Een contactgrill, tafelgrill of plancha kopen

Alle contactgrills, tafelgrills en plancha's bekijken en vergelijken

Verfijn de productenlijst aan de hand van de filters of gebruik onze vergelijkingstool.

De technische fiche van elke contactgrill, tafelgrill of plancha bekijken

BOSCH

CUISINART

DELONGHI

DOMO

FRIFRI

FRITEL

LAGRANGE

MOULINEX

PRINCESS

PROFICOOK

PROLINE

RIVIERA&BAR

SEVERIN

SIMEO

TEFAL

TRISTAR

WMF

Bekijk hier het oude gamma van de contactgrills, tafelgrills en plancha's

Vleesgrill / plancha - Contactgrill, tafelgrill of plancha kopen - Vanden Borre

Je kan een Vleesgrill / plancha kopen in één van onze winkels of online via de website. Daarnaast kan je dankzij onze gratis Click&Collect service een Vleesgrill / plancha online bestellen en afhalen in een winkel. Er zijn verschillende betalingsmogelijkheden mogelijk, zo is er voor iedereen een aangepaste oplossing.

Een Vleesgrill / plancha online kopen via internet en betalen kan op volgende manieren:

* Vleesgrill / plancha aankopen via rechtstreekse betaling (in streng beveiligde omgeving) met de volgende betaalkaarten / credit cards: VISA – MASTERCARD – AMERICAN EXPRESS via internetbankieren: Belfius Direct Net, KBC Online, ING Homepay, CBC Online

* Vleesgrill / plancha betalen via klassieke overschrijving op ons rekeningnummer 432-401-0042-11 (niet mogelijk bij Click&Collect). In dit geval wordt de Vleesgrill / plancha gedurende 5 dagen gereserveerd, in afwachting van betaling.

Bij een reservatie van een Vleesgrill / plancha via “Click&Collect” kan je steeds via een rechtstreekse betaling een voorschot betalen. Hierna krijg je een bevestigingsmail of sms waarmee je in de winkel van je keuze terecht kan.


Natuurlijk kan je ook in elke Vanden Borre vestiging terecht voor de aankoop van een Vleesgrill / plancha. Zoek een winkel in je buurt.

Hoe een vleesgrill kiezen?

Grillen zonder hinder

Steengrill, tafelbarbecueÖ nieuwe apparaten die perfect beantwoorden aan de toenemende vraag van stedelingen. Hun doel? Vlees grillen met een minimum aan rook en geur. Laat het u dus met een gerust gemoed smaken, u stoort de buren niet!

3 manieren om te grillen

Een tafelbarbecue is het kleine broertje van de gewone barbecue en grilt vlees en vis. Op een steengrill grilt u stukjes vlees, vis, groente of fruit zonder vetstof. Ten slotte zijn er de grills met dubbele bakplaat. Ze functioneren als een wafelijzer en roosteren vlees aan twee kanten tegelijk.

Overzicht merken voor contactgrill, tafelgrill of plancha

Kan ik je helpen ?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters