€ 119,00 Of

Karakteristieken

  • Scheersysteem: Scheerkoppen

  • Voeding: Herlaadbare batterij

  • Contourvolgend systeem: In 5 richtingen

Diensten en Garantie

2 jaar wettelijke garantie

Geldig voor alle producten

Levering aan huis 7 dagen op 7

Wij leveren je bestelling gratis bij jou thuis, 7 dagen op 7.

Gratis
Levering in afhaalpunt

Wij leveren je bestelling gratis in een afhaalpunt bij jou in de buurt.

Gratis
Click&Collect zonder voorschot (naargelang winkel)

Bestel je toestel via Click&Collect, zelfs zonder voorschot.

Gratis
Direct Replace Garantie

3 jaar omruiling bij panne

€ 20,00
Koop nu
Toegevoegd
Accessoires voor de PHILIPS S6620/11
MUST HAVES
Accessoires scheren
Beperkte stock
€ 8,99
Beperkte stock
Make-up spiegel
Beperkte stock
€ 14,99
  • Diameter: 17 cm
  • Verlichtingsfunctie: Neen
  • Vergrotende spiegel: Ja, 5 keer
Beperkte stock
Make-up spiegel
€ 19,99
  • Diameter: 10.5 cm
  • Verlichtingsfunctie: Neen
  • Vergrotende spiegel: Ja, 5 keer
Make-up spiegel
€ 39,99
  • Diameter: 20 cm
  • Verlichtingsfunctie: Neen
  • Vergrotende spiegel: Ja, 10 keer
Technische specificaties van
Scheersysteem Scheerkoppen
Voeding Herlaadbare batterij
Contourvolgend systeem In 5 richtingen
Wet & dry functie
Reiniging Onder water of met borsteltje
Trimmer Ja, precisietrimmer bijgeleverd
Trimmer voor neus en oor
Scheerkop voor lichaam
Quickcharge
Oplaadtijd 1 u
Autonomie 60 min
Oplaadindicatie Verklikkerlampje
Toebehoren SmartClick precisietrimmer
Kleur Zwart
Diversen Reiskoffer
Vanden Borre-code 8338159
Wat zeggen onze klanten over de PHILIPS S6620/11
4,1

4,1 op 5 | 34 Reviews

Autonomie

4,4 op 5

Gemakkelijk te onderhouden

4,2 op 5

Prestatie

3,6 op 5

Nauwkeurigheid van het scheren

3,4 op 5

Prijs/kwaliteit verhouding

3,9 op 5

3,0

Autonomie

Gemakkelijk te onderhouden

Prestatie

Nauwkeurigheid van het scheren

Prijs/kwaliteit verhouding

Te groot
Josť Man, 65 jaar of ouder 22-12-2019
Ik ben niet volledig tevreden. De kop is(met zijn 3 roterende messen) te groot in omvang om overal gemakelijk aan te kunnen. Dus moeilijker om kleinere plaatsen te bereiken.
5,0

Autonomie

Gemakkelijk te onderhouden

Prestatie

Nauwkeurigheid van het scheren

Prijs/kwaliteit verhouding

PHILIPS S6620/11
18-12-2019
Ik ben zeer tevreden met de aankoop van dit elektrisch scheerapparaat. Ik ben benieuwd naar de andere optionele accessoires.
Voordelen
de huid voelt zacht aan, de baard is snel geschoren., een zeer goede start!
Nadelen
nog geen gevonden
4,0

Autonomie

Gemakkelijk te onderhouden

Prestatie

Nauwkeurigheid van het scheren

Prijs/kwaliteit verhouding

benedikt Man, 35-49 jaar, Nieuwe gebruiker 14-12-2019
is gemakkelijk in de hand leuk dat je hem ook onder de douche veilig kan gebruiken scheer altijd manueel, maar zou toch de stap maken naar elektrisch mooi design
Voordelen
draadloos, geluidsloos, vochtbestending, design
Nadelen
prijs
5,0

Autonomie

Gemakkelijk te onderhouden

Prestatie

Nauwkeurigheid van het scheren

Prijs/kwaliteit verhouding

echt goede machine !!
14-12-2019
Echt goede machine ! Geen irritatie meer. Echt makkelijk in gebruik en top geschoren !
4,0

Autonomie

Gemakkelijk te onderhouden

Prestatie

Nauwkeurigheid van het scheren

Prijs/kwaliteit verhouding

Scheren zonder huidirritatie
Jeroen Man, 25-34 jaar, Nieuwe gebruiker 10-12-2019
Dankzij dit toestel heb ik geen last meer van huidirritatie. Voor mij is dit de belangrijkste sterkte van dit toestel. Daarnaast gaat de batterij lang meer en is er een duidelijke indicatie. Het scheren zelf gaat vlot en snel.
Voordelen
makkelijk en snel, zowel nat als droog, geen huidirritatie
Nadelen
enkel draadloos te gebruiken
5,0

Autonomie

Gemakkelijk te onderhouden

Prestatie

Nauwkeurigheid van het scheren

Prijs/kwaliteit verhouding

Glad scheren zonder irritaties
Laurens Man, 25-34 jaar, Nieuwe gebruiker 10-12-2019
Het apparaat is zowel nat als droog heel handig in gebruik en zorgt in beide gevallen voor een glad resultaat. Daarenboven heeft het toestel de ideale vorm die goed in de hand ligt. De scheerkoppen zijn voorzien van een extra coating waardoor ik zelf nog geen irritaties heb ondervonden. Een ander pluspunt is dat het apparaat makkelijk en snel te onderhouden is door even onder de kraan te houden, met een druk op de knop raak je ook makkelijk onder de scheerkoppen. Ter afronding, een handig en degelijk toestel met een goede prijs-kwaliteit verhouding die je huid glad maakt zonder irritaties.
Voordelen
makkelijk in onderhoud, geen irritaties, scheert glad
Nadelen
scheert niet tijdens opladen
4,0

Autonomie

Gemakkelijk te onderhouden

Prestatie

Nauwkeurigheid van het scheren

Prijs/kwaliteit verhouding

Glad scheren met minder irritatie
GerdyB Man, 35-49 jaar, Nieuwe gebruiker 06-12-2019
Door mijn drukke leven zocht ik een toestel die gemakkelijk in gebruik en onderhoud is. Het gemak van dit toestel is dat je je kan scheren terwijl je onder de douche staat, het voordeel hiervan is dat je ook minder irritatie hebt als je je nat scheert met een scheergel. Is het toch eens nodig tijdens de dag om je te scheren (vb juist voor een vergadering) om een goed voorkomen te hebben, dan kun je je makkelijk ook droogscheren zonder irritatie. Het reinigen van het toestel gaat al even makkelijk even onder de kraan houden, laten drogen en op naar de volgende scheerbeurt. Zelfs na twee dagen je niet te scheren, scheert dit toestel zonder moeite uw baard.
Voordelen
weinig of geen irritatie en gemakkelijk in gebruik
Nadelen
geen dock om op te laden
5,0

Autonomie

Gemakkelijk te onderhouden

Prestatie

Nauwkeurigheid van het scheren

Prijs/kwaliteit verhouding

Uitstekend produkt
Gilbert Man, 65 jaar of ouder, Gevorderde gebruiker 06-12-2019
Dit apparaat voldoet volledig aan mijn verwachtingen. Ik zou geen ander meer willen. Ik koop altijd bij jullie Ik heb nergens nog geen klachten gehad. Tot later.
3,0

Autonomie

Gemakkelijk te onderhouden

Prestatie

Nauwkeurigheid van het scheren

Prijs/kwaliteit verhouding

Trimmer
20-11-2019
Dit werkt ondermaats vind ik,te weinig kracht bij een straffe baard
Voordelen
licht in gewicht
Nadelen
trimfunctie ondermaats
4,0

Autonomie

Gemakkelijk te onderhouden

Prestatie

Nauwkeurigheid van het scheren

Prijs/kwaliteit verhouding

Yvan Man, 65 jaar of ouder, Gevorderde gebruiker 11-11-2019
Het vraagt een beetje aanpassing maar na een weekje is het perfect
Een review schrijven over de PHILIPS S6620/11

Geef je mening en maak kans op een aankoopbon van € 50