Een sportcamera of 360į camera kopen

Alle sportcamera's bekijken en vergelijken

Vergelijk hier alle sportcamera's
Verfijn de productenlijst aan de hand van de filters of gebruik onze vergelijkingstool.

 • De technische fiche van elke sportcamera of 360į camera bekijken

 • Bekijk hier het oude gamma van de sportcamera's

 • action cam / 360į camera - Sportcamera of 360į camera kopen - Vanden Borre

  Je kan een action cam / 360į camera kopen in één van onze winkels of online via de website. Daarnaast kan je dankzij onze gratis Click&Collect service een action cam / 360į camera online bestellen en afhalen in een winkel. Er zijn verschillende betalingsmogelijkheden mogelijk, zo is er voor iedereen een aangepaste oplossing.

  Een action cam / 360į camera online kopen via internet en betalen kan op volgende manieren:

  * action cam / 360į camera aankopen via rechtstreekse betaling (in streng beveiligde omgeving) met de volgende betaalkaarten / credit cards: VISA – MASTERCARD – AMERICAN EXPRESS via internetbankieren: Belfius Direct Net, KBC Online, ING Homepay, CBC Online

  * action cam / 360į camera betalen via klassieke overschrijving op ons rekeningnummer 432-401-0042-11 (niet mogelijk bij Click&Collect). In dit geval wordt de action cam / 360į camera gedurende 5 dagen gereserveerd, in afwachting van betaling.

  Bij een reservatie van een action cam / 360į camera via “Click&Collect” kan je steeds via een rechtstreekse betaling een voorschot betalen. Hierna krijg je een bevestigingsmail of sms waarmee je in de winkel van je keuze terecht kan.


  Natuurlijk kan je ook in elke Vanden Borre vestiging terecht voor de aankoop van een action cam / 360į camera. Zoek een winkel in je buurt.

 • Hoe een action cam kiezen ?

  • BC_ActionCam_01.jpg :

   Voor liefhebbers van extreme sporten is een action cam onmisbaar tijdens de uitdagingen die ze aangaan. Ook jongeren vinden steeds meer de weg naar action cams, net als mensen die graag een herinnering bewaren van hun tochten en activiteiten.


   Het ultralichte gewicht en het compacte design van deze draagbare camera’s zijn de eerste voordelen. Deze toestellen zijn ook schokbestendig, water- en stofdicht.


   Bovendien heeft u een aantal leuke accessoires ter beschikking om uw action cam vast te zetten op uw helm of op uw auto.

    

   Bekijk alle accessoires voor action cams

  • Onder water duiken

   BC_ActionCam_02.jpg :

   U houdt van duiken? Verschillende action cams zijn waterdicht tot verschillende meters onder water. U kunt zelfs verbluffende landschappen op de zeebodem filmen en deze delen met uw vrienden.


   Bekijk alle waterdichte action cams


    

  • HD, Full HD of 4K?

   Het antwoord op deze vraag hangt af van de beeldkwaliteit die u verwacht van uw camera. Full HD-camera’s leveren adembenemende prestaties, maar een HD-camera maakt ook video’s van zeer goede kwaliteit. Tegenwoordig bestaan zelfs action cams met 4K-resolutie.

   Bekijk alle 4K-UHD-cameraís
   Bekijk alle Full HD-cameraís

  • Scherm

   BC_ActionCam_03.jpg :

   Een action cam die uitgerust is met een scherm zorgt ervoor dat u onmiddellijk uw beelden kunt bekijken. De camera’s zonder scherm zijn echter lichter en kleiner. Aan u de keuze!

    

  • Foto-opname

   Met uw action cam kunt u altijd video’s maken, maar sommige modellen zijn voorzien van een fotomodus. Daarmee neemt u foto’s met een miljoen pixels. U hoeft dus uw fototoestel niet meer mee te nemen wanneer u op een avonturentocht vertrekt. 
    

   Bekijk alle cameraís met fotomodus

  • Beeldstabilisator

   BC_ActionCam_04.jpg :

   Om altijd scherpe beelden te hebben in extreme situaties wordt het aangeraden om een action cam met beeldstabilisatie te kiezen.

    

   Bekijk alle action cams met beeldstabilisatie

  • Breedhoek

   Sommige action cams kunnen een breedhoekfunctie hebben. De breedte van de hoek wordt in graden tussen 80 en 190° uitgedrukt. Breedhoekcamera’s bieden een breder beeld. Daarmee kunt u een groter bereik hebben zonder uw camera te moeten draaien.

    

   Bekijk alle breedhoekcameraís

  • Zoom

   Met zo’n action cam kunt u makkelijk inzoomen om closeups te maken. Er bestaan twee types zoom:


   Optische zoom: biedt de mogelijkheid om het oorspronkelijke kader te bewaren, door de volledige gefilmde scène te vergroten. Deze zoom garandeert een scherp beeld omdat de grootte en de resolutie van de afbeelding niet beïnvloed worden.
   Digitale zoom: deze zoom is krachtiger en laat toe een object veel dichter te benaderen, maar dat gaat ten koste van de afmetingen en de resolutie.

 • Overzicht merken voor sportcamera of 360į camera