Een croque-monsieur / wafelijzer kopen

Alle croque-monsieurs / wafelijzers bekijken en vergelijken

Verfijn de productenlijst aan de hand van de filters of gebruik onze vergelijkingstool.

De technische fiche van elke croque-monsieur / wafelijzer bekijken

DOMO

FRIFRI

FRITEL

KALORIK

KRUPS

MOULINEX

PROLINE

SEVERIN

TEFAL

Bekijk hier het oude gamma van de croque-monsieurs / wafelijzers

Croque-monsieur / wafelijzer - Croque-monsieur / Wafelijzer kopen - Vanden Borre

Je kan een Croque-monsieur / wafelijzer kopen in één van onze winkels of online via de website. Daarnaast kan je dankzij onze gratis Click&Collect service een Croque-monsieur / wafelijzer online bestellen en afhalen in een winkel. Er zijn verschillende betalingsmogelijkheden mogelijk, zo is er voor iedereen een aangepaste oplossing.

Een Croque-monsieur / wafelijzer online kopen via internet en betalen kan op volgende manieren:

* Croque-monsieur / wafelijzer aankopen via rechtstreekse betaling (in streng beveiligde omgeving) met de volgende betaalkaarten / credit cards: VISA – MASTERCARD – AMERICAN EXPRESS via internetbankieren: Belfius Direct Net, KBC Online, ING Homepay, CBC Online

* Croque-monsieur / wafelijzer betalen via klassieke overschrijving op ons rekeningnummer 432-401-0042-11 (niet mogelijk bij Click&Collect). In dit geval wordt de Croque-monsieur / wafelijzer gedurende 5 dagen gereserveerd, in afwachting van betaling.

Bij een reservatie van een Croque-monsieur / wafelijzer via “Click&Collect” kan je steeds via een rechtstreekse betaling een voorschot betalen. Hierna krijg je een bevestigingsmail of sms waarmee je in de winkel van je keuze terecht kan.


Natuurlijk kan je ook in elke Vanden Borre vestiging terecht voor de aankoop van een Croque-monsieur / wafelijzer. Zoek een winkel in je buurt.

Hoe kies je het beste wafelijzer of de beste croque-monsieur machine?

Extra platen

Wafels voor de kinderen, croque-monsieurs voor de vrienden die wat later blijven hangen... Wist je dat sommige modellen voorzien zijn van 2 platen voor beide lekkernijen?

Wil je nog meer mogelijkheden? Kies dan voor een wafelijzer of croque-monsieur machine met extra platen. Sommige apparaten bieden je nog een derde stel platen, bijvoorbeeld voor de grillfunctie. Je kan er heerlijke panini’s mee maken en zelfs vlees op braden. En ook belangrijk: uitneembare platen zijn heel makkelijk te onderhouden.

Afhankelijk van het model worden er verschillende platen meegeleverd of apart verkocht. Enkele voorbeelden: galetwafels, Brusselse wafels (4x6), ijshoorntjes, ronde wafels, gevulde wafels…
bloc1_plaques_additionnelles.jpg :

Maximale snelheid

Snoep je graag? En heb je niet altijd evenveel geduld? Kies dan een wafelijzer of croque-monsieur machine met een vermogen van minstens 1000 watt. Je gerecht zal nog sneller klaar zijn en je kinderen zullen niet zeuren omdat ze wat lang moeten wachten ;-) Vooral niet als je een grote hoeveelheid wafels of croque-monsieurs moet klaarmaken!
bloc2_maximum_rapidite.jpg :

Vooringestelde of instelbare thermostaat

Kies je voor een wafelijzer of croque-monsieur machine met een vooringestelde thermostaat? Dan wordt de temperatuur van de platen automatisch gecontroleerd. Je wafels en croque-monsieurs zullen perfect gebakken en met de juiste bruintint uit de machine komen.

Kan je de thermostaat zelf instellen, dan pas je de bakgraad en bruintint zelf aan voor elke bereiding. Je kunt je wafels dan zachter of knapperiger maken, precies zoals je zelf verkiest.

Hulp nodig om de wafels om te draaien?

Het voordeel van een wafelijzer met draaihandgreep: je kan de platen probleemloos omdraaien. Het wafelbeslag wordt perfect verdeeld en de wafels bakken heel gelijkmatig!


Barbecuefunctie


Wil je je apparaat gebruiken als tafelgrill? Kies dan een wafelijzer dat 180° opengaat. Zo heb je meer plaats om je vlees te leggen!
bloc5_fonction_bbq.jpg :

Onderhoudstip: bescherm de antikleeflaag van je wafelijzer

Heb je het juiste wafelijzer gevonden? Prima! Maar vergeet niet om het goed te onderhouden zodat je er heel lang van kunt genieten. Wij geven je alvast enkele tips mee.
  • Storm na gebruik niet meteen op de koudwaterkraan af! Wacht tot de platen zijn afgekoeld en maak ze dan pas schoon.
  • Was de platen bij voorkeur met de hand af. Veeg ze schoon met een zachte doek of borstel. Apparaten met vaste platen mag je uiteraard niet onder de kraan afspoelen. Om de elektrische onderdelen niet te beschadigen, mag je de doek of borstel niet te nat maken.
  • Vermijd harde borstels, die kunnen de antikleeflaag beschadigen.
  • Bestrijk de platen met behulp van een keukenpenseel met een beetje olie. Zo zullen de wafels niet aan de platen kleven. Let erop dat de platen voldoende verhit worden en open het wafelijzer niet te vroeg!
Ziezo. Nu je weet hoe je het beste wafelijzer of de beste croque-monsieur machine moet kiezen, rest je nog één ding te doen: aan de slag! ;-)
bloc6_entretien.jpg :

Overzicht merken voor croque-monsieur / wafelijzer

Een vraag over een product?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters