Click&Collect na 30 min
De laagste prijs garantie
2 jaar garantie

IROBOT ROBOTSTOFZUIGER ROOMBA 698

Robotstofzuiger, 90 min., 0,6 l., 4 programmaīs

4,3

Minder dan 5 in stock, bestel nu!
€ 299,00 Of - Simulatie
Onze diensten
Direct Replace Garantie
Direct Replace Garantie
€ 130,00

3 jaar omruiling bij panne

Troeven

  • IntuÔtief

  • Grote autonomie

  • Geschikt voor alle vloertypes

  • Aanpassingstijd aan de ruimte

Diensten en Garantie

2 jaar wettelijke garantie

Geldig voor alle producten

Levering aan huis 7 dagen op 7

Wij leveren je bestelling gratis bij jou thuis, 7 dagen op 7.

Gratis
Levering in afhaalpunt

Wij leveren je bestelling gratis in een afhaalpunt bij jou in de buurt.

Gratis
Click&Collect zonder voorschot (naargelang winkel)

Bestel je toestel via Click&Collect, zelfs zonder voorschot.

Gratis
Direct Replace Garantie

3 jaar omruiling bij panne

€ 130,00
Toegevoegd
Dit zeggen onze specialisten over de IROBOT ROOMBA 698

Kiezen voor iRobot is kiezen voor de beste roboticatechnologie voor bij je thuis. Dankzij de iRobot Home App kan je hem controleren vanaf je smartphone en is je hele huis altijd schoon. De iRobot is een van de slimste en krachtigste robotstofzuigers die op de markt te vinden zijn.

Diepe reiniging

Omdat de draaiborstels van de iRobot Roomba in tegenwijzerzin draaien, komt het vuil niet vast te zitten en blijft de stofzuigerborstel vrij. Geen enkel stofje of haartje van je huisdier ontgaat hem. De robotstofzuiger weet waar hij het meeste vuil kan tegenkomen en maakt die plaatsen nog grondiger schoon, kwestie van zeker te zijn van een optimaal resultaat.

Automatisch opladen

Met de Roomba hoef je nergens zelf aan te denken. Hij heeft een grote autonomie en zodra de batterij leeg is, keert hij vanzelf terug naar zijn laadstation. Je hoeft je dus geen zorgen te maken of je batterij nog voldoende opgeladen is.

App

Je kan de robotstofzuiger makkelijk inschakelen met de iRobot app. Je kan ook zelf zijn trajecten instellen zodat hij niets over het hoofd ziet. Wil je niet gestoord worden terwijl je stofzuiger zijn werk doet? Programmeer hem dan vanop afstand, zo is alles perfect schoon als je thuiskomt. In het pollenseizoen stelt je stofzuiger zelf voor om wat vaker te stofzuigen.

Productkenmerken van IROBOT ROOMBA 698
Schoonmaakroute Willekeurig
Luchtfilter Microfilter
Max. autonomie 90 minuten
Type Robotstofzuiger
Geluidsniveau 58 decibel
Capaciteit 0.6 l
Indicator stofbak vol
Oplaadstation
Automatisch opladen
Oplaadtijd 2 uur
Max. oppervlakte/laadbeurt Niet meegedeeld
Afstandsbediening
Bediening via smartphone Ja, Android, iOS
Spraakassistent
Vuildetectoren
Dweilfunctie
Turbo Power Functie
Antidierenharen
Programmeerbaar
Aantal programma's 4
Navigatiemethode Zelflerend
Virtuele muur meegeleverd
Aantal virtuele muren Niet van toepassing
Anti-vastloop functie
Afgrondsensoren
Touch sensoren
Geschikt voor donkere vloeren
Verdiepingsherkenning
Gewicht 3.5 kilogram
Afmetingen (HxBxD) 9.4 x 33 x 33 cm
Type batterij Lithium-Ion
Ecocheques aanvaard
Vanden Borre-code 8186766

Documentatie

Wat zeggen onze klanten over de IROBOT ROOMBA 698

Klanten score

4,3

4,3 op 5 | 16 Reviews

Keuze van de accessoires

3,8 op 5

Gemakkelijk te onderhouden

4,6 op 5

Stil

2,9 op 5

Zuigkracht

4,5 op 5

Beweeglijkheid & hanteerbaarheid

4,4 op 5

Prijs/kwaliteit verhouding

4,3 op 5

5,0

Gemakkelijk te onderhouden

Stil

Zuigkracht

Beweeglijkheid & hanteerbaarheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Uitstekende poetshulp
paul 23-07-2021
Heel tevreden over het toestel, we hebben een hond en eindelijk zijn we voor het overgrote vrij van hondenhaar. Als Roomba nu nog kon in de zetel kon springen zoals onze hond zou dit de max zijn. Zeer tevreden een aanrader voor ieder met huisdier.
5,0

Keuze van de accessoires

Gemakkelijk te onderhouden

Stil

Zuigkracht

Beweeglijkheid & hanteerbaarheid

Prijs/kwaliteit verhouding

mich Vrouw, 50-64 jaar, Nieuwe gebruiker 08-12-2020
uitstekende keuze voor iemand die weinig tijd vind om zelf te stofzuigen. Ik zet hem elke avond ingang, voor slapen gaan. De robot doet zijn werkn 's ochtens is mijn woning netjes gestofzuigd
Voordelen
grondig zelfs met kattenhaar, zelfstandig
Nadelen
moeilijke opstart
4,0

Keuze van de accessoires

Gemakkelijk te onderhouden

Stil

Zuigkracht

Beweeglijkheid & hanteerbaarheid

Prijs/kwaliteit verhouding

leuke stofzuiger
Charlotte Vrouw, 25-34 jaar, Nieuwe gebruiker 03-12-2020
Dankzij Reviewclub konden wij deze robot stofzuiger uittesten, na deze uit te pakken uit de doos viel ons meteen het robuuste design en kwalitatieve degelijkheid van dit product ons op. Terwijl deze aan het opladen was hadden wij al vlug de app geÔnstalleerd. Heel simpel en gemakkelijk alles in te stellen en te bedienen. Algauw hadden wij een week schema opgesteld voor onze nieuwe huishoudhulp. In de eerste poetsbeurt viel ons meteen op dat deze niet van de stilste is, maar gezien de zuigkracht die deze in huis heeft is dit wel verwaarloosbaar. Het grootste nadeel is dat de stofzuiger zich niet over hoogpolig tapijt kan bewegen en daar op blokkeert. Het is gemakkelijk om zelfs eens vlug vanop je werk de stofzuiger in gang te zetten, maar wanneer je de melding krijgt dat deze dan geblokkeerd staat op het tapijt is de vreugde vlug voorbij. Kortom voor parket, tegels, laminaat is dit de perfecte hulp om de dagelijkse stofzuigbeurt voor zicht te nemen, ook als er huisdieren aanwezig zijn. Maar heb e hoog polig tapijt in huis kan je weinig beginnen met deze stofzuiger.
Voordelen
gebruiksgemak, robuust, krachtig
Nadelen
tapijt, luid
4,0

Keuze van de accessoires

Gemakkelijk te onderhouden

Stil

Zuigkracht

Beweeglijkheid & hanteerbaarheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Aanrader!
L_Pr Vrouw, 25-34 jaar, Nieuwe gebruiker 25-11-2020
Ik zou hem zeker aanraden aan alle drukke mama?s zoals ik. De iRobot kan dagelijks gebruikt worden en niets is leuker dan in een proper huis thuiskomen na een drukke werkdag. Zelf ben ik niet zo technisch aangelegd, maar het was gewoon heel simpel. Eens de lader in elkaar stak, kon ik de robot laten opladen. Als hij voldoende opgeladen was, gewoon op de startknop duwen en ik hoefde helemaal niets meer te doen. De robot neemt niet veel plaats in en heeft een mooi design. Het enige dat je nodig hebt is een stopcontact. Als ik dan toch 1 negatief puntje zou moeten geven gaat het over het geluid. Hij maakt redelijk wat lawaai; maar hier heb ik de perfecte oplossing voor. Ik zet hem 's morgens op net voor ik naar het werk vertrek.
Voordelen
mooi design, neemt weing plaats in
Nadelen
je hoort hem goed als hij aan het werk is
4,0

Keuze van de accessoires

Gemakkelijk te onderhouden

Stil

Zuigkracht

Beweeglijkheid & hanteerbaarheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Top product
Robby.S Man, 35-49 jaar, Nieuwe gebruiker 24-11-2020
Sinds ik dit mag testen via reviewclub ben ik zeer tevreden over het product. In het begin was er wel heel veel twijfel. Zeker om dit direct te kopen als het zo een prijs bevat. Denk eerlijk dat als ik mijn moeder ?300 geef die ook de rest van de tijd mijn huis komt stofzuigen. Grapje ;) Nee eerlijk gezegd vindt ik dit een geweldig dingentje dat eigenlijk niet meer weg te denken is. Zo gemakkelijk in gebruik. Moet zelf niks doen alleen op tijd het bakje ledigen. Ook de installatie was super gemakkelijk om te doen. Wat echter wel beter kon is de dockingcharger wat zwaarder maken omdat het soms toch verschuift als de robot er tegen komt. Ook heeft het wel redelijk wat lawaai als hem in werking is. Verder vind ik wel de prijs een beetje aan de hoge kant omdat het om een stofzuiger gaat zonder mopfunctie. Het positieve is dat je natuurlijk hem kunt laten werken wanneer je van huis bent. Pakt echt heel veel op van stof tot speelgoed en dergelijke. Ik ben er zeer tevreden van en als de prijs juist zat zou ik hem direct aanschaffen.
4,0

Keuze van de accessoires

Gemakkelijk te onderhouden

Stil

Zuigkracht

Beweeglijkheid & hanteerbaarheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Handige hulpje in het huishouden
Marc Man, 35-49 jaar, Nieuwe gebruiker 22-11-2020
Sinds een twee tal weken heb ik de Roomba stozuigerrobot in gebruik en die bevalt me wel goed. Het installeren met de app ging makkelijker dan verwacht. Nu laat ik hem rijden op vaste momenten volgens een programma. Het toestel maakt wel redelijk lawaai en rijdt niet altijd op ieder plekje. Er zit geen intelligentie achter en hij rijdt kriskras door elkaar. Toch is het voor zeker 95 procent goed schoon. De langere hare durven wel rond de borstel en de wieltjes draaien, maar voor de rest is het makkelijk om het bakje te legen. Prijs kwaliteit is dit een super deal vind ik. Hij komt ook goed onder bedden en zetels wat met een gewone stofzuiger ondenkbaar is
Voordelen
kan 1.5u stofzuigen, komt onder lage meubels, maakt goed schoon
Nadelen
terugkeren naar laadstation lukt niet altijd, soms rijdt hij zich vast op een obstakel, lawaaierig
3,0

Keuze van de accessoires

Gemakkelijk te onderhouden

Stil

Zuigkracht

Beweeglijkheid & hanteerbaarheid

Prijs/kwaliteit verhouding

OK toestel maar heeft geen inteligentie
Philip Man, 25-34 jaar, Nieuwe gebruiker 21-11-2020
Het in gebruik nemen van het toestel was zeer makkelijk en straight forward, simpele installeren van de app en je was vertrokken. Het toestel oogt zeer kwaliteitsvol en is makkelijk leeg te maken en in onderhoudt. Echter een groot nadeel van het toestel is het gebrek aan intelligentie waardoor hij wat random doorheen de ruimte gaat, aantal plaatsen dus meer dan 1 keer stofzuigt en andere plaatsen niet. Zo krijg je dat hij niet een volledig proper huis nalaat. Verder kan hij wel in alle hoekjes, onder de zetel alsook onder het bed en is hij makkelijk te programmeren.
Voordelen
leuk te programmeren, handige app, simpele installatie, handig te onderhouden, kwalitatief materiaal
Nadelen
best lawaaierig, geen intelligentie
2,0

Keuze van de accessoires

Gemakkelijk te onderhouden

Stil

Zuigkracht

Beweeglijkheid & hanteerbaarheid

Prijs/kwaliteit verhouding

stofzuigt super, maar slechte navigatie
Mathias Man, 25-34 jaar, Nieuwe gebruiker 20-11-2020
Om positief te starten was ik verbaasd over hoe proper deze robot alles achter laat waar hij over rijdt. De plaatsen waar deze langsgegaan is, zijn piekfijn en ook de 'ophaalbak' zit veel voller dan je zou verwachten. Echter laat de navigatie van het toestel te wensen over.. Omdat die random aan het rondrijden lijkt geraakt die nooit in de helft van de kamers van ons huis. De plaatsen waar die wel komt rijdt hij soms vast. Verder geraakt hij niet altijd terug bij zijn oplader, als hij dit wel doet lukt het hem ook niet altijd om te docken (hij duwt het laadstation scheef en geraakt er niet op geconnecteerd). Verder lijkt ook softwarematig niet alles okť te zitten soms krijg je een melding als die vastloopt op de gsm, soms niet. Connectie met google home is dan weer makkelijk in te stellen en je kan hem snel laten stofzuigen op deze manier.
Voordelen
kan bediend worden met google home, laat proper achter
Nadelen
geeft niet altijd melding in de app, kan niet in alle kamers geraken, geraakt niet in oplaadstation
4,0

Gemakkelijk te onderhouden

Stil

Zuigkracht

Beweeglijkheid & hanteerbaarheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Handig instapmodel voor robotstofzuigers
Renske Vrouw, 25-34 jaar, Nieuwe gebruiker 18-11-2020
Deze robotstofzuiger is de allereerste van zijn soort in ons bezit. Het is de perfecte eerste keuze die je kan nemen. Hij is supermakkelijk in installatie en onderhoud, het is heel makkelijk en simpel om aan de slag te gaan en operationeel te worden met deze nieuwe robotstofzuiger. Daarboven op is de link tussen de mobiele app van de robotstofzuiger en de robostofzuiger heel erg makkelijk te maken. Je moet gewoon de app downloaden, verbinden met een wifinetwerk waar de robotstofzuiger ook ontvangst voor heeft, en we kunnen er aan beginnen! We kunnen de stofzuiger laten stofzuigen op geplande momenten, met een simpele toets op onze gsm of met een simpele druk op de startknop. De batterijduur is het eerste waar we zeer tevreden over kunnen zijn. Ritjes van 1u30 ŗ 2u vormen zeker geen uitzondering! (dat is een veel grotere autonomie dan een standaard draadloze steelstofzuiger. De route die de stofzuiger aflegt, is echter wel niet te volgen via de app voor dit basismodel, maar wees gerust! De stofzuiger hoeft geen controle, alles is netjes opgezogen. Obstakels zijn voor de stofzuiger geen probleem, hij neemt vlot alle hindernissen en rijdt vlotjes onder de tafels, de stoelen, de zetel, de kasten en rond de tafelpoten. Op de verdieping hebben we een clic-laminaatje, maar de robot heeft geen problemen mee en haalt daar ook dezelfde, mooie resultaten. De oplaadsnelheid van de robot is ook sensationeel !
Voordelen
perfect instapmodel
Nadelen
basisproduct
5,0

Keuze van de accessoires

Gemakkelijk te onderhouden

Stil

Zuigkracht

Beweeglijkheid & hanteerbaarheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Fijn voor erbij!
Sanehv Vrouw, 35-49 jaar, Nieuwe gebruiker 16-11-2020
Iedereen heeft wel eens gedacht om een roomba aan te schaffen. Ik ook en de prijs hield mij wat tegen. Dit instapmodel is erg makkelijk en doet zijn werk. Het stofzuigd de kamers maar heeft geen vaste route. Wat ik frappant vind is dat het nog stof vind terwijl het niet zichtbaar is. Dat is erg prettig. De app is makkelijk bedienbaar en de irobot geeft ook aan als er iets is. (Bv batterij leeg ). Om zones in te stellen heb je de duurdere variant nodig. Al met al : waar voor je geld.
Voordelen
pakt hoekjes mee, stofzuigd goed, app is duidelijk, makkelijk bedienbaar
Nadelen
geen zones instelbaar, maakt best wat geluid, kleine opvangbak
Een review schrijven over de IROBOT ROOMBA 698

Geef je mening en maak kans op een aankoopbon van € 50

 
Terug