Een fotostudio en flitser kopen

Alle fotostudio en flitsers bekijken en vergelijken

Verfijn de productenlijst aan de hand van de filters of gebruik onze vergelijkingstool.

Vergelijk hier alle fotostudio en flitsers

De technische fiche van elke fotostudio en flitser bekijken

NIKON

TNB

Bekijk hier het oude gamma van de fotostudio en flitsers

Fotostudio en flitser - fotostudio en flitser kopen - Vanden Borre - Laagste prijzen

Je kan een Fotostudio en flitser kopen in één van onze winkels of online via de website. Daarnaast kan je dankzij onze gratis Click&Collect service een Fotostudio en flitser online bestellen en afhalen in een winkel. Er zijn verschillende betalingsmogelijkheden mogelijk, zo is er voor iedereen een aangepaste oplossing.

Een Fotostudio en flitser online kopen via internet en betalen kan op volgende manieren:

* Fotostudio en flitser aankopen via rechtstreekse betaling (in streng beveiligde omgeving) met de volgende betaalkaarten / credit cards: VISA – MASTERCARD – AMERICAN EXPRESS via internetbankieren: Belfius Direct Net, KBC Online, ING Homepay, CBC Online

* Fotostudio en flitser betalen via klassieke overschrijving op ons rekeningnummer 432-401-0042-11 (niet mogelijk bij Click&Collect). In dit geval wordt de Fotostudio en flitser gedurende 5 dagen gereserveerd, in afwachting van betaling.

Bij een reservatie van een Fotostudio en flitser via “Click&Collect” kan je steeds via een rechtstreekse betaling een voorschot betalen. Hierna krijg je een bevestigingsmail of sms waarmee je in de winkel van je keuze terecht kan.


Natuurlijk kan je ook in elke Vanden Borre vestiging terecht voor de aankoop van een Fotostudio en flitser. Zoek een winkel in je buurt.

Overzicht merken voor fotostudio en flitser

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters