SANDISK GEHEUGENKAART SDHC 32GB EXTREME PLUS

4,7

€ 18,99

Diensten en Garantie

2 jaar wettelijke garantie

Geldig voor alle producten

Levering aan huis 7 dagen op 7

Wij leveren je bestelling gratis bij jou thuis, 7 dagen op 7.

Gratis
Levering in afhaalpunt

Wij leveren je bestelling gratis in een afhaalpunt bij jou in de buurt.

Gratis
Click&Collect zonder voorschot (naargelang winkel)

Bestel je toestel via Click&Collect, zelfs zonder voorschot.

Gratis
Productkenmerken van SANDISK SDHC 32GB EXTREME PLUS
Kaarttype SD (SDHC)
Opslag 32 GB
Snelheidsklasse Class 10, UHS Class 3, V30
Max. leessnelheid 90 MB/s
UHS-versie UHS-I
Adapter
Max. schrijfsnelheid 60 MB/s
Vanden Borre-code 8797722
Wat zeggen onze klanten over de SANDISK SDHC 32GB EXTREME PLUS

Klanten score

4,7

4,7 op 5 | 34 Reviews

Gebruiksgemak

4,6 op 5

Prijs/kwaliteit verhouding

4,2 op 5

5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

snelle bestandsoverdracht
Pijck Davy Man, 25-34 jaar 22/09/14
supersnel en meer dan genoeg ruimte als je enkel foto's neemt met je camera i.p.v. te filmen
Voordelen
supersnel, meer dan genoed opslag
5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

SDXC 64GB extreme plus geheugenkaart
CORTY Peter Man, 50-64 jaar 08/02/16
Voor mijn Canon Eos 750D een SDXC 64Gb extreme plus geheugenkaart aangekocht bij Vandenborre,en hiervoor lang getwijfeld gezien een ruime keuze aanwezig. Deze geheugenkaart was niet de goedkoopste, doch de zeer snelle verwerking van de gegevens, vooral bij filmen, kunnen mij er enkel toe laten besluiten in de toekomst opnieuw dezelfde aankoop te doen. Een aanrader !
4,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

dominique Man, 50-64 jaar 05/03/16
Deze Scandisk is, na aanbeveling, bijgekocht voor mijn Canon EOS 700D. Geen opmerking, alles werkt goed. (slechts korte gebruiksduur, apparaat is pas aangekocht!)
5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

alternatief gevonden
Rudi Man, 50-64 jaar 15/10/14
Het is beslist een super goed kaartje. Ik heb echter een alternatief gevonden in de Sandisk Extreme PLUS 16 GB. prijs is zelf enkele euro's minder. 80 MB/sec leessnelheid en 60 MB/sec schrijfsnelheid. temperatuur- en schokbestendig, X-ray bestendig en waterdicht. Ik ben hierover razend tevreden.
Voordelen
razend snel
Nadelen
niet geweten wat de schrijfsnelheid is.
5,0
Top kwaliteid voor de beste prijs !
Walter Man, 50-64 jaar 12/01/14
Ik gebruik de SANDISK SDHC 16GB EXTREME PLUS enkel in mijn fototoestel en camera en is zeer geschikt om multi shots te maken, heeft een snelle wegschrijf snelheid ,prima product een aanrader.
4,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

ok
25/02/15
Ervaring en gebruik zal pas leren wat het product waard is.
5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Sarah Vrouw, 25-34 jaar 13/06/14
De snelheid van dit kaartje is perfect voor mijn fototoestel. Prijs-kwaliteitverhouding OK.
5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

SANDISK SDHC 16GB EXTREME PLUS
Man, 50-64 jaar 20/11/14
Zoals steeds een betrouwbaar product. heb er 4 in gebruik en nog geen enkel probleem mee gehad Ook het bij gevoegde programmaRescuePro werkt goed.
5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

goeie prijs kwaliteit
wouter Man, 35-49 jaar 07/02/19
Heel gebruiksvriendelijk en een zeer goeie prijs kwaliteit.
Voordelen
grote opslag, prijs/kwaliteit
5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

prima kaartje
Ingrid Vrouw, 35-49 jaar 25/07/14
prima en vlot geheugenkaartje schrijft heel snel uw foto's op het kaartje
Voordelen
werkt heel snel
Nadelen
geen
Een review schrijven over de SANDISK SDHC 32GB EXTREME PLUS

Geef je mening en maak kans op een aankoopbon van € 50

Alternatieven voor de SANDISK SDHC 32GB EXTREME PLUS
 
Terug