Een robotstofzuiger/reiniger kopen

Alle robotstofzuigers/reinigers bekijken en vergelijken

Vergelijk hier alle robotstofzuigers/reinigers
Verfijn de productenlijst aan de hand van de filters of gebruik onze vergelijkingstool.

 • De technische fiche van elke robotstofzuiger/reiniger bekijken

 • Bekijk hier het oude gamma van de robotstofzuigers/reinigers

 • robotstofzuiger/reiniger - Robotstofzuiger/reiniger kopen - Vanden Borre

  U kan een robotstofzuiger/reiniger kopen in één van onze winkels of online via de website. Daarnaast kan u dankzij onze gratis Click&Collect service een robotstofzuiger/reiniger online bestellen en afhalen in een winkel. Er zijn verschillende betalingsmogelijkheden mogelijk, zo is er voor iedereen een aangepaste oplossing.

  Een robotstofzuiger/reiniger online kopen via internet en betalen kan op volgende manieren:

  * robotstofzuiger/reiniger aankopen via rechtstreekse betaling (in streng beveiligde omgeving) met de volgende betaalkaarten / credit cards: VISA – MASTERCARD – AMERICAN EXPRESS via internetbankieren: Belfius Direct Net, KBC Online, ING Homepay, CBC Online

  * robotstofzuiger/reiniger betalen via klassieke overschrijving op ons rekeningnummer 432-401-0042-11 (niet mogelijk bij Click&Collect). In dit geval wordt de robotstofzuiger/reiniger gedurende 5 dagen gereserveerd, in afwachting van betaling.

  Bij een reservatie van een robotstofzuiger/reiniger via “Click&Collect” kunt u steeds via een rechtstreekse betaling een voorschot betalen. Hierna krijgt u een bevestigingsmail of sms waarmee u in de winkel van uw keuze terecht kan.


  Natuurlijk kan u ook in elke Vanden Borre vestiging terecht voor de aankoop van een robotstofzuiger/reiniger. Zoek een winkel in uw buurt.

 • Hoe een robotstofzuiger kiezen ?

  • Een nieuwe manier om het u gemakkelijker te maken

   aspirateur-robot-lg.jpg :

   De robotstofzuiger is zelfstandig en doet het huishouden voor u. Als de batterij leeg is, keert de stofzuiger (naargelang het model) automatisch terug naar zijn basisstation voor een oplaadbeurt. Dankzij meerdere functies kunt u uw toestel programmeren naargelang uw wensen. Dit type robot is ideaal voor het dagelijkse onderhoud. Hij zuigt alle types vloeren: van parket tot tegels, zonder het tapijt te vergeten! Dankzij zijn kleine hoogte kan hij overal stofzuigen, ook op onbereikbare plaatsen zoals onder meubels of bedden. Dankzij zijn roterende borstels aan de zijkanten kan de robotstofzuiger ook perfect langs muren glijden. Bovendien is hij bijzonder efficiënt om dierenharen op te zuigen. Sommige modellen zijn met hun grote inhoud zelfs speciaal ontworpen voor mensen met huisdieren. Ze kunnen gemakkelijker en in grotere hoeveelheden dierenharen verzamelen.

   Wilt u graag dat uw robotstofzuiger schoonmaakt wanneer u niet thuis bent? Kies dan voor een programmeerbaar model. Zo begint het toestel te werken wanneer u het wilt.

   Bekijk al onze robotstofzuigers
   Bekijk al onze robotstofzuigers met dagelijkse programmatie

  • Wanneer de stofzuiger intelligent wordtÖ

   aspi-robot-intelligent.jpg :

   De robotstofzuiger is een intelligent toestel. Met zijn sensoren, of soms zelfs zijn ingebouwde camera, schetst hij een overzicht van de kamer om zijn ideale weg uit te stippelen. Zo kan hij hindernissen zoals meubels of tafelpoten ontwijken. Wanneer hij een hindernis nadert, vertraagt hij of keert hij om. Bovendien kan hij dankzij zijn software niet alleen muren, maar ook leegtes lokaliseren. Hij valt dus niet van de trap. Met zijn navigatiesysteem zoekt hij de beste weg om uw kamer te reinigen. Voor optimale resultaten gaat hij meermaals over vuile plekken. Als u liever heeft dat uw robotstofzuiger niet in sommige kamers van uw huis komt, dan kunt u virtuele muren gebruiken om hem de toegang tot die plaatsen te verbieden.

   Bekijk al onze robotstofzuigers met virtuele muren

  • Gedaan met dweilen, de robot kuist!

   aspirateur-laveur.jpg :

   Sommige robotstofzuigers kunnen uw huis ook écht kuisen. Een robotreiniger reinigt, borstelt en sponst uw vloer af. Houten parket, tegels of laminaat… hij werkt op alle soorten vloeren! U krijgt vlekkeloze vloeren, zonder er iets voor te doen.

   Bekijk al onze robotreinigers

  • Autonomie

   aspirateur-robot-autonome.jpg :

   De robotstofzuiger werkt zelfstandig: wanneer zijn batterij bijna leeg is, keert hij terug naar zijn basisstation om op te laden en daarna opnieuw aan de slag te gaan. Sommige modellen zijn uitgerust met een startuitstelfunctie zodat ze beginnen te werken wanneer u het wilt. Automatisch of manueel, de verschillende programma’s maken het u gemakkelijk. U past de instellingen aan uw wensen aan: is uw kamer leeg of vol, wenst u een beperkte of grondige reiniging… de robot gehoorzaamt u gedwee! Met de afstandsbediening van sommige modellen kunt u uw robot zelfs programmeren vanuit uw luie zetel.

   Bekijk al onze robotstofzuigers met afstandsbediening

  • Net een gewone stofzuigerÖ

   aspirateur-robot.jpg :

   - Parket, tegels, tapijt… de stofzuiger past zich aan uw verschillende vloeren aan.
   - Zoals de meeste moderne stofzuigers zijn robotstofzuigers uitgerust met een Hepafilter die stof en allergenen filtert.

   Bekijk al onze robotstofzuigers met Hepafilter

 • Overzicht merken voor robotstofzuiger/reiniger