Een sportcamera of 360į camera kopen

Alle sportcamera's bekijken en vergelijken

Verfijn de productenlijst aan de hand van de filters of gebruik onze vergelijkingstool.

De technische fiche van elke sportcamera of 360į camera bekijken

360FLY

DENVER

GOPRO

NIKON

RICOH

SONY

XIAOMI

Bekijk hier het oude gamma van de sportcamera's

Action cam / 360į camera - Sportcamera of 360į camera kopen - Vanden Borre

Je kan een Action cam / 360į camera kopen in één van onze winkels of online via de website. Daarnaast kan je dankzij onze gratis Click&Collect service een Action cam / 360į camera online bestellen en afhalen in een winkel. Er zijn verschillende betalingsmogelijkheden mogelijk, zo is er voor iedereen een aangepaste oplossing.

Een Action cam / 360į camera online kopen via internet en betalen kan op volgende manieren:

* Action cam / 360į camera aankopen via rechtstreekse betaling (in streng beveiligde omgeving) met de volgende betaalkaarten / credit cards: VISA – MASTERCARD – AMERICAN EXPRESS via internetbankieren: Belfius Direct Net, KBC Online, ING Homepay, CBC Online

* Action cam / 360į camera betalen via klassieke overschrijving op ons rekeningnummer 432-401-0042-11 (niet mogelijk bij Click&Collect). In dit geval wordt de Action cam / 360į camera gedurende 5 dagen gereserveerd, in afwachting van betaling.

Bij een reservatie van een Action cam / 360į camera via “Click&Collect” kan je steeds via een rechtstreekse betaling een voorschot betalen. Hierna krijg je een bevestigingsmail of sms waarmee je in de winkel van je keuze terecht kan.


Natuurlijk kan je ook in elke Vanden Borre vestiging terecht voor de aankoop van een Action cam / 360į camera. Zoek een winkel in je buurt.

Hoe een action cam kiezen?

Maximale breedhoek

Sommige action cams hebben een breedhoekfunctie. De breedte van de hoek wordt in graden tussen 80 en 190į uitgedrukt. Breedhoekcamera’s bieden een breder beeld. Daarmee heb je een groter bereik hebben zonder je camera te moeten draaien. Wist je dat er ook speciale action cams bestaan die 360į-opnames maken? Met zo’n camera realiseer je video’s waarin je helemaal rondom je heen filmt.
bloc1_maximale_breedhoek.jpg :

Wat je moet weten over de resolutie

Hd, full hd of 4K? Het antwoord op deze vraag hangt af van de beeldkwaliteit die je verwacht van je camera. Full hd-cameraís leveren adembenemende prestaties, maar een hd-camera maakt ook video’s van zeer goede kwaliteit. Er bestaan zelfs action cams met 4K-resolutie. Die zijn 4 keer scherper dan full hd-beelden.
bloc2_wat_je_moet_weten_over_de_resolutie.jpg :

Uitstekende foto-opnames

Met je action cam maak je prachtige video’s, sommige modellen zijn zelfs voorzien van een fotomodus. Daarmee neem je scherpe foto’s met meer dan een miljoen pixels. Je hoeft je fototoestel dus niet meer overal mee te nemen wanneer je op een avontuur vertrekt: een action cam is ultralicht en heeft een compacter design! Super handig om in je tas te stoppen bijvoorbeeld.

En met vrijwel alle action cams kan je kan ook in slowmotion filmen! Hoe hoger de opnamesnelheid (aantal beelden per seconde) die de camera levert, hoe sterker het slowmotion-effect.
bloc3_uitstekende foto-opnames.jpg :

Altijd zuivere fotoís

Om altijd scherpe beelden te bekomen in extreme situaties kies je best voor een action cam met beeldstabilisatie. Waarom? Deze technologie compenseert de bewegingen van je camera zodat het beeld steeds recht blijft en je foto’s en video’s scherp zijn.
bloc4_altijd_zuivere_foto's.jpg :

Met of zonder scherm?

Bekijk je beelden onmiddellijk nadat je ze hebt gemaakt dankzij een action cam met ingebouwd scherm. Action cams zonder scherm zijn dan weer lichter en kleiner. Aan jou de keuze!

Verbinding met andere apparaten

Een camera met wifi maakt het mogelijk om filmpjes draadloos op je smartphone of tablet te bekijken of op te slaan. Post de video ook meteen op social media. Wat kan je nog doen? Met bluetooth  of NFC  kan je je action cam besturen, live meekijken of instellingen aanpassen dankzij de bijhorende app. Wist je dat sommige action cams over een gps-functie beschikken? Zo film je terwijl de coördinaten aan de video gekoppeld worden en zie je altijd welke video waar opgenomen werd.
bloc6_contact_andere_apperaten.jpg :

Duik onder water

Ben je een echte waterrat en hou je van duiken? Sommige action cams zijn waterdicht tot meters onder water. Film verbluffende landschappen op de zeebodem filmen en deel ze met al je vrienden. Is je action cam niet waterdicht? Geen paniek, er bestaan ook accessoires zoals hoesjes om ze waterdicht te maken. Laat die likes maar komen!
bloc7_onder_water_duiken.jpg :

Benieuwd naar onze accessoires?

We hebben een aantal leuke accessoires ter beschikking om je action cam vast te klikken op je helm of op je auto. Super handig!

Overzicht merken voor sportcamera of 360į camera

Een vraag over een product?
Chat
E-mail ons

Neem contact met ons op

Nog karakters