Een peper- en zoutstel kopen

Alle peper- en zoutstel bekijken en vergelijken

Verfijn de productenlijst aan de hand van de filters of gebruik onze vergelijkingstool.

Vergelijk hier alle peper- en zoutstel

De technische fiche van elke peper- en zoutstel bekijken

CUISINART

PROFICOOK

Peper- en zoutstel - peper- en zoutstel kopen - Vanden Borre - Laagste prijzen

Je kan een Peper- en zoutstel kopen in één van onze winkels of online via de website. Daarnaast kan je dankzij onze gratis Click&Collect service een Peper- en zoutstel online bestellen en afhalen in een winkel. Er zijn verschillende betalingsmogelijkheden mogelijk, zo is er voor iedereen een aangepaste oplossing.

Een Peper- en zoutstel online kopen via internet en betalen kan op volgende manieren:

* Peper- en zoutstel aankopen via rechtstreekse betaling (in streng beveiligde omgeving) met de volgende betaalkaarten / credit cards: VISA – MASTERCARD – AMERICAN EXPRESS via internetbankieren: Belfius Direct Net, KBC Online, ING Homepay, CBC Online

* Peper- en zoutstel betalen via klassieke overschrijving op ons rekeningnummer 432-401-0042-11 (niet mogelijk bij Click&Collect). In dit geval wordt de Peper- en zoutstel gedurende 5 dagen gereserveerd, in afwachting van betaling.

Bij een reservatie van een Peper- en zoutstel via “Click&Collect” kan je steeds via een rechtstreekse betaling een voorschot betalen. Hierna krijg je een bevestigingsmail of sms waarmee je in de winkel van je keuze terecht kan.


Natuurlijk kan je ook in elke Vanden Borre vestiging terecht voor de aankoop van een Peper- en zoutstel. Zoek een winkel in je buurt.

Overzicht merken voor peper- en zoutstel

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters