€ 64,95

Karakteristieken

  • Scheersysteem: Scheergrill

  • Voeding: Herlaadbare batterij

  • Contourvolgend systeem: In 3 richtingen

Diensten en Garantie

2 jaar wettelijke garantie

Geldig voor alle producten

Levering aan huis 7 dagen op 7

Wij leveren je bestelling gratis bij jou thuis, 7 dagen op 7.

Gratis
Levering in afhaalpunt

Wij leveren je bestelling gratis in een afhaalpunt bij jou in de buurt.

Gratis
Click&Collect zonder voorschot (naargelang winkel)

Bestel je toestel via Click&Collect, zelfs zonder voorschot.

Gratis
Direct Replace Garantie

3 jaar omruiling bij panne

€ 20,00
Koop nu
Toegevoegd
Dit zeggen onze specialisten over de

Braun Series 3 301

Een elektrisch scheerapparaat dat genadeloos is voor je baard, maar zacht voor je huid? Ontdek het Braun Series 3 301-scheersysteem.

3D-scheerbeurt

De Braun Series 3 301 heeft 2 SensoFoil-scheerbladen: scheer gladder zonder je huid te irriteren. En dankzij zijn middentrimmer scheer je eenvoudig lange én korte haartjes.

100 % waterproof

De Braun Series 3 is waterproof tot 5 meter diep. Spoel het scheerapparaat makkelijk af onder de kraan voor een eenvoudige reiniging.

Neem hem overal mee

Je scheerapparaat wordt geleverd met een reisetui. Bovendien past het apparaat zich automatisch aan de elektrische lading van je stekker. Geen adapter nodig!

Korte oplaadtijd

Je Braun-scheerapparaat is in 1 uur volledig opgeladen voor 20 minuten gebruik. Ben je gehaast? Laad de Series 3 301 in 5 minuten op. Perfect voor één scheerbeurt. 

Accessoires voor de BRAUN SERIES 3 301 + CASE
MUST HAVES
Beperkte stock
€ 14,99
  • Diameter: 17 cm
  • Verlichtingsfunctie: Neen
  • Vergrotende spiegel: Ja, 5 keer
Beperkte stock
€ 24,99
€ 19,99
  • Diameter: 10.5 cm
  • Verlichtingsfunctie: Neen
  • Vergrotende spiegel: Ja, 5 keer

Onze selectie Scheerkoppen

€ 24,99

Onze selectie Make-up spiegels

€ 39,99
  • Diameter: 20 cm
  • Verlichtingsfunctie: Neen
  • Vergrotende spiegel: Ja, 10 keer
Technische specificaties van
Scheersysteem Scheergrill
Voeding Herlaadbare batterij
Contourvolgend systeem In 3 richtingen
Wet & dry functie
Reiniging Onder water of met borsteltje
Technologie Triple Action Cutting System
Trimmer
Trimmer voor neus en oor
Scheerkop voor lichaam
Quickcharge
Oplaadtijd 1 u
Autonomie 20 min
Oplaadindicatie Verklikkerlampje
Toebehoren reisetui, beschermkapje, -
Kleur Zwart
Vanden Borre-code 8560021
Wat zeggen onze klanten over de BRAUN SERIES 3 301 + CASE
4,1

4,1 op 5 | 21 Reviews

Autonomie

4,3 op 5

Gemakkelijk te onderhouden

4,4 op 5

Prestatie

4,4 op 5

Nauwkeurigheid van het scheren

4,3 op 5

Prijs/kwaliteit verhouding

4,4 op 5

5,0

Autonomie

Gemakkelijk te onderhouden

Prestatie

Nauwkeurigheid van het scheren

Prijs/kwaliteit verhouding

scheerapparaat
laurent Man, 65 jaar of ouder, Gevorderde gebruiker 05-02-2020
heel tevreden over dit toestel , het is niet het eerste toestel dat ik mij aanschaf bij Vandenborre en raad iedereen aan om eens daar te gaan zien vooraleer je een nieuw toestel aan te schaffen. Service en vriendelijk personeel inbegrepen.
4,0

Autonomie

Gemakkelijk te onderhouden

Prestatie

Nauwkeurigheid van het scheren

Prijs/kwaliteit verhouding

Goed product
17-09-2019
Het is een handig en betrouwbaar scheerapparaat om mee op reis te nemen. Echter, op reis is een autonomie zonder snoer van ongeveer 20 minuten een beetje weinig.
4,0

Gemakkelijk te onderhouden

Prestatie

Nauwkeurigheid van het scheren

Prijs/kwaliteit verhouding

snel scheren
Man, 65 jaar of ouder, Gevorderde gebruiker 10-04-2019
Omdat het onlangs vernieuwd scheerblad het reeds na 2 maand begaf wou ik geen schermachien van de dure klasse meer. Dit goedkoper model scheert beter dan het vorige en ligt zeer goed in de hand.
Voordelen
werkt snel
Nadelen
geen tondeuse
4,0

Autonomie

Gemakkelijk te onderhouden

Prestatie

Nauwkeurigheid van het scheren

Prijs/kwaliteit verhouding

beter dan verwacht
anita Vrouw, 50-64 jaar, Nieuwe gebruiker 30-11-2018
Gekocht voor vader met stugge baard, na 5 apparaten (waarvan 2 phillischave's) op 4 jaar tijd lijkt het dat dit de beste is tot nu toe.
Voordelen
makkelijk te reinigen, gaat lang mee per oplaadbeurt, snel opgeladen, eerste resultaat was gewoon perfect
5,0

Autonomie

Gemakkelijk te onderhouden

Prestatie

Nauwkeurigheid van het scheren

Prijs/kwaliteit verhouding

scheren
Guy Man, 50-64 jaar, Gevorderde gebruiker 02-05-2018
Handig toestel. Scheert voldoende glad en handig. Na opladen batterij kan je het vrij lang gebruiken zonder snoer.
2,0

Gemakkelijk te onderhouden

Prestatie

Nauwkeurigheid van het scheren

Prijs/kwaliteit verhouding

15-04-2018
toestel scheert niet glad genoeg . Wil ik een goed geschoren gezicht , dien ik mijn scheermesjes nog te gebruiken .
4,0

Autonomie

Gemakkelijk te onderhouden

Prestatie

Nauwkeurigheid van het scheren

Prijs/kwaliteit verhouding

Een zeer fijne scheerbeurt !
Fabian Man, 18-24 jaar, Gevorderde gebruiker 04-02-2018
Ik heb dit product gratis gekregen om te testen, het is een zeer simpel te gebruiken scheerapparaat, fijne ervaring om te gebruiken. Dit scheerapparaat zorgde niet voor huidirritatie achteraf wat ik zeer belangrijk vind! Het laad zeer snel op als het even niet werkte moest ik maar een kwartiertje wachten om het weer te gebruiken. De kop ik ook makkelijk er af te halen en te kuisen, zeker een aanrader dus!
4,0

Autonomie

Gemakkelijk te onderhouden

Prestatie

Nauwkeurigheid van het scheren

Prijs/kwaliteit verhouding

Goed product
Matthijs Man, 18-24 jaar, Nieuwe gebruiker 25-01-2018
Ik heb dit product een aantal weken mogen testen. Wat mij gelijk opviel was de nette verpakking en dat het scheerapparaat al gelijk volledig opgeladen was. De eerste scheerbeurt was wennen (ik ben een ronde scheerkop gewent) maar voelde wel aangenaam. De haren zijn snel en in één veeg weg. In de het halsgebied ging het echter helaas moeizamer en kreeg ik het niet volledig glad. Wat voor mij nog meer een nadeel was was de onaangename vibratie van het apparaat die je tijdens het scheren stevig in je hand voelt, dit maakt het apparaat vasthouden een stuk minder prettig. Jammer dat je ook niet kunt zien hoever de batterij al leeg is en of je snel weer moet opladen. Al met al wel een redelijk goed scheerapparaat en vooral zeer betaalbaar!
4,0

Autonomie

Gemakkelijk te onderhouden

Prestatie

Nauwkeurigheid van het scheren

Prijs/kwaliteit verhouding

Braun 3 301
Gauthier 08-01-2018
Ik heb dit product gratis gekregen om te testen. Eerst en vooral ben ik ben erg tevreden met dit product! Ik had reeds een elektrisch scheerapparaat van Braun (serie 5) maar de serie 3 is even goed! Batterij is goed + scheren gaat veel sneller met een elektrisch apparaat dan scheren met een mesje. Ook het borsteltje dat erbij zit om het apparaat proper te houden is handig. Zeker een aanrader dus dit product!
4,0

Autonomie

Gemakkelijk te onderhouden

Prestatie

Nauwkeurigheid van het scheren

Prijs/kwaliteit verhouding

Goed scheerresultaat
Pieter Man, 25-34 jaar, Gevorderde gebruiker 31-12-2017
Ik heb dit apparaat toegestuurd gekregen om te testen. Ik heb deze nu een aantal weken gebruikt, en ben zeer blij met het resultaat. Hiervoor gebrukte ik de Philips Q56. De Braun 301 scheert gevoelig korter en de baard blijft langer glad, super dus! Over het algemeen is dit een zeer goed apparaat. Het enige minpunt dat ik kan vernoemen is het ontbreken van borstels of dergelijke om het apparaat net te houden.
Voordelen
compact, goede prijs/kwaliteit, goed scheerresultaat
Nadelen
ontbreken van borsteltjes
Een review schrijven over de BRAUN SERIES 3 301 + CASE

Geef je mening en maak kans op een aankoopbon van € 50

 
Terug