Een blad- en sneeuwblazer kopen

Alle blad- en sneeuwblazers bekijken en vergelijken

Verfijn de productenlijst aan de hand van de filters of gebruik onze vergelijkingstool.

Vergelijk hier alle blad- en sneeuwblazers

De technische fiche van elke blad- en sneeuwblazer bekijken

Einhell

Gardena

GreenWorks

MTD

Scheppach

VidaXL

Bekijk hier het oude gamma van de blad- en sneeuwblazers

Blad- en sneeuwblazer - TV, video, hifi, elektro, multimedia, telefonie? U vindt het bij Vanden Borre

Je kan een Blad- en sneeuwblazer kopen in één van onze winkels of online via de website. Daarnaast kan je dankzij onze gratis Click&Collect service een Blad- en sneeuwblazer online bestellen en afhalen in een winkel. Er zijn verschillende betalingsmogelijkheden mogelijk, zo is er voor iedereen een aangepaste oplossing.

Een Blad- en sneeuwblazer online kopen via internet en betalen kan op volgende manieren:

* Blad- en sneeuwblazer aankopen via rechtstreekse betaling (in streng beveiligde omgeving) met de volgende betaalkaarten / credit cards: VISA – MASTERCARD – AMERICAN EXPRESS via internetbankieren: Belfius Direct Net, KBC Online, ING Homepay, CBC Online

* Blad- en sneeuwblazer betalen via klassieke overschrijving op ons rekeningnummer 432-401-0042-11 (niet mogelijk bij Click&Collect). In dit geval wordt de Blad- en sneeuwblazer gedurende 5 dagen gereserveerd, in afwachting van betaling.

Bij een reservatie van een Blad- en sneeuwblazer via “Click&Collect” kan je steeds via een rechtstreekse betaling een voorschot betalen. Hierna krijg je een bevestigingsmail of sms waarmee je in de winkel van je keuze terecht kan.


Natuurlijk kan je ook in elke Vanden Borre vestiging terecht voor de aankoop van een Blad- en sneeuwblazer. Zoek een winkel in je buurt.

Overzicht merken voor blad- en sneeuwblazer

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters