Een desktop pc /mac kopen

Alle desktop pc / mac bekijken en vergelijken

Verfijn de productenlijst aan de hand van de filters of gebruik onze vergelijkingstool.

De technische fiche van elke desktop pc /mac bekijken

ACER

APPLE

ASUS

HP

LENOVO

MSI

Bekijk hier het oude gamma van de desktop pc / mac

Desktop pc / mac - Desktop pc /Mac kopen - Vanden Borre

Je kan een Desktop pc / mac kopen in één van onze winkels of online via de website. Daarnaast kan je dankzij onze gratis Click&Collect service een Desktop pc / mac online bestellen en afhalen in een winkel. Er zijn verschillende betalingsmogelijkheden mogelijk, zo is er voor iedereen een aangepaste oplossing.

Een Desktop pc / mac online kopen via internet en betalen kan op volgende manieren:

* Desktop pc / mac aankopen via rechtstreekse betaling (in streng beveiligde omgeving) met de volgende betaalkaarten / credit cards: VISA – MASTERCARD – AMERICAN EXPRESS via internetbankieren: Belfius Direct Net, KBC Online, ING Homepay, CBC Online

* Desktop pc / mac betalen via klassieke overschrijving op ons rekeningnummer 432-401-0042-11 (niet mogelijk bij Click&Collect). In dit geval wordt de Desktop pc / mac gedurende 5 dagen gereserveerd, in afwachting van betaling.

Bij een reservatie van een Desktop pc / mac via “Click&Collect” kan je steeds via een rechtstreekse betaling een voorschot betalen. Hierna krijg je een bevestigingsmail of sms waarmee je in de winkel van je keuze terecht kan.


Natuurlijk kan je ook in elke Vanden Borre vestiging terecht voor de aankoop van een Desktop pc / mac. Zoek een winkel in je buurt.

Hoe een pc formatteren en waarom?

Waarom moet ik mijn pc formatteren?

Meestal moet je een harde schijf opnieuw formatteren wanneer je computer vaak vastloopt als gevolg van software-installatieproblemen of nadat hij is geïnfecteerd door virussen. Formatteren is ook aangewezen als je je computer verkoopt aan een andere gebruiker.


Is formatteren hetzelfde als resetten?


Nee, door je pc te formatteren verwijder je alle informatie van de harde schijf, inclusief het besturingssysteem, de software en persoonlijke documenten. Bij het resetten herstelt een computer naar de standaard fabrieksinstellingen zoals die waren op de dag van aankoop. Deze actie verwijdert geen persoonlijke bestanden, maar installeert de sotware opnieuw.
20201119_pc_02.jpg :

Wat moet ik doen wanneer ik eraan begin?

Wij raden aan een volledige back-up te maken van je gegevens. Denk hierbij ook aan je voorkeuren in de applicaties (internetfavorieten, Word-sjablonen, lettertypes, ...). Tip: maak een lijst van software en applicaties, e-mailaccounts en de verschillende internetdiensten die je gebruikt. Controleer of al je gebruikersnamen en wachtwoorden zijn geregistreerd.

Zorg er ook voor dat je de software en de bijbehorende licenties hebt om het systeem opnieuw te kunnen installeren. Vergeet ook niet de naam van je modem en het wachtwoord op te schrijven.
20201119_pc_03.jpg :

Hoe vind ik al mijn wachtwoorden terug?

Open je browser, ga naar ‘Instellingen’ in het menu en naar ‘Geavanceerde instellingen’. Klik vervolgens in het vakje ‘Automatische invoer’ op ‘Wachtwoorden’. Je browser biedt je de mogelijkheid om ze te exporteren of te bekijken.

Formatteren, hoelang duurt dat?


De duur van de bewerking hangt af van het type harde schijf en het uiteindelijke doel, maar reken enkele uren.Voer je een eenvoudige softwareformatering uit waarbij alleen de bestandentabel wordt gewist? Dan gaat het veel sneller, een paar minuten volstaan!
20201119_pc_04.jpg :

Ik heb een Windows-pc

Als je de primaire schijf formatteert, wordt het besturingssysteem verwijderd. Je zal de computer dus pas opnieuw kunnen gebruiken als je het besturingssysteem opnieuw installeert. Je hebt de Windows-installatieschijf of een usb-stick nodig om je schijf te formatteren.

  • Heb je een fysieke kopie van Windows gekocht bij een geautoriseerde wederverkoper? Dan vind je de sleutel op een etiket of kaart in de doos van Windows.
  • Heb je een digitale kopie van Windows 10 gekocht bij een geautoriseerde wederverkoper of op de Microsoft-website? Dan vind je de sleutel in de bevestigingsmail die je na de aankoop van Windows 10 hebt ontvangen.
20201119_pc_06.jpg :

Ik heb een Mac

Om het herstelmenu weer te geven bij het heropstarten van je Mac, hou je in het grijze opstartscherm de CMD- en R-toetsen ingedrukt tot het herstelmenu verschijnt.

1. Om je harde schijf uit de lijst met opties te wissen, selecteer je ‘Schijfhulpprogramma’ en vervolgens klik je op ‘Doorgaan’.
2. Selecteer de schijf en klik op ‘Wissen’.
3. Selecteer in de linkerkolom de schijf die je wil wissen en klik vervolgens op ‘Wissen’.
4. Selecteer het type formattering.
5. Geef de schijf een naam en klik op ‘Wissen’. OS X zal dan de schijf wissen en formatteren, wat enkele minuten kan duren.
20201119_pc_07.jpg :

Overzicht merken voor desktop pc /mac

Kan ik je helpen ?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters