet Spray en het dweildoekje hardnekkig vuil aan. Met de modus droogvegen neemt het doekje vuil, stof en haren op.

Navigatie doorheen je huis†

De Braava Jet M6 dweilt en veegt oppervlaktes tot 100m≤. Bovendien is hij uitgerust met het iAdapt 3.0-navigatiesysteem, de vSLAM- en Smart Mapping Imprint-technologie waardoor hij op de meest efficiŽnte manier te werk gaat.†

Automatisch opladen†

Is de batterij van de robot leeg voor het einde van de cyclus? Dan keert hij automatisch naar het laadstation. Nadien hervat hij de reiniging tot de klus geklaard is.†

Dynamisch duo †

Tijd voor de grote schoonmaak? Dankzij de iRobot HOME-app laat je de Braava Jet en Roomba op elkaar inspelen. De dweilrobot vertrekt wanneer de robotstofzuiger terugkeert naar zijn basis.
Productkenmerken van IROBOT BRAAVA JET M6 (6138)
Schoonmaakroute Methodisch
Luchtfilter
Max. autonomie Niet van toepassing
Type Nat/droog dweilrobot
Geluidsniveau 35 decibel
Capaciteit 0 l
Indicator stofbak vol
Oplaadstation
Automatisch opladen
Oplaadtijd 3 u.
Max. oppervlakte/laadbeurt 100 vierkante meter
Afstandsbediening
Bediening via smartphone Ja, Android, iOS
Spraakassistent
Vuildetectoren
Dweilfunctie
Turbo Power Functie
Antidierenharen
Programmeerbaar
Aantal programma's 2
Navigatiemethode Zelflerend
Virtuele muur meegeleverd
Aantal virtuele muren Niet van toepassing
Anti-vastloop functie
Afgrondsensoren
Touch sensoren
Geschikt voor donkere vloeren
Verdiepingsherkenning
Bijzonderheden Laadt op et herneemt het dweilen daar waar hij gestopt was. Kan samenwerken met de i7, i7+ en s9+ robotstofzuiger, iRobot App, iAdapt 3.0
Gewicht 2.2 kg
Afmetingen (HxBxD) 9 x 25 x 27 cm
Type batterij Lithium-Ion
Ecocheques aanvaard
Vanden Borre-code 8298483

Documentatie

Wat zeggen onze klanten over de IROBOT BRAAVA JET M6 (6138)

Klanten score

4,0

4,0 op 5 | 62 Reviews

Keuze van de accessoires

4,2 op 5

Gemakkelijk te onderhouden

4,7 op 5

Stil

4,4 op 5

Zuigkracht

3,2 op 5

Beweeglijkheid & hanteerbaarheid

4,5 op 5

Prijs/kwaliteit verhouding

3,8 op 5

2,0

Keuze van de accessoires

Gemakkelijk te onderhouden

Stil

Zuigkracht

Beweeglijkheid & hanteerbaarheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Problemen met oriŽnteren
Jo Man, 35-49 jaar, Nieuwe gebruiker 28-08-2021
Vindt heel vaak de weg niet en slaat veel stukken over. Rijdt chaotisch rond.
Nadelen
oriŽntatie/navigatie
3,0

Keuze van de accessoires

Gemakkelijk te onderhouden

Stil

Zuigkracht

Beweeglijkheid & hanteerbaarheid

Prijs/kwaliteit verhouding

mijn testmaand
vicky Vrouw, 35-49 jaar, Nieuwe gebruiker 05-08-2021
Aangezien we al blije bezitters zijn van een roomba irobot, kijk ik uit naar het zusje ervan. Ze is veel stiller dan onze Zjeff, jaja ieder heeft een naam...ze is ook veel kalmer dan zjeff, maar dat uit zich dan ook in vergeten stukken om te dweilen, kan niet volledig de ruimte doen zoals zjeff doet, weet niet waar ze gestopt is en start op plaats die al gedweild is opnieuw.. heb soms het gevoel dat ze de kluts kwijt is.. Wel handig dat je dweil kan wassen, ze stiller is, maar qua resultaat : strepen, sommige plaatsen niet gedweild, heb ik dan liever het geweld van de zjeff, die stopt niet alvorens alles is gestofzuigd, rijd liever een keer teveel rond en heb de indruk dat de batterij ook langer meegaat, aangezien zjossefientje niet rond geraakt , wat de roomba dan weer wel doet.. Beetje teleurgesteld maar zeker het proberen waard.
Voordelen
dweil wasbaar, weinig geluid
Nadelen
strepen na dweilen, batterij snel leeg, vergeet stukken
4,0

Keuze van de accessoires

Gemakkelijk te onderhouden

Stil

Zuigkracht

Beweeglijkheid & hanteerbaarheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Geweldig product
Elke Vrouw 02-08-2021
Wat een ongelooflijke uitvinding is dit apparaat! De iRobot Braava Jet m6 is een droom die werkelijkheid wordt. Tot hier toe hadden we enkel een robotstofzuiger in huis. Nu is de ?huishoud?familie uitgebreid met deze slimme dweilrobot. Slimme robot omdat hij zelf een kaart kan opstellen van je woonst. Zelfs meerdere verdiepingen kan hij apart aanleren. Deze robot kan zelfs een onderscheid maken tussen rommel die eenmalig rondslingert en meubels of tapijt die een permanente no-go zone zijn. Eens de kaart opgesteld is, kan je de ruimtes apart indelen en grenzen aangeven. Op deze manier kan je dan nadien een schoonmaakschema opstellen in de app waarbij je ruimte per ruimte kan programmeren op de dagen die je het beste uitkomen. Je hoeft dit natuurlijk niet te doen, je kan hem ook gewoon laten rondrijden. De robot levert een uitstekende prestatie, het is hier netjes en proper. Twee mini puntjes van kritiek: 1) de dweilrobot is enkel te gebruiken met water of met product van het merk zelf. 2) Ik ben me er wel van bewust dat er een camera op dit apparaat bevestigd zit, en dat ik dus een stuk privacy opgeef.
Voordelen
houdt het proper, nauwkeurig
Nadelen
privacy?, enkel eigen detergent te gebruiken
4,0

Keuze van de accessoires

Gemakkelijk te onderhouden

Stil

Zuigkracht

Beweeglijkheid & hanteerbaarheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Maxim Man, 25-34 jaar, Nieuwe gebruiker 02-08-2021
Het is een zeer goed product voor de dagelijkse schoonmaak. Als als er veel haren liggen moet je eerst eens zonder water een toer doen. Anders plakken de haren op de grond en niet aan de dewijl. Als de batterij plat is laad het vanzelf op, jammer dat de watertank niet groot genoeg is voor de woonkamer en keuken in 1 keer te doen
Voordelen
gemakkelijk te gebruiken
Nadelen
haren
3,0

Keuze van de accessoires

Gemakkelijk te onderhouden

Stil

Beweeglijkheid & hanteerbaarheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Goed, toch meer verwacht
Maureen Vrouw, 25-34 jaar, Nieuwe gebruiker 29-07-2021
Ik heb de iRobot Braava Jet M6 nu enkele weken kunnen gebruiken en ben er tevreden over. Hij is erg stil, maakt natuurlijk wel iets van geluid maar als je een robotstofzuiger gewoon bent, is dit erg stil. Het product dat je hierin moet gebruiken ruikt erg lekker maar ik had gehoopt dat het na het kuisen je de geur ging ruiken in de kamer. Als je normaal met product schoonmaakt, dan ruikt hierna de kamer heerlijk fris naar schoongemaakt. Dit is bij mij met de iRobot niet het geval. Het is handig om te gebruiken om extra te kuisen, maar met honden in huis, moet je toch regelmatig de normale manier van kuisen gebruiken. Ik stond er van versteld hoe lang het bakje gevuld met water/product meeging, ik dacht meerdere malen te moeten bijvullen voor 1 ruimte. Maar ik kon meerdere ruimtes doen met 1 gevuld bakje. Hij doet ook echt heel de ruimte, je ziet goed waar er gekuist is en hij slaagt geen plekje over. Ik heb de iRobot Roomba I7 en kan de Braava meteen achter het stofzuigen laten kuisen. Super handig!! Je stelt de robotstofzuiger in en zet dan dat de Braava moet beginnen kuisen als de Roomba gedaan heeft. Dit doen ze zo, voor mij een groot voordeel! Een nadeel voor mij persoonlijk is dat je hem niet 's nachts kan laten kuisen omdat hij licht nodig heeft om dit te doen. Overdag lopen onze hondjes vrij rond en 's nachts zitten ze ergens apart, dus voor ons is 's nachts de robot laten gaan het makkelijkst. Dus spijtig dat het niet gaat. Het droog vegen gebruiken we niet vaak omdat we liever de robot stofzuiger gebruiken. Met zoveel haar van de honden is het vegen niet genoeg. Iets wat ik erg belangrijk vond voor mensen met een vloer waar je heel snel vegen kan zien, is dat de Braava strepen achterlaat. Wij hebben een vloer waar je eigenlijk niet veel op kan zien, maar toch kon ik vegen zien van het water eens het droog was. Dus ik zou de robot echt niet aanraden bij een vloer waar je veel op kan zien. Ook spijtig dat je je eigen product niet kan gebruiken in de robot. Over het algemeen ben ik wel tevreden, het neemt toch wel veel werk over, maar het duurt natuurlijk wel lang vooraleer de robot klaar is met kuisen. Ik vind het een goede robot maar voor mij kan er nog veel verbeteren.
Voordelen
maakt weinig lawaai, te combineren met irobot roomba, kuist grondig, makkelijk te gebruiken
Nadelen
kan niet kuisen in het donker, niet te gebruiken met eigen product, laat strepen achter
4,0

Keuze van de accessoires

Gemakkelijk te onderhouden

Stil

Zuigkracht

Beweeglijkheid & hanteerbaarheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Goede hulp/aanvulling in het huishouden.
Karolien Vrouw, 35-49 jaar, Nieuwe gebruiker 27-07-2021
Ik test de Irobot sinds 2 weken dankzij Reviewclub. Het apparaat oogt zeer mooi. Alles wijst zichzelf onmiddellijk uit. Je ziet onmiddellijk het verschil tussen de meegeleverde pads. 1 wasbare voor nat dweilen en 1 wasbare voor droog dweilen. De andere 2 zijn voor ťťnmalig gebruik. Je schuift deze gewoon onderaan in het toestel en de Irobot detecteert onmiddellijk of hij droog of nat moet dweilen. De Irobot Home app is makkelijk te installeren. Eens de verbinding geslaagd is kan je van start gaan en leert de Irobot je kamers kennen. Ik heb hem eerst boven (laminaat) droog laten dweilen aangezien er daar het minste obstakels zijn en was heel tevreden over het resultaat. De hoekjes gecheckt en was top! Je kan trouwens perfect opvolgen waar hij geweest is alsook hoelang en laadt zichzelf op indien nodig. Ook kreeg ik melding via de app toen hij vastgelopen was (onder ťťn van de chauffages). De volgende fase was beneden (tegelvloer) nat dweilen. Daar zijn er wel wat meer hindernissen, lees speelgoed van onze 2 dochters en onze kat :-) Wij keken ondertussen tv en je hoort hem natuurlijk wel vaak spuiten. Ons stoorde dit niet echt maar kan voor sommigen misschien wel vervelend zijn. Dit los je dan op door hem te programmeren als je niet thuis bent. Het Braava jet?-reinigingsproduct heeft een heel aangename geur. Toch was het beneden een beetje teleurstellend. Er blijven vrij veel sporen/strepen achter omdat de wielen door net gedweilde stukken rijden. Hardnekkige vlekken verwijdert hij niet maar dat doet een gewone dweil ook niet. Onze zetels en tv-meubel (+/- 9cm) zijn net te laag waardoor hij er niet onder kon. Mijn conclusie: mooie aanvulling in het huishouden. Op laminaatvloer perfect, op tegelvloer minder efficiŽnt en daar blijft het grondig poetsen wel vereist.
Voordelen
reinigt ook in de hoeken, wasbare pads, droog dweilen mooi resultaat, batterijduur, intelligente robot, makkelijk te bedienen vanuit de app, geluid valt vrij goed mee
Nadelen
niet geschikt voor eigen reinigingsmiddel, duur schoonmaakmiddel, laat strepen na op tegelvloer, verwijdert geen hardnekkige vlekken
3,0

Gemakkelijk te onderhouden

Stil

Beweeglijkheid & hanteerbaarheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Had er wat meer van verwacht
robby Man, 25-34 jaar, Nieuwe gebruiker 27-07-2021
Ik was al in het bezit van de stofzuigerrobot van Roomba en keek dus echt uit naar het gemak van dit toestel. Bij het uitpakken en installeren ging het verbinden met de WiFi helemaal niet vlekkeloos. Pas na de derde keer lukt het om de Braava Jet met de app te verbinden. Dus niet direct een goeie start. Het bedienen van de dweilrobot is best wel heel eenvoudig. Je vult het tankje met schoonmaakproduct, vult het aan met water en hop klaar. In de doos zit een klein flesje schoonmaakmiddel dat je een keer of 2 kan gebruiken. Er wordt ook aangeraden om enkel dit schoonmaakmiddel te gebruiken, wat ik wel jammer vind omdat het ook niet echt goedkoop is. Een groot pluspunt is wel dat deze robot stil is, dus je kan makkelijk telefoneren terwijl de robot zijn werk doen. Het 'dweilen' op zich houd niet zoveel in. Hij sproeit wat water en rijd en rijd er dan over. Dus voor in de week is dit eens makkelijk als je niet veel tijd hebt, maar echt grondig dweilen kun je het ook niet noemen. Ik laat hem dagelijks rondrijden en 1 keer in de week dweil ik nog eens grondig met trekker en een dweil.
4,0

Keuze van de accessoires

Gemakkelijk te onderhouden

Stil

Zuigkracht

Beweeglijkheid & hanteerbaarheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Compact toestel / Doet zijn werk
MDeJaegher Man, 25-34 jaar 23-07-2021
In het begin heb ik wel wat gesukkeld met de installatie maar toen merkte ik op dat mijn bluetooth op de telefoon niet aanstond om de verbinding te maken. Dus zorg dat je deze fout ook niet maakt want anders ga je heel wat lopen vloeken. Eenmaal dat euvel aan de kant was ging alles heel vlot. Het toestel zelf is heel compact en licht wat heel ideaal is in gebruik. De eerste keer hebben we deze savonds laten rijden om te kijken of wel degelijk alle plekjes gedweild werden en dit is ook wel het geval. Het toestel ging goed de benedenverdieping rond en het waterreservoir was net niet leeg met een oppervlakte van +-65m≤ Daarna hebben we deze overdag laten rondrijden wat de bedoeling ook is en als we thuis komen is alles perfect gedweild.
Voordelen
licht, compact
Nadelen
waterreservoir kan groter
4,0

Keuze van de accessoires

Gemakkelijk te onderhouden

Stil

Zuigkracht

Beweeglijkheid & hanteerbaarheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Dweilen vanuit je bed of zetel
Marc Man, 50-64 jaar, Nieuwe gebruiker 22-07-2021
Ik ben verrast over hoe compact het toestel is en stevig in elkaar zit. Bij geleverd doeken zijn goed om te beginnen en zo het verschil tussen droog en nat te ervaren. Nat zou ik eerder een harde vloer doen, droog op een zachte vloer. Er zaten in de keuken een aantal stevige plekken op de vloer. En deze heeft hij goed weg gekregen. Hij heeft een 3tal keren moeten rond gaan om de kamers te kennen. En deelde die al redelijk goed op in ruimtes. Wat jezelf nadien ook nog kan aanpassen in de gemakkelijke app. Ik was afwachtend over het resultaat dat hij zou afleveren na poetsen. Maar was tevreden over het resultaat. De uitwasbare doeken zijn ook goed en gemakkelijk verwisselbaar. Ook de wegwerp doekjes zijn een pluspunt om mee te hebben. En zo snel te kunnen veranderen voor extreme vuile plekken. Ik laat hem om de 2 nachten uitrijden om te poetsen terwijl we slapen en komen zo beneden in een proper huis.
Voordelen
grote batterij, zowel nat als droog
Nadelen
rondom vrije ruimte voor de basis
5,0

Keuze van de accessoires

Gemakkelijk te onderhouden

Stil

Zuigkracht

Beweeglijkheid & hanteerbaarheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Super
Rafke Man, 35-49 jaar, Nieuwe gebruiker 22-07-2021
Ik vindt het echt super handig ik heb niet veel tijd en dit vind ik echt super. Hij begint met een plattegrond van je huis te visualiseren, daarvoor moet hij 2 a 3 keer rond gaan in je huis, daarna kan je de plattegrond invoegen in kamers, en heel gemakkelijk de ruimtes benoemen, de app helpt je ook met alles het is echt heel gemakkelijk. Met de app is alles heel overzichtelijk, je kan een timer opzetten voor de momenten dat je wil dat hij juist of veegt met droog. Je kan ook verschillende ruimtes aanduiden dat moeten gekuist worden en welke niet, het uur de dagen, dat kies je allemaal zelf. Ik zou het echt aanraden ik vindt het een top product, als je geen tijd hebt om te poetsen is dit echt heel handig!
Voordelen
handig, overzichtelijk in app, kuist goed
Nadelen
geen
Een review schrijven over de IROBOT BRAAVA JET M6 (6138)

Geef je mening en maak kans op een aankoopbon van € 50

 
Terug