€ 12,95

Diensten en Garantie

Levering aan huis 7 dagen op 7

Wij leveren je bestelling gratis bij jou thuis, 7 dagen op 7.

Gratis
Levering in afhaalpunt

Wij leveren je bestelling gratis in een afhaalpunt bij jou in de buurt.

Gratis
Click&Collect zonder voorschot (naargelang winkel)

Bestel je toestel via Click&Collect, zelfs zonder voorschot.

Gratis
Technische specificaties van
Type bescherming Screenprotector
Compatibiliteit Universeel - XXL
Vanden Borre-code 8752710
Wat zeggen onze klanten over de TEMIUM UNIVERSAL SCREENPROTECTOR
2,5

2,5 op 5 | 51 Reviews

Gebruiksgemak

2,3 op 5

Prijs/kwaliteit verhouding

2,6 op 5

1,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

geld weggesmeten
Vrouw, 35-49 jaar 14-06-2019
Een beetje jammer dat dit ons verkocht is om mijn nieuwe smartphone te beschermen, terwijl er op maat gemaakte screenprotectors bestaan. Deze moest je zelf op maat knippen (je scherm heeft afgeronde hoeken). Als je het op je scherm wil plakken komen er meteen blaasjes onder die je wel met een krabbertje zo goed mogelijk kan wegdoen. Maar vanaf er wat stofdeeltjes tegen plakken krijg je die niet meer weg en heb je dus plekjes op je scherm. Dus ik heb het meteen terug in de vuilbak gegooid en een speciaal voor mijn telefoon gemaakte screenprotector besteld.
Foute aanbieding
31-07-2017
Beste Mijn screenprotector is niet aangepast aan de aankoop van mijn nieuwe Samsung Galaxy S6 Edge. Nochtans werden ze samen aangeboden als promotiestunt. De beeldkwaliteit van mijn Samsung is geweldig, maar door de foute screenprotector loopt er constant een zichtbare lijn over mijn gsm. Jammer!
4,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Een goed product
Luc Man, 50-64 jaar 25-04-2017
TEMIUM UNIVERSAL SCREENPROTECTOR Is een goed product maar alleen voor handige personen voor het plaatsen.
Nadelen
kan nooit perfect uitknippen.
2,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Wim 12-03-2017
Universele schermprotector, ruitjes zijn handig. Doch knipboord geeft luchtinsluitsels
Voordelen
universeel op maat te knippen
Nadelen
de geknipte randen sluiten slecht aan (blazen)
1,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Geen succes
Steven 02-01-2017
- weinig instructies - folie is onmogelijk goed op maat uit te knippen - lipjes voor lostrekken zijn irrelevant aangezien deze weggeknipt moeten worden bij het op maat brengen van de folie voor een smartphone - folie komt terug los na bevestiging
1,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Man, 65 jaar of ouder 24-10-2016
dient nog op maat gesneden , wat moeilijk gaat en wat ook bij de instructies slecht uitgelegd wordt
1,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Man, 35-49 jaar 21-01-2016
Het uitsnijden is niet makkelijk zelfs op de millimeter.Na het zuiver maken van het scherm en nadien de folie plakken komt die terug los.
4,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

LeliŤvre Jasmine Vrouw, 50-64 jaar 09-12-2015
Gemakkelijk aan te brengen,ik ben niet zo handig in deze dingen en toch heb ik een perfect scherm zonder blaasjes. Ook een goede markering zodat je het juist op maat kan afsnijden.
1,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

screenprotector
Man, 25-34 jaar 02-12-2015
Geen goede ervaring met dit product. Zelf de juiste afmetingen te knippen. Prijs kwaliteit zeker niet een aanrader.
1,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

hij beschermt, maar dat is ook alles
Erik Klerckx Man, 50-64 jaar 27-11-2015
Zelf op maat knippen, geen screen cleaner, nog vloeistof om de protector zonder luchtbelletjes te kunnen plakken. Je telefoon is beschermd, maar ziet er niet meer uit.
Een review schrijven over de TEMIUM UNIVERSAL SCREENPROTECTOR

Geef je mening en maak kans op een aankoopbon van € 50