Een elektrische radiator kopen

Alle elektrische radiators bekijken en vergelijken

Verfijn de productenlijst aan de hand van de filters of gebruik onze vergelijkingstool.

De technische fiche van elke elektrische radiator bekijken

AERIAN

DELONGHI

DOMO

DUUX

MILL

PROLINE

ROWENTA

STARLYF

Bekijk hier het oude gamma van de elektrische radiators

Bijverwarming - Elektrische radiator kopen - Vanden Borre

Je kan een Bijverwarming kopen in één van onze winkels of online via de website. Daarnaast kan je dankzij onze gratis Click&Collect service een Bijverwarming online bestellen en afhalen in een winkel. Er zijn verschillende betalingsmogelijkheden mogelijk, zo is er voor iedereen een aangepaste oplossing.

Een Bijverwarming online kopen via internet en betalen kan op volgende manieren:

* Bijverwarming aankopen via rechtstreekse betaling (in streng beveiligde omgeving) met de volgende betaalkaarten / credit cards: VISA – MASTERCARD – AMERICAN EXPRESS via internetbankieren: Belfius Direct Net, KBC Online, ING Homepay, CBC Online

* Bijverwarming betalen via klassieke overschrijving op ons rekeningnummer 432-401-0042-11 (niet mogelijk bij Click&Collect). In dit geval wordt de Bijverwarming gedurende 5 dagen gereserveerd, in afwachting van betaling.

Bij een reservatie van een Bijverwarming via “Click&Collect” kan je steeds via een rechtstreekse betaling een voorschot betalen. Hierna krijg je een bevestigingsmail of sms waarmee je in de winkel van je keuze terecht kan.


Natuurlijk kan je ook in elke Vanden Borre vestiging terecht voor de aankoop van een Bijverwarming. Zoek een winkel in je buurt.

Welke bijverwarming kiezen voor jouw ruimte?

Brrrr... koud in de badkamer!

Waar wil je je bijverwarming plaatsen? In de keuken, in de slaapkamer, of in de badkamer? De badkamer is één van de meest populaire plaatsen. Want zo stap je ’s morgens vanuit je warme bed naar een even warme badkamer. Douchen, je tanden poetsen, je haar goed leggen... dat is veel aangenamer in een warme ruimte. Het enige waar je op moet letten is de IP-klasse. Die geeft aan of een toestel wel geschikt is voor in de badkamer. Kies voor een bijverwarming met IP-klasse 21. Die is bestand tegen water en stof.
bloc2_choisirchauffage.jpg :

Alle voordelen op een rij

Er bestaan verschillende modellen bijverwarming. Denk maar aan blazers, keramische verwarming en olieradiators. Maar welke bijverwarming kiezen voor jouw gebruik? Het verschil ligt vooral in de verwarmingssnelheid en de manier waarop ze een kamer verwarmen.

Wil je een toestel dat heel stil werkt? Kies voor een elektrische convector. De warme lucht komt langs boven uit de convector. Perfect voor kleine ruimtes!

Eerder op zoek naar een bijverwarming die de ruimte heel snel opwarmt? Een keramische verwarming gebruikt een ventilator om warmte snel te verspreiden. Bovendien blijft de temperatuur lange tijd constant. Mensen met gevoelige luchtwegen kiezen best voor een keramische verwarming omdat stofdeeltjes niet verbranden op het verwarmingselement.

Blazers gebruiken ook een ventilator om warme lucht te verspreiden. Ze zijn zeer compact en warmen de ruimte snel op.
bloc3a_choisirchauffage.jpg :

Ben je van plan om je bijverwarming ’s morgens in de badkamer te plaatsen en ’s avonds in de slaapkamer? Olieradiators zijn ultramobiel. Je verhuist ze makkelijk van de ene kamer naar de andere. Extra handig: deze klassieke bijverwarmingen geven nog warmte af wanneer je ze uitschakelt.

Een straler biedt talrijke voordelen omdat hij geen warme lucht uitblaast. Je hebt nooit last van geur, stof, luchtverplaatsing of strepen op de muur. En hij ontvochtigt de lucht niet. Een extra troef: stralers werken geruisloos. Ze zijn ideaal om in een kleine of middelgrote ruimte te plaatsen. Wil je graag een straler in een grote kamer zetten? Kies dan voor een combitoestel: een straler-blazer of een straler-convector.
bloc3b_choisirchauffage.jpg :

Gebruik je bijverwarming ook in de zomer

Hoge temperaturen in zicht? Berg je bijverwarming op, tenzij... het toestel over een zomerventilatiestand beschikt. Deze modellen zorgen voor koele briesjes tijdens hete dagen. Doordat de motor van de kachel zonder het verwarmingselement werkt, functioneert enkel de ventilator. Perfect voor in de zomer!
bloc4_choisirchauffage.jpg :

Maak het jezelf gemakkelijk!

Sommige bijverwarmingen bedien je vanuit je luie zetel met de bijgeleverde afstandsbediening. Dan lig je onder een dekentje naar tv te kijken en wijzig je het verwarmingsniveau wanneer je het kouder krijgt.

Bijverwarmingen met een timer zijn ook heel praktisch. Geef de gewenste werkingsduur in. Na deze periode schakelt het apparaat zichzelf automatisch uit.

Geen zin om ’s morgens met je blote teen tegen de voet van je bijverwarming te lopen? Kies voor een model met muurbevestiging en hang je verwarming aan de muur. Zo voorkom je pijnlijke voeten en win je plaats in de kamer.
bloc5_choisirchauffage.jpg :

Conclusie: welke bijverwarming kiezen?

Nu je weet welke radiators geschikt zijn voor in de badkamer en je de voordelen van elk model kent, is een juiste bijverwarming kiezen kinderspel. Vergelijk de verschillende radiators en kies de bijverwarming die jij deze winter nodig hebt.

Overzicht merken voor elektrische radiator

Kan ik je helpen ?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters