Hulp nodig om je toestel te kiezen? Bel onze specialisten (02 334 00 00) van maandag t.e.m. zaterdag tot 18u. Lees al onze voorzorgsmaatregelen tegen het coronavirus.

Een wifi-extender kopen

Alle wifirepeaters bekijken en vergelijken

Verfijn de productenlijst aan de hand van de filters of gebruik onze vergelijkingstool.

De technische fiche van elke wifi-extender bekijken

DEVOLO

IT WORKS

NETGEAR

TP-LINK

Bekijk hier het oude gamma van de wifirepeaters

Wifirepeater - Wifi-extender kopen - Vanden Borre

Je kan een Wifirepeater kopen in één van onze winkels of online via de website. Daarnaast kan je dankzij onze gratis Click&Collect service een Wifirepeater online bestellen en afhalen in een winkel. Er zijn verschillende betalingsmogelijkheden mogelijk, zo is er voor iedereen een aangepaste oplossing.

Een Wifirepeater online kopen via internet en betalen kan op volgende manieren:

* Wifirepeater aankopen via rechtstreekse betaling (in streng beveiligde omgeving) met de volgende betaalkaarten / credit cards: VISA – MASTERCARD – AMERICAN EXPRESS via internetbankieren: Belfius Direct Net, KBC Online, ING Homepay, CBC Online

* Wifirepeater betalen via klassieke overschrijving op ons rekeningnummer 432-401-0042-11 (niet mogelijk bij Click&Collect). In dit geval wordt de Wifirepeater gedurende 5 dagen gereserveerd, in afwachting van betaling.

Bij een reservatie van een Wifirepeater via “Click&Collect” kan je steeds via een rechtstreekse betaling een voorschot betalen. Hierna krijg je een bevestigingsmail of sms waarmee je in de winkel van je keuze terecht kan.


Natuurlijk kan je ook in elke Vanden Borre vestiging terecht voor de aankoop van een Wifirepeater. Zoek een winkel in je buurt.

Hoe een powerline-adapter of Wi-Fi repeater kiezen?

Een powerline-adapter, wat is dat?

Powerlines bieden een eenvoudige manier om een internetnetwerk te creëren door gebruik te maken van het bestaande elektriciteitsnet. De powerlinekits passen zich aan aan elk type installatie en laten toe om een sneller en meer constant debiet te bereiken – terwijl de snelheid van uw Wi-Fi-netwerk kan variëren naargelang de dikte van uw muren. Powerlines vullen uw Wi-Fi netwerk aan, of vervangen het zelfs. Perfect dus voor het spelen van online spelletjes of het uploaden van HD-video’s. Tenslotte heeft u slechts enkele seconden nodig om de powerline te installeren zonder enige configuratie.

Bekijk alle powerlines

BC_powerline_01.jpg :

Wat is een Wi-Fi repeater?

U wil graag uw tablet in uw slaapkamer, salon, tuin of zolderkamer gebruiken, maar uw draadloos netwerk bereikt niet alle kamers van uw huis? In dat geval kunt u kiezen voor een Wi-Fi repeater. Dit toestel stuurt het huidige Wi-Fi-signaal door naar plaatsen waar de verbinding niet geraakt. Zo vergroot u het bereik van uw internetnetwerk en kunt u toestellen overal in huis verbinden met het internet.

Bekijk alle Wi-Fi repeaters

BC_powerline_02.jpg :

Hoe werkt een powerline-adapter?

Heel eenvoudig. Het is voldoende om de powerline rechtstreeks in het stopcontact te steken, een box op uw pc aan te sluiten en de andere aan uw ADSL-box via een ethernetkabel (RJ45). Dat is alles. Bovendien zijn powerlines compatibel met alle stopcontacten.

BC_powerline_03.jpg :

U wil zich verbinden met het internet?

Over het algemeen biedt een powerline u een stabieler debiet dan een Wi-Fi-verbinding. Vandaag beschikken de meeste powerlines over een debiet van 500 Mbps, wat ideaal is voor het bekijken van HD-videos en om verschillende apparaten op uw netwerk aan te sluiten, allemaal met behoud van het optimale debiet.

BC_powerline_04.jpg :

Waar moet ik mijn Wi-Fi repeater plaatsen?

Een Wi-Fi repeater zendt en ontvangt signalen. Het toestel ontvangt immers de signalen van uw modem en zendt ze dan verder door naar plaatsen die uw draadloze verbinding normaal niet bereikt. Daarom kunt u best de Wi-Fi repeater op een plaats zetten waar er voldoende signaalsterkte is. Heeft u bijvoorbeeld nog voldoende signaalsterkte in uw slaapkamer, maar wil u het signaal uitbreiden naar de zolderkamer die er net boven ligt? Plaats de Wi-Fi repeater dan op een strategische plaats in uw slaapkamer.

BC_powerline_05.jpg :

Overzicht merken voor wifi-extender

Een vraag over een product?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters