Een robotstofzuiger/reiniger kopen

Alle robotstofzuigers/reinigers bekijken en vergelijken

Verfijn de productenlijst aan de hand van de filters of gebruik onze vergelijkingstool.

De technische fiche van elke robotstofzuiger/reiniger bekijken

AEG

BLAUPUNKT

IROBOT

MIELE

Neato

ROWENTA

Bekijk hier het oude gamma van de robotstofzuigers/reinigers

Robotstofzuiger/reiniger - Robotstofzuiger/reiniger kopen - Vanden Borre

Je kan een Robotstofzuiger/reiniger kopen in één van onze winkels of online via de website. Daarnaast kan je dankzij onze gratis Click&Collect service een Robotstofzuiger/reiniger online bestellen en afhalen in een winkel. Er zijn verschillende betalingsmogelijkheden mogelijk, zo is er voor iedereen een aangepaste oplossing.

Een Robotstofzuiger/reiniger online kopen via internet en betalen kan op volgende manieren:

* Robotstofzuiger/reiniger aankopen via rechtstreekse betaling (in streng beveiligde omgeving) met de volgende betaalkaarten / credit cards: VISA – MASTERCARD – AMERICAN EXPRESS via internetbankieren: Belfius Direct Net, KBC Online, ING Homepay, CBC Online

* Robotstofzuiger/reiniger betalen via klassieke overschrijving op ons rekeningnummer 432-401-0042-11 (niet mogelijk bij Click&Collect). In dit geval wordt de Robotstofzuiger/reiniger gedurende 5 dagen gereserveerd, in afwachting van betaling.

Bij een reservatie van een Robotstofzuiger/reiniger via “Click&Collect” kan je steeds via een rechtstreekse betaling een voorschot betalen. Hierna krijg je een bevestigingsmail of sms waarmee je in de winkel van je keuze terecht kan.


Natuurlijk kan je ook in elke Vanden Borre vestiging terecht voor de aankoop van een Robotstofzuiger/reiniger. Zoek een winkel in je buurt.

De voordelen van een robotstofzuiger

Gedaan met stofzuigen

Het grootste voordeel van een robotstofzuiger? Dat is natuurlijk dat hij het werk uit je handen neemt. Sommigen doen het zelfs wanneer je niet thuis bent. Deze modellen zijn uitgerust met een startuitstelfunctie. Ze stofzuigen in jouw plaats, wanneer jij het wil! Andere robotstofzuigers keren zelfs automatisch terug naar hun laadstation wanneer hun batterij bijna leeg is.
bloc1_fini_la_corv閑_m閚age.jpg :

Programmeer zijn parcours

Een robotstofzuiger is superslim! Hij is uitgerust met sensoren en soms met een camera. Zo brengt hij je ruimte in kaart en vermijdt hij alle obstakels. Een meubel of tafelpoot in zicht? De robotstofzuiger vertraagt of keert op zijn stappen terug. Dankzij zijn software merkt de robotstofzuiger ook niveauverschillen op. Wees dus niet bang: hij valt nooit van de trap!

Heb je liever dat hij bepaalde zones mijdt? Je kan je robotstofzuiger instellen zodat hij binnen zijn virtuele muren blijft. Dergelijke modellen laten je toe om een virtuele barrière te creëren die je toestel nooit zal overschrijden. De actiezone wordt beperkt tot de te reinigen plaatsen. Zo kan je hem verbieden om onder je bureau (een wirwar aan kabels), voor de schouw of in de buurt van je slapende hond te komen. Handig!
bloc3_programmez_son_trajet.jpg :

Voor elk type vloer

Ander voordeel van een robotstofzuiger? Hij stofzuigt elk type vloer: van parket tot tegels en tapijten. Voor een optimaal resultaat rijdt hij meermaals over de meest vuile zones. En omdat hij niet groot is, bereikt hij makkelijk moeilijk bereikbare plaatsen zoals onder meubels of onder bedden. Robotstofzuigers zijn uitgerust met een laterale draaiborstel: zo stofzuigen ze makkelijk langs lange muren.
bloc2_pour_tous_les_types.jpg :

Even dweilen? Hoeft niet meer!

Sommige robotstofzuigers zijn ook robotreinigers. Ze borstelen, stofzuigen en dweilen de vloer. Parket, tegels of linoleum: ze passen zich aan elk type vloer aan. Een goede oplossing om van een kraaknette vloer te genieten zonder zelf de handen uit de mouwen te steken!
bloc5_robotreiniger.jpg :

Zet je stofzuiger in actie

Je robotstofzuiger voert al je bevelen uit. Bepaalde modellen beschikken zelfs over een afstandsbediening. Stel hem handmatig in of programmeer hem vanop afstand, vanuit je luie zetel.
bloc6_pilotez_votre_aspirateur.jpg :

Overzicht merken voor robotstofzuiger/reiniger

Kan ik je helpen ?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters