€ 119,99 € 159,99 Of

Karakteristieken

  • Scheersysteem: Scheergrill

  • Voeding: Herlaadbare batterij

  • Contourvolgend systeem: In 3 richtingen

Diensten en Garantie

2 jaar wettelijke garantie

Geldig voor alle producten

Garantie van de laagste prijs

Je bent zeker dat je altijd de laagste prijs betaalt, elke dag, gegarandeerd.

Gratis
Click&Collect zonder voorschot (naargelang winkel)

Bestel je toestel via Click&Collect, zelfs zonder voorschot.

Gratis
Wettelijke garantie 2 jaar

Je geniet 2 jaar lang van onze uitstekende service en gratis waarborg op je toestel.

Gratis
Direct Replace Garantie

3 jaar omruiling bij panne

€ 20,00
Koop nu
Toegevoegd
Dit zeggen onze specialisten over de

Geen scheerirritatie meer en gebruikscomfort verzekerd

  • De Braun CoolTec CT2s爄s een revolutionair toestel voor droog scheren. Dit scheerapparaat veroorzaakt geen hitte waardoor uw huid niet irriteert. Bovendien燿raagt hetstijlvolle, doordachte design van de CoolTec bij tot een aangename scheerbeurt.
  • De CoolTec heeft een innovatief aluminium koelstrip in de kop van het scheerapparaat爋m de huid te koelen tijdens het scheren. Hierdoor hebt u geen last van roodheid of jeukend gevoel.
  • Twee onafhankelijk van elkaar bewegende snijelementen passen zich aan de contouren van uw gezicht aan, voor een effici雗te scheerbeurt.
  • De Braun CoolTec is voorzien van speciaal ontworpen scheerbladen die de haartjes opvangen voor een glad geschoren gevoel.
  • Dankzij de Wet&Dry-functie kunt u de Braun CoolTec ook gebruiken onder de douche, voor een maximale flexibiliteit.
  • Op het led-scherm van de CoolTec leest u duidelijk de accustatus, de schoonmaakaanduiding en de aanduiding van het reisslot.
  • Dit scheerapparaat van Braun is uitgerust met een trimmer om uw bakkebaarden en snor nauwkeurig en comfortabel te trimmen.
  • Ontdek ook de Braun CoolTec CT5cc en de Braun CoolTec CT2cc.
Accessoires voor de BRAUN COOLTEC CT2s
MUST HAVES
Accessoires scheren
€ 6,99
Make-up spiegel
€ 14,99
  • Diameter: 17 cm
  • Verlichtingsfunctie: Neen
  • Vergrotende spiegel: Ja, 5 keer
Scheerkoppen
€ 39,99
Make-up spiegel
€ 19,99
  • Diameter: 10.5 cm
  • Verlichtingsfunctie: Neen
  • Vergrotende spiegel: Ja, 5 keer

Onze selectie Make-up spiegels

Make-up spiegel
€ 39,99
  • Diameter: 20 cm
  • Verlichtingsfunctie: Neen
  • Vergrotende spiegel: Ja, 10 keer
Technische specificaties van
Scheersysteem Scheergrill
Voeding Herlaadbare batterij
Contourvolgend systeem In 3 richtingen
Wet & dry functie Ja, onder de douche
Reiniging Onder water of met borsteltje
Technologie SensoBlade
Trimmer Ja, precisietrimmer ingebouwd
Trimmer voor neus en oor
Scheerkop voor lichaam
Quickcharge
Oplaadtijd 1 u
Autonomie 45 min
Oplaadindicatie Verklikkerlampje
Toebehoren reisetui, beschermkapje, -
Kleur Zwart - blauw
Diversen Actieve koeling technologie
Vanden Borre-code 8809682
Wat zeggen onze klanten over de BRAUN COOLTEC CT2s
4,1

4,1 op 5 | 21 Reviews

Autonomie

4,3 op 5

Gemakkelijk te onderhouden

4,4 op 5

Prestatie

4,3 op 5

Nauwkeurigheid van het scheren

4,2 op 5

Prijs/kwaliteit verhouding

3,9 op 5

5,0

Autonomie

Gemakkelijk te onderhouden

Prestatie

Nauwkeurigheid van het scheren

Prijs/kwaliteit verhouding

Prima.
Roger Man, 65 jaar of ouder, Nieuwe gebruiker 23-06-2020
Prima apparaat, gemakkelijk in gebruik en onderhoud.
5,0

Autonomie

Gemakkelijk te onderhouden

Prestatie

Nauwkeurigheid van het scheren

Prijs/kwaliteit verhouding

Goed hanteerbaar, stevige kwaliteit
Dries Man, 18-24 jaar, Nieuwe gebruiker 11-01-2019
Dit scheerapparaat gekregen als geschenk en het was een fantastisch cadeau. Het ligt goed en stevig in de hand. Het scheren gaat heel nauwkeurig en de ?cool? functie is aangenaam. Het apparaat is tevens niet het allerduurste maar perfect in prijs kwaliteit. Review vd koper : De online bestelling verliep gemakkelijk en correct. Snel een sms ontvangen dat mijn geselecteerde product klaar lag in de winkel nadat ik die optie koos.
Voordelen
ligt stevig in de hand, prijs kwaliteit
Nadelen
geen
5,0

Autonomie

Gemakkelijk te onderhouden

Prestatie

Nauwkeurigheid van het scheren

Prijs/kwaliteit verhouding

zalig toestel
didier Man, 50-64 jaar, Gevorderde gebruiker 26-03-2018
door het koeltechniek geen irritatie meer ,zeker aan te raden
4,0

Autonomie

Gemakkelijk te onderhouden

Prestatie

Nauwkeurigheid van het scheren

Prijs/kwaliteit verhouding

Eindelijk
Roger Man, 50-64 jaar, Nieuwe gebruiker 28-09-2017
Eindelijk een scheerapparaat dat geen huidirritatie geeft na het scheren.
1,0

Autonomie

Gemakkelijk te onderhouden

Nauwkeurigheid van het scheren

Prijs/kwaliteit verhouding

moeilijke overgang
Olivier D Man, 35-49 jaar, Nieuwe gebruiker 11-02-2014
Tot nog toe scheerde ik met Philips, ik ben nu dit toestel gaan gebruiken. Het is toch even aanpassen, ik hou toch meer van het toestel met (3) koppen ipv dit systeem.
4,0

Autonomie

Gemakkelijk te onderhouden

Prestatie

Nauwkeurigheid van het scheren

Prijs/kwaliteit verhouding

Goed apparaat
09-01-2014
Goed apparaat, goede prijs-kwaliteit verhouding? Scheert vrij nauwkeurig en levert goede prestaties. Zeer gemakkelijk, de kop kan je er gewoon afhalen en onder de kraan houden. Scheert tot 45 minuten zonder opladen en is opgeladen in amper 15 minuten. Zeker aan te raden.
Voordelen
scheert soepel zonder pijn., gemakkelijk te onderhouden.
5,0

Autonomie

Gemakkelijk te onderhouden

Prestatie

Nauwkeurigheid van het scheren

Prijs/kwaliteit verhouding

een zeer uitstekend produkt
Man, 65 jaar of ouder, Gevorderde gebruiker 08-01-2014
een zeer uitstekend produkt en voeld fris aan de eerst maal was het wel verschieten dat het zo koud was
5,0

Autonomie

Gemakkelijk te onderhouden

Prestatie

Nauwkeurigheid van het scheren

Prijs/kwaliteit verhouding

Braun Cooltec CT2s
De Rechter Man, 65 jaar of ouder, Nieuwe gebruiker 05-01-2014
zeer tevreden van dit scheerapparaat, zeker met zijn koel systeem, zeker als je snel irritatie hebt bij het scheren, ik was reeds jaren gestopt met elektrische te scheren maar nu geeft dit totaal geen probleem meer, en wat het scheren zelf betreft het scheert heel glad en goed een aanrader.
4,0

Autonomie

Gemakkelijk te onderhouden

Prestatie

Nauwkeurigheid van het scheren

Prijs/kwaliteit verhouding

De krachtigste scheermachine die ik gebruikt heb
Xander Man, 18-24 jaar, Nieuwe gebruiker 05-11-2013
Als tiener had ik me wel al eens geschoren met een scheermachine. E閚 die ik gekregen heb van mijn grootvader. Toch was ik niet overtuigd en schakelde ik over op scheermesjes, met sneetjes en een pijnlijke huid tot gevolg. Jarenlang schoor ik mij met scheerschuim en scheermesjes, tot nu. Dankzij de Braun Cooltec ben ik nu overgeschakeld op dit geweldige toestel. Oke, het duurt iets langer dan scheren met mesjes, maar het resultaat is geweldig. Geen pijnlijke, droge, ge飏riteerde plekken; geen sneetjes meer, enkel een glad resultaat. De cooltecfunctie voel ik wel tijdens het scheren, maar ik heb niet het gevoel dat dit wonderbaarlijk of iets magisch is. Afkoelen doet het wel, wat aangenaam is. De kleine trimmer achteraan het toestel komt van pas wanneer ik me bijvoorbeeld 2 weken niet geschoren heb, maar niet alle lange haren worden gelijk getrimd, waardoor het scheerapparaat niet alle (langere) haartjes wegkrijgt.
Voordelen
geen pijn meer, koelt echt, glad resultaat
Nadelen
niet alle langere haren verdwijnen, langer dan scheren met scheermesjes
5,0

Autonomie

Gemakkelijk te onderhouden

Prestatie

Nauwkeurigheid van het scheren

Prijs/kwaliteit verhouding

Braun overtreft zichzelf
ArneKL Man, 18-24 jaar, Nieuwe gebruiker 05-11-2013
Ik heb enkele weken de tijd gehad om de Braun Cooltec CT2s aan een grondige test te onderwerpen. Hier leest u het resultaat. Legio mannen moeten of willen zich elke dag scheren. Hetzij voor hun werk, hetzij omdat zij of hun vrouwen van de gladde wangen houden. Als je je dan toch elke dag scheert, kan je maar beter opteren voor een product dat je huid niet irriteert of beschadigt. En dit kan nu z閗er. De actieve koeltechnologie van Braun werkt verbluffend goed. Byebye, roodheid of irritatie! Dankzij de toevoeging van een effici雗t koelelement wordt de huid meteen afgekoeld nadat de mesjes de haren weghalen. Op deze manier kan je huid niet ge飏riteerd geraken. Technologisch zit het natuurlijk allemaal wel wat ingewikkelder in elkaar, maar het belangrijkste voor de consument is dat het wel degelijk echt goed werkt. Daarnaast is het product volledig waterproof (dus je kan ook scheren onder de douche), de accu gaat lang mee en de mesjes scherpen zichzelf. Ook is het bereikte resultaat met het apparaat gewoon heel erg goed dankzij de SensoBlade: een nog gladder resultaat t.o.v. mijn vorige Braun scheerapparaat. Al bij al 殚n van de allerbeste elektronische scheerapparaten op de markt. Scheer je je dagelijks, heb je wel eens last van irritatie of ben je toch net op zoek naar een nieuw scheerapparaat? Twijfel dan niet en overweeg zeker de Braun Cooltec CT2s.
Voordelen
heel glad resultaat dankzij sensoblade, accu gaat lang mee, volledig waterproof, actieve koeltechnologie werkt 閏ht
Nadelen
niet goedkoop maar je krijgt ook wel wat
Een review schrijven over de BRAUN COOLTEC CT2s

Geef je mening en maak kans op een aankoopbon van € 50

 
Terug