Een streaming / mediaplayer kopen

Alle mediaplayers bekijken en vergelijken

Verfijn de productenlijst aan de hand van de filters of gebruik onze vergelijkingstool.

De technische fiche van elke streaming / mediaplayer bekijken

APPLE

GOOGLE

XIAOMI

Bekijk hier het oude gamma van de mediaplayers

Streaming / mediaplayer - Streaming / Mediaplayer kopen - Vanden Borre

Je kan een Streaming / mediaplayer kopen in één van onze winkels of online via de website. Daarnaast kan je dankzij onze gratis Click&Collect service een Streaming / mediaplayer online bestellen en afhalen in een winkel. Er zijn verschillende betalingsmogelijkheden mogelijk, zo is er voor iedereen een aangepaste oplossing.

Een Streaming / mediaplayer online kopen via internet en betalen kan op volgende manieren:

* Streaming / mediaplayer aankopen via rechtstreekse betaling (in streng beveiligde omgeving) met de volgende betaalkaarten / credit cards: VISA – MASTERCARD – AMERICAN EXPRESS via internetbankieren: Belfius Direct Net, KBC Online, ING Homepay, CBC Online

* Streaming / mediaplayer betalen via klassieke overschrijving op ons rekeningnummer 432-401-0042-11 (niet mogelijk bij Click&Collect). In dit geval wordt de Streaming / mediaplayer gedurende 5 dagen gereserveerd, in afwachting van betaling.

Bij een reservatie van een Streaming / mediaplayer via “Click&Collect” kan je steeds via een rechtstreekse betaling een voorschot betalen. Hierna krijg je een bevestigingsmail of sms waarmee je in de winkel van je keuze terecht kan.


Natuurlijk kan je ook in elke Vanden Borre vestiging terecht voor de aankoop van een Streaming / mediaplayer. Zoek een winkel in je buurt.

Hoe een mediaplayer kiezen ?

Ze spelen alle formaten af

Van mp3 over jpeg tot DivX: de meeste mediaplayers ondersteunen de huidige video-, foto- en audioformaten. Gedaan met codec- of andere incompatibiliteitsproblemen! Een druk op de play-knop van uw afstandsbediening en uw film kan beginnen.

Bekijk alle mediaplayers
BIENCHOISIR-PASSMM2.jpg :

Sluit al uw opslagapparaten aan

Om van uw multimediabibliotheek op harde schijf of usb te genieten, sluit u ze gewoon aan op 殚n van de vele usb-poorten van uw mediaplayer. Sommige mediaplayers zijn ook uitgerust met een kaartlezer. Handig wanneer u van vakantie terugkomt: u hoeft alleen uw fototoestel of videocamera op de player aan te sluiten om uw herinneringen met uw familie voor tv te delen.
BIENCHOISIR-PASSMM1.jpg :

Uw video's en foto's in hoge resolutie

Wilt u de eerste fietspogingen van uw jongste op groot scherm herbekijken? Een mediaplayer met hdmi-aansluiting biedt een betere beeld- en geluidskwaliteit op een groot HD-scherm. Ze maakt het mogelijk om grote HD-multimediabestanden (MKV of AVCHD) af te spelen.

Bekijk alle mediaplayers met hdmi-aansluiting
5BIENCHOISIR-PASSMM3.jpg :

Toegang tot internet vanaf uw tv

Fotoalbums op Picasa weergeven of video’s op YouTube bekijken, dat doet u nu vanuit uw zetel. Met sommige mediaplayers kunt u de bestanden op de harde schijf van uw pc bekijken op uw tv in het netwerk. Sluit gewoon uw mediaplayer aan op uw router. Dat kunt u doen via een Ethernet-aansluiting of met een PLC-doos als uw router zich in een andere kamer bevindt. U kunt uw mediaplayer ook draadloos met uw router verbinden via Wi-Fi.

Bekijk alle mediaplayers met Ethernet-aansluiting
BIENCHOISIR-PASSMM5.jpg :

Kaartlezer

Maak het uzelf gemakkelijker door een mediaplayer te kiezen die uitgerust is met een SD- of 5-in-1 kaartlezer. Ideaal wanneer een vriend zijn vakantiefoto抯 wilt tonen maar de kabel van zijn fototoestel niet bij zich heeft.
BIENCHOISIR-PASSMM7.jpg :

Overzicht merken voor streaming / mediaplayer

Kan ik je helpen ?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters