€ 149,00 Of

Karakteristieken

  • Type toestel: Met stofzak

  • Vermogen: 800 Watt

  • Geluidsniveau: 76 dB

Diensten en Garantie

2 jaar wettelijke garantie

Geldig voor alle producten

Levering aan huis 7 dagen op 7

Wij leveren je bestelling gratis bij jou thuis, 7 dagen op 7.

Gratis
Levering in afhaalpunt

Wij leveren je bestelling gratis in een afhaalpunt bij jou in de buurt.

Gratis
Click&Collect zonder voorschot (naargelang winkel)

Bestel je toestel via Click&Collect, zelfs zonder voorschot.

Gratis
Service Plus Garantie

Geniet 5 jaar lang zorgeloos van je stofzuiger

€ 39,00
Koop nu
Toegevoegd
Dit zeggen onze specialisten over de

AEG VX6-2-ECO†

Maak komaf met stof in huis met de AEG VX6-2 ECO-sledestofzuiger. Je gebruikt hem zowel op harde vloeren, tapijt en parket. De zuigkracht regel je makkelijk zelf via de vermogensregelaar.

Ergonomisch

Groot of klein? Je past de lengte van de zuigbuis aan naargelang de grootte van de gebruiker. Zo kan iedereen in huis de stofzuiger in alle comfort gebruiken.

Stofzakvolaanduiding

Je ziet onmiddellijk als de stofzak vol is op het schermpje van de stofzuiger.

Praktisch

Dankzij de handgreep en de parkeerfunctie verplaats je de AEG VX6-2 ECO-stofzuiger snel en makkelijk.

Accessoires voor de AEG VX6-2-ECO
MUST HAVES
€ 9,99
€ 2,99
€ 4,99
€ 24,99

Onze selectie Stofzuigerzakken

€ 17,99
€ 16,99
€ 21,99

Onze selectie Filters voor stofzuiger

€ 4,99
€ 19,99

Onze selectie Andere accessoires stofzuiger

€ 4,99
Technische specificaties van
Type toestel Met stofzak
Vermogen 800 Watt
Geluidsniveau 76 dB
Inhoud stofzak/bak 3.5 Liter
Stofuitstootklasse A
Motorfilter Vervangbare motorfilter
Uitblaasfilter Wasbare HEPA-filter H12
Diverse filter
Standaardborstel 2 standen
Parketborstel
Turboborstel In optie
Mini-turboborstel Ja, in optie
Zachte meubelborstel Ja, met het combi-accessoire
Kleine zuigmond
Kierenzuiger
Opbergruimte accessoires
Type buis Metaal - telescopisch
Parkeersysteem
Snoerlengte 6 m
Actieradius 9 m
Indic. stofzak vol
Type zak TEMIUM EL117SN
Cyclonische technologie Niet van toepassing
Antidierenharen
Antistofmijt
Regelbaar vermogen
Stofopname op harde vloeren A
Stofopname op tapijten B
Diversen S-bag Classic Long Performance
Jaarlijks energieverbruik 27.5 kWh/jaar
Ecocheques aanvaard
Kleur Zwart
Gewicht 4.26 kg
Afmetingen (hxbxd) 23.8 x 29.3 x 44.1 cm
Energielabel A
Vanden Borre-code 8481997
Wat zeggen onze klanten over de AEG VX6-2-ECO
4,3

4,3 op 5 | 28 Reviews

Keuze van de accessoires

4,0 op 5

Gemakkelijk te onderhouden

4,3 op 5

Stil

4,2 op 5

Zuigkracht

4,5 op 5

Beweeglijkheid & hanteerbaarheid

4,2 op 5

Prijs/kwaliteit verhouding

4,3 op 5

4,0

Keuze van de accessoires

Gemakkelijk te onderhouden

Stil

Zuigkracht

Beweeglijkheid & hanteerbaarheid

Prijs/kwaliteit verhouding

16-08-2019
prijsklasse is goed, voor een uitstekende stofzuiger
5,0

Keuze van de accessoires

Gemakkelijk te onderhouden

Stil

Zuigkracht

Beweeglijkheid & hanteerbaarheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Kan niet beter
louis Man, 65 jaar of ouder, Nieuwe gebruiker 15-08-2019
Zeer goede stofzuiger, fantastische zuigkracht en dit voor zo een lage prijs. Heb er ineens maar twee van gekocht.
Voordelen
zuigkracht
Nadelen
geen
4,0

Keuze van de accessoires

Gemakkelijk te onderhouden

Stil

Zuigkracht

Beweeglijkheid & hanteerbaarheid

Prijs/kwaliteit verhouding

AEG stofzuiger
Eric Man, 50-64 jaar, Nieuwe gebruiker 30-07-2019
Stofzuiger met goede zuigkracht, licht en stil, goed hanteerbaar. Ook met dierenharen maakt deze stofzuiger korte metten. Jammer dat de hulpstukken op een knuddige manier aan de buis bevestigd worden, en niet in het toestel kunnen opgeborgen worden.
Voordelen
stil, regelbare zuigkracht, zuigkracht
Nadelen
geen opbergplaats voor hulpstukken
4,0

Keuze van de accessoires

Gemakkelijk te onderhouden

Stil

Zuigkracht

Beweeglijkheid & hanteerbaarheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Zeer krachtige stofzuiger
Lindsay Vrouw, 35-49 jaar, Gevorderde gebruiker 23-04-2019
Heel tevreden over deze aankoop. Zeer goede zuigkracht, makkelijk te onderhouden, lang snoer, bijgeleverde accessoires zijn van goede kwaliteit... Kortom heel blij met deze aankoop.
Voordelen
lengte snoer, zuigkracht
4,0

Keuze van de accessoires

Gemakkelijk te onderhouden

Stil

Zuigkracht

Beweeglijkheid & hanteerbaarheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Fijne stofzuiger
Freddy Man, 35-49 jaar, Gevorderde gebruiker 21-04-2019
Heel aangename stofzuiger met de mogelijkheid om de stofzuiger harder of zachter te laten zuigen. Ideaal als je in een woning woont waar je zowel tegels als tapijten hebt. Dan kan je de zuigkracht al naargelang instellen. Voor de rest maakt deze stofzuiger eigenlijk niet zo heel veel lawaai en is heel makkelijk in gebruik. Ook blaast de stofzuiger aan de bovenkant, wat ik enorm handig vindt. Mijn vorige stofzuiger blies aan de achterkant waardoor stof of vuil in hoeken soms terug geblazen werd naar plaatsen waar ik al gestofzuigd had. Deze blaast aan de bovenkant, dus hoe de stofzuiger op dat moment ook staat of draait maakt niet uit. Het stof dat er nog ligt gaat niet beginnen rondvliegen. Er zitten enkele bruikbare accessoires bij. Die hang je aan de buis. Misschien net iets minder handig, al vindt ik het eigenlijk okť. Ik kan er eigenlijk niks echt negatiefs over zeggen. Het doet wat het moet doen, is niet te zwaar en nu ik deze stofzuiger al enkele keren gebruikt heb kan ik alleen maar zeggen dat ik erg tevreden ben.
Voordelen
makkelijk in gebruik, redelijk stil, variabele zuigkracht, prijs
5,0

Keuze van de accessoires

Gemakkelijk te onderhouden

Stil

Zuigkracht

Beweeglijkheid & hanteerbaarheid

Prijs/kwaliteit verhouding

stofziuger AEG VX6-2-ECO
Sophie Vrouw, 50-64 jaar, Nieuwe gebruiker 04-02-2019
Reeds een aantal keren gebruikt , is zeer gebruiksvriendelijk, handig en licht. Uitstekend product, heb de stofzuiger tijdens de solden kunnen aanschaffen, kwaliteit/ prijs okť!
4,0

Keuze van de accessoires

Gemakkelijk te onderhouden

Stil

Zuigkracht

Beweeglijkheid & hanteerbaarheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Goed qua prijs kwaliteit.
Erwin Man, 50-64 jaar, Gevorderde gebruiker 30-10-2018
Goede koop ls je prijs kwaliteit bekijkt. Er zijn natuurlijk betere maa die zullen ook wel een pak meer kosten.
Voordelen
goede stofzuiger als je de prijs bekijkt
Nadelen
nogal stijve slang die niet zo makkelijk beweegt, de hulpstukken kunnen niet in de behuizing.
1,0

Keuze van de accessoires

Gemakkelijk te onderhouden

Stil

Zuigkracht

Beweeglijkheid & hanteerbaarheid

Prijs/kwaliteit verhouding

aeg stofzuiger
23-04-2018
zeer slecht advies gekregen bij vandenborre. Stofzuiger is haast niet mee te stofzuigen. Zuigt zich omwille van de slecht bijhorende borstels (gewoon en parket) vacuum waardoor je onmogelijk kan stofzuigen. Heb zelf al een aantal 'zijhaartjes' in de borstel weggeknipt, daardoor kan ik, mist zeer hard trekken en duwen, de stofzuigerstang met borstel al iets bewegen. Zoveel spijt dat ik toch de miele niet gekocht hebt, waar we in het verleden alleen maar goeie ervaringen mee hadden en wiens borstel wťl goed geconcipieerd is en werkt. Maar de verkoopster vond een miele overdreven overroepen...
Nadelen
zuigt zich constant vacuum, niet hanteerbaar
5,0

Keuze van de accessoires

Gemakkelijk te onderhouden

Stil

Zuigkracht

Beweeglijkheid & hanteerbaarheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Goede stofzuiger
Michel Man, 50-64 jaar, Nieuwe gebruiker 02-04-2018
Stil en een zeer goede zuigkracht. Lang gezocht, nu heel tevreden.
5,0

Keuze van de accessoires

Gemakkelijk te onderhouden

Stil

Zuigkracht

Beweeglijkheid & hanteerbaarheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Frank Man, 50-64 jaar, Gevorderde gebruiker 05-03-2018
Zeer goede stofzuiger en doet echt wat er moet gebeuren zoals beschreven.Zeer gemakkelijk in gebruik en maakt echt niet veel lawaai.
Een review schrijven over de AEG VX6-2-ECO

Geef je mening en maak kans op een aankoopbon van € 50