Een software kopen

Alle software bekijken en vergelijken

Verfijn de productenlijst aan de hand van de filters of gebruik onze vergelijkingstool.

De technische fiche van elke software bekijken

FIXMESTICK

FSECURE

KASPERSKY

MCAFEE

MICROSOFT

Bekijk hier het oude gamma van de software

Software - Software kopen - Vanden Borre

Je kan een Software kopen in één van onze winkels of online via de website. Daarnaast kan je dankzij onze gratis Click&Collect service een Software online bestellen en afhalen in een winkel. Er zijn verschillende betalingsmogelijkheden mogelijk, zo is er voor iedereen een aangepaste oplossing.

Een Software online kopen via internet en betalen kan op volgende manieren:

* Software aankopen via rechtstreekse betaling (in streng beveiligde omgeving) met de volgende betaalkaarten / credit cards: VISA – MASTERCARD – AMERICAN EXPRESS via internetbankieren: Belfius Direct Net, KBC Online, ING Homepay, CBC Online

* Software betalen via klassieke overschrijving op ons rekeningnummer 432-401-0042-11 (niet mogelijk bij Click&Collect). In dit geval wordt de Software gedurende 5 dagen gereserveerd, in afwachting van betaling.

Bij een reservatie van een Software via “Click&Collect” kan je steeds via een rechtstreekse betaling een voorschot betalen. Hierna krijg je een bevestigingsmail of sms waarmee je in de winkel van je keuze terecht kan.


Natuurlijk kan je ook in elke Vanden Borre vestiging terecht voor de aankoop van een Software. Zoek een winkel in je buurt.

Hoe software kiezen ?

Bureautoepassingen

Afhankelijk van je Office-software kan je gebruik maken van verschillende toepassingen:

Word
: maak, bewerk en deel documenten.
Excel: analyseer en presenter je gegevens op een intuïtieve manier.
Powerpoint: crëer ideeën, werk er samen naan met vrienden of collega’s en maak er een mooie presentatie van.OneNote: breng je gedachten bij elkaar in je eigen digitale notitieblok.
Outlook: organiseer je e-mails, coördineer agenda’s en blijf up-to-date met je contactpersonen.
Publisher: print en deel professioneel ogende publicaties met gebruiksvriendelijke hulpmiddelen. Enkel voor pc’s.
Access: maak snel database-apps.
OneDrive: geniet van cloudopslagruimte en bewaar je bestanden op een veilige manier online.
20160905_beveilingsoftware_03.jpg :

Besturingssysteem

Ook besturingssystemen behoren tot de software-familie. Een besturingsssyteem is een programma dat de hardware aanstuurt. Hij vormt de link tussen de computergebruiker en de hardware. Het besturingssysteem laat je toe om programma’s op een efficiënte manier uit te voeren.

Lees alles over Windows 10

20160905_beveilingsoftware_04.jpg :

F-Secure Freedome

Ken je F-secure Freedome? Deze software laat je toe om anoniem te surfen op het internet zodat je steeds alle content kan zien, ook al is die niet voor België bestemd. Je wifi-verbinding wordt ook steeds beveiligd zodat niemand kan zien welke gegevens je doorstuurt.

Antivirus

  • Dit programma neutraliseert virussen. Virussen zijn programma’s die je computer beschadigen (gegevens wissen, de werking vertragen…) en die zich snel verspreiden.

    Een antivirusprogramma werkt permanent en ook preventief: het analyseert bestanden, bewaakt de berichtendienst, bewaakt het systeem, haalt updates binnen om je computer beter te kunnen beveiligen. sporen van virussen... Bovendien zorgt hij met zijn firewall dat er van buitenaf niemand je systeem kan binnendringen. Een antivirusprogramma is absoluut noodzakelijk voor elke pc of Mac.

    Sommige antivirussen voorkomen identiteitsdiefstal en beschermen zo extra je privacy. Andere bieden je ook een programma om al je paswoorden op een heel gebruiksvriendelijke manier te beheren.

    Bekijk de antivirusprogramma抯 met ID-bescherming

  • Ook smartphones en tablets die op Windows, iOS of Android draaien, zijn geregeld slachtoffer van virussen en andere bedreigingen. Vind je je persoonlijke gegevens belangrijk? Bewaar je veel foto’s op je mobiele apparaten of betaal je via je smartphone of tablet? Beveilig deze toestellen ook met een antivirus. Sommige antivirusprogramma’s bieden de mogelijkheid om foto’s en andere bestanden extra te beveiligen.

    Bekijk de antivirussen met (extra) beveiliging van opgeslagen bestanden

20160905_beveilingsoftware_05.jpg :

Antivirus op een USB-sleutel

De FixMeStick is een externe antivirus die werkt via een USB-sleutel. Hij laat je toe om je computer te redden van hardnekkige virussen. De grote voordelen?

• Je hoeft geen software te installeren.
• Hij detecteert en verwijdert heel makkelijk virussen, spyware en trojans.
• Start je computer op en hij downloadt de meest recente updates.

De stick heeft een eigen besturingssysteem waardoor het zelf niet besmet is door het virus. waardoor virussen zich minder goed kunnen ‘verstoppen’ in het besturingssysteem van je computer.

Lees alles over de FixMeStick
20160905_beveilingsoftware_02.jpg :

Firewall

Een firewall is zeer nuttig voor wie een internet- of netwerkverbinding heeft. Bij binnenkomende communicatie detecteert een firewall pogingen tot indringen en voorkomt dat een piraat de controle van je toestel overneemt. Bij uitgaande communicatie zal een firewall de toegang tot het internet toelaten of verbieden. Het programma verhindert zo dat gegevens die spywares buiten je medeweten verzameld hebben, worden verstuurd via internet. Het controleert ook het soort uitgaande gegevens. Een firewall is heel belangrijk voor wie een ADSL-verbinding heeft of online koopt.

Voorzorgsmaatregelen

Naast het installeren van beveiligingssoftware kunt u zelf ook een gezonde dosis voorzichtigheid aan de dag leggen. Update regelmatig uw antivirus, firewall en anti-spyware en vergeet daarbij ook het besturingssysteem niet.

Sta updates toe

Naast het installeren van beveiligingssoftware kan je zelf ook een gezonde dosis voorzichtigheid aan de dag leggen. Je antivirusprogramma zal zelf voortdurend naar updates zoeken. Ook je besturingssysteem geeft aan dat er updates gedownload werden en dat ze bij een volgende opstart geïnstalleerd zullen worden. Stel deze niet uit want het gaat vaak om updates in verband met de beveiliging van je toestel.

Wees voorzichtig met het openen van e-mails

Open nooit een raadselachtige bijlage, zelfs niet wanneer je de afzender kent. Laat niet overal je e-mailadres achter op internet en maak webmail adressen aan (Gmail, Hotmail ...) voor advertenties, nieuwsbrieven...

Ouderlijk toezicht

Ook je kinderen gebruiken vaak de computer? Om hen te beschermen kan je kiezen voor software met ouderlijk toezicht:

• Kies welke programma’s ze mogen gebruiken.
• Bepaal zelf welke spelletjes ze mogen spelen of welke internetsites ze mogen bezoeken.
• Stel tijdslimieten in zodat ze enkel tijdens de door jou gekozen periode de computer kunnen gebruiken.

Wat is Windows 10 ?

Het Startmenu: persoonlijker en in een modern kleedje

Windows 10 combineert het beste van alle Windows-versies. Zo voelt het systeem meteen vertrouwd aan vanaf het eerste gebruik. Je apps en programma’s staan weer op hun vertrouwde plek dankzij de terugkeer van het Startmenu. Je vindt ze snel terug en kan onmiddellijk aan de slag.

Snel, toegankelijk en veilig

Met Windows 10 start je pc nog sneller op en gaat de batterij langer mee. Surf veilig op het internet dankzij het standaard ingebouwde beveiligingssysteem van Microsoft tegen virussen, phishing en malware.

De meest persoonlijke Windows

Dankzij de feedback van miljoenen gebruikers heeft Windows een besturingssysteem gecreëerd dat je de best mogelijke ervaring garandeert. Zo bepaalt jij zelf hoe je het liefst met je pc of tablet wilt werken: touch, muis, toetsenbord of pen? De keuze is aan jou! Creëer gemakkelijk je eigen omgeving met je favoriete apps en programma’s. Voeg toepassingen, contactpersonen, playlists of je meest gebruikte programma’s toe in het Startmenu om ze snel te kunnen openen.

砷n en dezelfde ervaring op al uw toestellen

Windows 10 biedt je één en dezelfde ervaring, of je nu vanop je computer, tablet, smartphone of smart device speelt of werkt. Dit betekent eenzelfde besturingssysteem dat zich aanpast aan het type scherm dat je gebruikt. Zo kan je bijvoorbeeld het scherm van je 2-in-1 pc optimaliseren om zowel met touch als met toetsenbord en muis te werken. Geniet van dezelfde applicatie op al je toestellen dankzij een geüniformiseerde Windows Store, toegankelijk vanaf elk Windows 10-toestel. Je hebt bovendien altijd toegang tot je meest recente bestanden via OneDrive, de Cloud van Microsoft.

Het web zoals jij het wilt

De Microsoft Edge-browser is strakker, slimmer en beter afgestemd op wat je wil doen op het internet:


 - Maak rechtstreeks aantekeningen op webpagina’s.
 - Bewaar je favoriete pagina’s in een leeslijst om deze later te raadplegen, zelfs offline.
 - Breng de informatie die jij belangrijk vindt naar voor. Met één handige knop kan je namelijk zaken die je niet nodig hebt verbergen.

De magie van Xbox op je Windows-toestel

Ben je een gamer? Goed nieuws! Je krijgt toegang tot de Xbox en Xbox Live-franchise. Neem je gameplay op en speel tegen andere gamers. Stream je games vanaf je Xbox One op je Windows 10-pc of -tablet via je lokale wifi-netwerk.

Bekijk alle desktop pc's met Windows 10
Bekijk alle laptops, tablets en 2-in-1 toestellen met Windows 10

Overzicht merken voor software

Kan ik je helpen ?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters