Een elektrische radiator kopen

Alle elektrische radiators bekijken en vergelijken

Vergelijk hier alle elektrische radiators
Verfijn de productenlijst aan de hand van de filters of gebruik onze vergelijkingstool.

 • De technische fiche van elke elektrische radiator bekijken

 • Bekijk hier het oude gamma van de elektrische radiators

 • bijverwarming - Elektrische radiator kopen - Vanden Borre

  Je kan een bijverwarming kopen in één van onze winkels of online via de website. Daarnaast kan je dankzij onze gratis Click&Collect service een bijverwarming online bestellen en afhalen in een winkel. Er zijn verschillende betalingsmogelijkheden mogelijk, zo is er voor iedereen een aangepaste oplossing.

  Een bijverwarming online kopen via internet en betalen kan op volgende manieren:

  * bijverwarming aankopen via rechtstreekse betaling (in streng beveiligde omgeving) met de volgende betaalkaarten / credit cards: VISA – MASTERCARD – AMERICAN EXPRESS via internetbankieren: Belfius Direct Net, KBC Online, ING Homepay, CBC Online

  * bijverwarming betalen via klassieke overschrijving op ons rekeningnummer 432-401-0042-11 (niet mogelijk bij Click&Collect). In dit geval wordt de bijverwarming gedurende 5 dagen gereserveerd, in afwachting van betaling.

  Bij een reservatie van een bijverwarming via “Click&Collect” kan je steeds via een rechtstreekse betaling een voorschot betalen. Hierna krijg je een bevestigingsmail of sms waarmee je in de winkel van je keuze terecht kan.


  Natuurlijk kan je ook in elke Vanden Borre vestiging terecht voor de aankoop van een bijverwarming. Zoek een winkel in je buurt.

 • Hoe kies je een bijverwarming?

  • Keramische verwarming

   BC_bijverwarming_1-1.jpg :

   Met een keramische verwarming warmt je de kamer in een mum van tijd op en blijft de temperatuur ook dezelfde. De warmte wordt verspreid via keramische verwarmingselementen, die minder heet worden dan bijvoorbeeld bij een straalkachel, al geven ze wel evenveel warmte af als een klassieke blaasradiator. Stofdeeltjes kunnen niet verbranden op het warmte-element, waardoor keramische verwarming de luchtwegen niet belast.

   Bekijk alle keramische bijverwarmingen

  • Olieradiator

   BC_bijverwarming_1-2.jpg :

   Een bekend klassiek model is de olieradiator. Wanneer de minerale olie is opgewarmd geeft deze haar warmte door aan het metaal van het toestel. Handig is dat de zachte warmte de lucht niet ontvochtigt. Bovendien geeft de radiator nog heel wat warmte af wanneer je hem uitschakelt. Ten slotte zijn olieradiatoren ook erg mobiel, zodat je ze gemakkelijk overal in huis kan plaatsen en verplaatsen.

   Bekijk alle olieradiatoren

  • Blazer

   BC_bijverwarming_1-3.jpg :

   Bijverwarmingen met blazer zijn heel geschikt voor de badkamer, de keuken of de slaapkamer. Dankzij hun kleine afmetingen plaatst je ze gemakkelijk in kleine ruimtes. Bovendien warmen ze de kamer snel op. Zo hoef je je bv. ’s ochtends niet te lang in een koude badkamer klaar te maken.

   Bekijk alle bijverwarmingen met blazer

  • Straler

   BC_bijverwarming_1-4.jpg :

   Stralers verwarmen enkel de personen, meubels en objecten in de kamer. Er wordt dus geen warme lucht uitgeblazen. Zo heb je nooit last van geur, stof, luchtverplaatsing of strepen op het behang. Ook ontvochtigen ze de lucht niet. Stralers werken geruisloos en zijn perfect voor kleinere of middelgrote ruimtes. Wens je toch grote ruimtes te verwarmen, voorzie dan verschillende stralers of kies voor combi toestellen: straler-blazer of straler-convector.

   Bekijk alle stralers

  • Convector

   BC_bijverwarming_1-5.jpg :

   Elektrische convectoren warmen de lucht op zoals klassieke radiatoren, waarbij de warme lucht langs boven uit het toestel komt. Met dit type bijverwarmingen kan je in korte tijd de gewenste temperatuur bereiken. Convectoren zijn bovendien perfect geschikt voor kleinere ruimtes. Je kant best een minimum van 100 watt per m² rekenen (met een plafondhoogte van 2,5 m). Zo koop je dus voor een ruimte met 20 m² best een convector met een kracht van minimum 2000 watt. Door het ontbreken van een blazer zijn de toestellen ook bijna volledig geruisloos.

   Bekijk alle elektrische convectoren

  • Geschikt voor de badkamer

   BC_bijverwarming_2-1.jpg :

   Wanneer je een radiator in de badkamer wil plaatsen, moet je nagaan of het model van je keuze geschikt is voor de badkamer. Dat zie je aan de IP-klasse (International Protection). Deze klasse geeft aan in hoeverre een toestel bestand is tegen water, voorwerpen en stof. Een toestel met IP-klasse 21 is geschikt voor gebruik in de badkamer.

   Bekijk alle bijverwarmingen met IP-klasse 21

  • Bevestigen aan de muur

   BC_bijverwarming_2-2.jpg :

   Heb je een kleine badkamer of keuken? Wil je graag plaats besparen? Opteer dan voor een bijverwarming die je aan de muur kan bevestigen. De verwarming neemt minder plaats in, zodat je extra ruimte overhoudt.

   Alle bijverwarmingen met mogelijke muurbevestiging

  • Zomerventilatie

   BC_bijverwarming_2-3.jpg :

   Sommige bijverwarmingen hoef je in de zomer niet op te bergen! Wanneer ze over een zomerventilatiestand beschikken, kunnen ze voor aangename briesjes en verkoeling zorgen. De motor van de kachel werkt zonder het verwarmingselement, zodat alleen de ventilator functioneert.

   Ontdek de bijverwarmingen met zomerventilatie

  • Handige extra's

   20151005_bcverwarming_2.jpg :

   Sommige bijverwarmingen worden geleverd met een afstandsbediening. Zo regel je heel makkelijk het gewenste niveau vanop afstand, bv. vanuit je zetel. 

   Sommige toestellen hebben ook een timer. Geef de gewenste werkingsduur in, bv. 2 uur, 4 uur,... en na deze ingestelde tijd schakelt het toestel zichzelf automatisch uit.


   Bekijk alle bijverwarmingen met afstandsbediening
   Bekijk alle bijverwarmingen met timer

 • Overzicht merken voor elektrische radiator