Een epilady / ladyshave / epilator kopen

Alle epilators / ladyshaves / epiladies bekijken en vergelijken

Verfijn de productenlijst aan de hand van de filters of gebruik onze vergelijkingstool.

De technische fiche van elke epilady / ladyshave / epilator bekijken

BRAUN

CALOR

FLAWLESS

OKOIA

PANASONIC

PHILIPS

REMINGTON

Bekijk hier het oude gamma van de epilators / ladyshaves / epiladies

Epileerapparaat / ladyshave - Epilady / Ladyshave / Epilator kopen - Vanden Borre

Je kan een Epileerapparaat / ladyshave kopen in één van onze winkels of online via de website. Daarnaast kan je dankzij onze gratis Click&Collect service een Epileerapparaat / ladyshave online bestellen en afhalen in een winkel. Er zijn verschillende betalingsmogelijkheden mogelijk, zo is er voor iedereen een aangepaste oplossing.

Een Epileerapparaat / ladyshave online kopen via internet en betalen kan op volgende manieren:

* Epileerapparaat / ladyshave aankopen via rechtstreekse betaling (in streng beveiligde omgeving) met de volgende betaalkaarten / credit cards: VISA – MASTERCARD – AMERICAN EXPRESS via internetbankieren: Belfius Direct Net, KBC Online, ING Homepay, CBC Online

* Epileerapparaat / ladyshave betalen via klassieke overschrijving op ons rekeningnummer 432-401-0042-11 (niet mogelijk bij Click&Collect). In dit geval wordt de Epileerapparaat / ladyshave gedurende 5 dagen gereserveerd, in afwachting van betaling.

Bij een reservatie van een Epileerapparaat / ladyshave via “Click&Collect” kan je steeds via een rechtstreekse betaling een voorschot betalen. Hierna krijg je een bevestigingsmail of sms waarmee je in de winkel van je keuze terecht kan.


Natuurlijk kan je ook in elke Vanden Borre vestiging terecht voor de aankoop van een Epileerapparaat / ladyshave. Zoek een winkel in je buurt.

Ongewenste haartjes verwijderen? Kies je epileerapparaat of ladyshave!

Hoe wil je ongewenste haartjes aanpakken?

Er bestaan verschillende soorten epileerapparaten, die elk een andere manier gebruiken om ongewenste haartjes te verwijderen. Sommige modellen werken bijvoorbeeld met pincetjes, terwijl andere lichtimpulsen gebruiken. Bepaal eerst en vooral welke methode je voorkeur geniet:
  • Epileren met pincetjes: de pincetjes nemen de haartjes vast en verwijderen ze. Deze elektrische epilators staan garant voor een efficiënte epilatie van je benen.
  • Scheren: een epilator met scheerkop of ladyshave scheert je benen in een recordtempo. Hij volgt de contouren van je lichaam en bovendien voorkom je snijwondjes.
  • Ontharen met was: warme was, identiek aan de was gebruikt in schoonheidsinstituten, zorgt voor een nauwkeurige ontharing.
  • Ontharen met lichtimpulsenSemi-definitieve epileerapparaten verzekeren een langdurige gladheid. Via zachte lichtimpulsen wordt de haarwortel in rustfase gebracht. Hierdoor wordt de haargroei tegengehouden voor een periode tot 12 weken
  • Ontharen met lichtimpulsen en radiofrequentieDeze semi-definitieve epileerapparaten  gebruiken een combinatie van de twee technieken (IPL en RF), waardoor ze efficiënt zijn voor bijna alle haartypes, inclusief rood en lichtblond haar.
bloc1_TIPK_epilateur.jpg :

Draadloos comfort en Wet&Dry

Sommige epileerapparaten en ladyshaves werken enkel op netstroom en moeten aangesloten blijven op een stopcontact. Hou er rekening mee dat je hierdoor in vrijheid beperkt bent tijdens het scheren of epileren. Een toestel met een interne oplaadbare batterij geeft je meer comfort. Veel van deze toestellen zijn zelfs waterdicht, zodat je ze kan gebruiken in douche of in bad.


Een tikkeltje gevoelig voor pijn?

Kies dan voor epileerapparaat met een pijnstillend systeem. Het vermindert de gevoeligheid van je huid tijdens het epileren. Er bestaan verschillende mogelijkheden: een verkoelend systeem, massagerollen, massageballen of luchtzakjes.

bloc2_TIPK_epilateur.jpg :

Haartjes op de kin?

Sommige epilators en ladyshaves worden geleverd met extra accessoires voor een epilatie of scheerbeurt aangepast aan jouw individuele behoeften:

Bikini-accessoire: ideaal om je bikinilijn te ontharen.
Borstel voor peeling: voor een gladde en zachte huid, verwijdert deze borstel dode cellen en huidschilfers.
Borstel voor de reiniging van het gezicht

Bekijk de epilators en ladyshaves met een bikini-accessoire
Bekijk de epilators en ladyshaves met een borstel voor peeling
Bekijk de epilators en ladyshaves met een borstel voor het gezicht

Geen enkel haartje ontsnapt

Sommige epileerapparaten zijn uitgerust met een verlichtingsfunctie. Er is een lampje in het toestel ingebouwd zodat jij geen enkel haartje mist tijdens het epileren. Handig!
bloc4_TIPK_epilateur.jpg :

Eenvoudige reiniging, hygi雗isch gebruik

Een elektrisch epileerapparaat is een toestel voor lichaamsverzorging. Het is dus belangrijk om het na gebruik goed te reinigen. Ben je klaar met epileren?

  • Model met pincetjes: spoel de pincetjes af of reinig ze met een watje of borsteltje gedrenkt in alcohol. Laat je apparaat daarna goed drogen.
  • Model met scheerkop: deze toestellen kan je ook met een borsteltje of onder de kraan reinigen. Voor een grondige reiniging gebruik je een spray voor scheerkoppen. En indien er een flesje olie bij je toestel werd geleverd, kan je de messen hiermee smeren.

Bekijk de toestellen die je onder water kan reinigen
bloc6_TIPK_epilateur.jpg :

Nu weet je alles over epileerapparaten. Heb je toch meer hulp nodig? Beantwoord enkele vragen in onze epileerapparaatwijzer en we tonen je welke modellen bij jou passen en waarom.

Overzicht merken voor epilady / ladyshave / epilator

Kan ik je helpen ?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters