Een naaimachine / overlockmachine kopen

Alle naaimachines / overlockmachines bekijken en vergelijken

Verfijn de productenlijst aan de hand van de filters of gebruik onze vergelijkingstool.

De technische fiche van elke naaimachine / overlockmachine bekijken

PROLINE

SINGER

THOMSON

Bekijk hier het oude gamma van de naaimachines / overlockmachines

Naaimachine / overlockmachine - Naaimachine / Overlockmachine kopen - Vanden Borre

Je kan een Naaimachine / overlockmachine kopen in één van onze winkels of online via de website. Daarnaast kan je dankzij onze gratis Click&Collect service een Naaimachine / overlockmachine online bestellen en afhalen in een winkel. Er zijn verschillende betalingsmogelijkheden mogelijk, zo is er voor iedereen een aangepaste oplossing.

Een Naaimachine / overlockmachine online kopen via internet en betalen kan op volgende manieren:

* Naaimachine / overlockmachine aankopen via rechtstreekse betaling (in streng beveiligde omgeving) met de volgende betaalkaarten / credit cards: VISA – MASTERCARD – AMERICAN EXPRESS via internetbankieren: Belfius Direct Net, KBC Online, ING Homepay, CBC Online

* Naaimachine / overlockmachine betalen via klassieke overschrijving op ons rekeningnummer 432-401-0042-11 (niet mogelijk bij Click&Collect). In dit geval wordt de Naaimachine / overlockmachine gedurende 5 dagen gereserveerd, in afwachting van betaling.

Bij een reservatie van een Naaimachine / overlockmachine via “Click&Collect” kan je steeds via een rechtstreekse betaling een voorschot betalen. Hierna krijg je een bevestigingsmail of sms waarmee je in de winkel van je keuze terecht kan.


Natuurlijk kan je ook in elke Vanden Borre vestiging terecht voor de aankoop van een Naaimachine / overlockmachine. Zoek een winkel in je buurt.

Hoe een naaimachine kiezen?

Mechanisch of elektronisch

Er zijn twee soorten naaimachines: mechanische en elektronische. De mechanische naaimachines zijn iets budgetvriendelijker.

De elektronische modellen zijn dan weer populair door hun gebruiksgemak: een lcd-scherm om op ieder moment info op te vragen, een elektronisch bedieningspedaal voor een preciezere controle van de snelheid en een constante kracht, een voorgeprogrammeerde steekbreedte en -lengte in functie van de stof die je wil naaien. Aan jou de keuze!
bloc1_m閏anique.jpg :

Automatische steekregeling

Jeans, jersey, katoen of lycra… Om je textiel optimaal te kunnen naaien, kies je best een machine waarop de breedte en de lengte van de steek voorgeprogrammeerd zijn. Kies gewoon de geschikte steek en de machine past automatisch de spanning van de draad aan.

En om je slaagkansen nog te verhogen, kan je ongeacht de stof de lengte en de breedte nog manueel aanpassen. Gedaan met creaties die bij de minste beweging doorscheuren!
bloc2_r間lage_automatique.jpg :

Aantal steken

Het type stof dat je bewerkt, je creativiteit of je expertise: het aantal beschikbare steken op de naaimachine is een belangrijke factor. Onderschat jezelf niet: hoe meer steken op je machine, hoe meer mogelijkheden en hoe beter het resultaat!

Met meer steken kan je alle textielen bewerken (elastische, dikke, fijne stoffen, …). Sommige machines hebben tot wel duizenden steken: van de basissteken (rechte steek, zigzagsteek) tot de meer gevorderde.

Knoopsgat

Een cruciale stap bij de creatie van kleren is het maken van het knoopsgat. Wil je graag snel bevredigende resultaten krijgen? Kies dan voor een machine met een automatische knoopsfunctie (in 1 fase) . Daarmee maakt je naaimachine zelfstandig een geschikt knoopsgat voor een gekozen knoop.

Gedaan met aftekenen en berekenen, de machine neemt alles voor z’n rekening! Ideaal voor het maken van zelfgemaakte bloesjes met identieke knoopsgaten.
bloc4_boutonni鑢e.jpg :

Overzicht merken voor naaimachine / overlockmachine

Kan ik je helpen ?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters