Een gaskookplaat kopen

Alle gaskookplaten bekijken en vergelijken

Verfijn de productenlijst aan de hand van de filters of gebruik onze vergelijkingstool.

De technische fiche van elke gaskookplaat bekijken

AEG

ATAG

BEKO

BOSCH

CANDY

ELECTROLUX

MIELE

NOVY

SIEMENS

SMEG

WHIRLPOOL

ZANUSSI

Bekijk hier het oude gamma van de gaskookplaten

Gaskookplaat - Gaskookplaat kopen - Vanden Borre

Je kan een Gaskookplaat kopen in één van onze winkels of online via de website. Daarnaast kan je dankzij onze gratis Click&Collect service een Gaskookplaat online bestellen en afhalen in een winkel. Er zijn verschillende betalingsmogelijkheden mogelijk, zo is er voor iedereen een aangepaste oplossing.

Een Gaskookplaat online kopen via internet en betalen kan op volgende manieren:

* Gaskookplaat aankopen via rechtstreekse betaling (in streng beveiligde omgeving) met de volgende betaalkaarten / credit cards: VISA – MASTERCARD – AMERICAN EXPRESS via internetbankieren: Belfius Direct Net, KBC Online, ING Homepay, CBC Online

* Gaskookplaat betalen via klassieke overschrijving op ons rekeningnummer 432-401-0042-11 (niet mogelijk bij Click&Collect). In dit geval wordt de Gaskookplaat gedurende 5 dagen gereserveerd, in afwachting van betaling.

Bij een reservatie van een Gaskookplaat via “Click&Collect” kan je steeds via een rechtstreekse betaling een voorschot betalen. Hierna krijg je een bevestigingsmail of sms waarmee je in de winkel van je keuze terecht kan.


Natuurlijk kan je ook in elke Vanden Borre vestiging terecht voor de aankoop van een Gaskookplaat. Zoek een winkel in je buurt.

Hoe een gaskookplaat kiezen ?

Ontwerp voor iedereen

Er zijn er voor ieders smaak: met een afgeronde vorm, met een orgineel of traditioneel ontwerp, met het bedieningspaneel vooraan, enz. Aangezien de smaak van een goede maaltijd eerst en vooral bepaald wordt door de manier waarop u de ingrediŽnten bereidt, beschikken de nieuwe gaskookplaten over meer dan voldoende troeven om u te verleiden.

Technische voorzieningen

Gaskookplaten zijn uitgerust met een aantal belangrijke technische voorzieningen. Zo heeft elke brander zijn eigen rooster waarop pannen rusten, wat erg handig is voor het onderhoud. Tijdens het koken kunt u met de traploze knoppen de sterkte van de branders precies naar wens regelen. Tot slot optimaliseren de branders in bloemvorm de warmteoverdracht naar de op te warmen pan voor een gelijkmatige opwarming.

Afmetingen

Bij de aankoop van een nieuwe kookplaat is het belangrijk de nisbreedte te kennen. De nisbreedte is de opening die voorzien is in uw werkblad om de kookplaat in te plaatsen. De standaardnisbreedte is 56 cm, maar in nieuwere keukens komen ook grotere nisbreedtes van 70 cm en meer voor.

Automatische ontsteking

Deze wordt nu in vrijwel alle modellen ingebouwd. U hoeft alleen maar de gasknop om te draaien en de brander wordt aangestoken. De elektrische ontsteking is makkelijk en tijdsefficiŽnt en betekent een grote vooruitgang voor gastoestellen.

Thermokoppel

Het betreft de thermokoppelbeveiliging, aanwezig op 100% van alle gaskookplaten, die de automatische stopzetting van de gastoevoer verzekert indien er geen vlam is.

Bekijk alle gaskookplaten met thermokoppel

Bedieningsknoppen vooraan

Meer ruimte om uw kommen en pannen neer te zetten! Kies voor bedieningsknoppen vooraan! Dit verhoogt de veiligheid aangezien u niet meer het risico loopt dat bedieningsknoppen smelten door een pan die niet goed op een brander staat.

Bekijk alle gaskookplaten met bedieningsknoppen vooraan

Overzicht merken voor gaskookplaat

Een vraag over een product?
Chat