Een microketen of stereoketen kopen

Alle stereoketens bekijken en vergelijken

Verfijn de productenlijst aan de hand van de filters of gebruik onze vergelijkingstool.

De technische fiche van elke microketen of stereoketen bekijken

DENON

DENVER

JVC

KENWOOD

LG

MUSE

ONKYO

PANASONIC

PHILIPS

PIONEER

SHARP

SONY

TECHNISAT

Bekijk hier het oude gamma van de stereoketens

Micro- / miniketen - Microketen of stereoketen kopen - Vanden Borre

Je kan een Micro- / miniketen kopen in één van onze winkels of online via de website. Daarnaast kan je dankzij onze gratis Click&Collect service een Micro- / miniketen online bestellen en afhalen in een winkel. Er zijn verschillende betalingsmogelijkheden mogelijk, zo is er voor iedereen een aangepaste oplossing.

Een Micro- / miniketen online kopen via internet en betalen kan op volgende manieren:

* Micro- / miniketen aankopen via rechtstreekse betaling (in streng beveiligde omgeving) met de volgende betaalkaarten / credit cards: VISA – MASTERCARD – AMERICAN EXPRESS via internetbankieren: Belfius Direct Net, KBC Online, ING Homepay, CBC Online

* Micro- / miniketen betalen via klassieke overschrijving op ons rekeningnummer 432-401-0042-11 (niet mogelijk bij Click&Collect). In dit geval wordt de Micro- / miniketen gedurende 5 dagen gereserveerd, in afwachting van betaling.

Bij een reservatie van een Micro- / miniketen via “Click&Collect” kan je steeds via een rechtstreekse betaling een voorschot betalen. Hierna krijg je een bevestigingsmail of sms waarmee je in de winkel van je keuze terecht kan.


Natuurlijk kan je ook in elke Vanden Borre vestiging terecht voor de aankoop van een Micro- / miniketen. Zoek een winkel in je buurt.

Hoe je miniketen kiezen?

Muziek afspelen: opties te over

Zo goed als elke stereoketen is uitgerust met een cd-speler en een radio, maar de kans is groot dat je ook muziek wilt afspelen via je smartphone.
Daarnaast zijn er heel wat andere manieren om muziek af te spelen, zoals (micro-)USB, een mini-jack-ingang of bluetooth.

Stijlvolle en doordachte designs

Dankzij hun compacte afmetingen kunnen hifiketens in zowat elke kamer geïntegreerd worden. Veel plaats heb je niet nodig. En ze mogen zeker gezien worden: metalen voorkant, aanraaktoetsen, retrolook, gekleurde of gelakte luidsprekers… aan jou de keuze.

De geluidskwaliteit is bovendien subliem: hoogwaardige luidsprekers zorgen voor een puur en vol basgeluid en heldere stemmen.

Naast de traditionele miniketens met aparte luidsprekers, bestaan er ook flat hifi-systemen, die vaak aan de muur kunnen worden bevestigd. Zo win je nog meer plaats. Leun achterover en geniet van je favoriete muziek.
bloc2_stijlvolle_en_doordachte.jpg :

Gebruik van je miniketen: 3 scenarioís

1. Als achtergrondgeluid

Speel je meestal muziek af op de achtergrond? Ga voor een miniketen met een laag vermogen. 20 Watt is ruim voldoende. Speel je ook graag een cd of luister je geregeld naar de radio? Kies dan voor een miniketen met FM-tuner en cd-speler.

2. Op kot of in de kinderkamer

Kies voor een miniketen met een vermogen van 100 Watt en meer, maar veroorzaak geen geluidsoverlast bij je buren of kotgenoten... ;-) Al aan ingebouwde ledverlichting gedacht? De ledlichten geïntegreerd in je luidsprekers zorgen voor sfeer en gezelligheid! Je speelt ook makkelijk muziek af dankzij de USB-ingang, bluetooth of NFC en brengt zo je favoriete artiesten tot leven.

3. Intensief gebruik

Wil je urenlang naar de radio luisteren of muziek streamen? Geen probleem! Een miniketen met zeer hoog vermogen is niet nodig maar internetradio of DAB+ en bluetooth zijn wel belangrijke opties voor jouw miniketen.
bloc3_gebruik_van_je_miniketen3.jpg :

Waarom internetradio of DAB+?

Wel, het antwoord is heel simpel. Internetradio of DAB+ biedt je een stabiele frequentie en zorgt altijd voor een helder geluid zonder ruis en een uitstekende ontvangst. Wist je dat het met internetradio (niet voor DAB+) mogelijk is om duizenden zenders van over de hele wereld te ontvangen?  Ontdek alle voordelen van DAB+ in ons dossier!
bloc4_waarominternetradio.jpg :

Overzicht merken voor microketen of stereoketen

Kan ik je helpen ?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters