Click&Collect na 30 min
De laagste prijs garantie
2 jaar garantie

NEST LEARNING THERMOSTAT 3RD GEN

Ecocheques aanvaard

3de generatie Google Nest Learning Thermostat, bediening op afstand via app

4,7

€ 179,00 Of - Simulatie
€ 199,00
Soldenprijs € 179,00
īSlim energie besparenī
 • Bediening vanop afstand

 • Via smartphone, tablet of pc

 • Leert zelf en past automatisch de temperatuur aan

 • Geen sensoren voor de andere ruimtes

Diensten en Garantie

2 jaar wettelijke garantie

Geldig voor alle producten

Garantie van de laagste prijs

Je bent zeker dat je altijd de laagste prijs betaalt, elke dag, gegarandeerd.

Gratis
Click&Collect zonder voorschot (naargelang winkel)

Bestel je toestel via Click&Collect, zelfs zonder voorschot.

Gratis
Wettelijke garantie 2 jaar

Je geniet 2 jaar lang van onze uitstekende service en gratis waarborg op je toestel.

Gratis
Dit zeggen onze specialisten over de NEST LEARNING THERMOSTAT 3RD GEN

Een heldere kijk op energie besparen

 • De 3de generatie Google Nest Thermostat heeft een slanker en gestroomlijnder ontwerp. Bespaar nog meer energie dankzij de OpenTherm-technologie.
 • Auto-Schema: zet de verwarming hoger of lager. De thermostaat leert welke temperaturen u prettig vindt en maakt een schema voor u.
 • Auto-Afwezig: de 3de generatie Google Nest Learning Thermostat past ook de temperatuur automatisch aan wanneer u weg bent. Hij kan zelfs de boiler uitschakelen wanneer u een paar dagen niet thuis bent.
 • Bediening op afstand: wijzig de temperatuur en stuur uw boiler aan, waar u ook bent. U hoeft hiervoor enkel uw smartphone, tablet of pc te gebruiken.
 • Afstandsweergave: de thermostaat licht op wanneer u binnenkomt. Hij geeft de tijd of de ingestelde temperatuur weer vanaf de andere kant van de kamer.
 • Standaard: bevestig de Google Nest Thermostat aan de muur of plaats hem†op de standaard (in optie) op een tafel, kast of plank.
 • Installatie door Vanden Borre: kies bij aankoop van uw Nest-thermostaat voor de volledige installatieservice door onze specialisten. De thermostaat wordt bij u thuis op de juiste plaats geÔnstalleerd, correct aangesloten en geconfigureerd. Bovendien krijgt u een korte demo over de werking van de applicatie zodat u onmiddellijk kunt genieten van uw slimme thermostaat. Meer details.
 • Ontdek ook ons Nest-dossier.
Specificaties van NEST LEARNING THERMOSTAT 3RD GEN
Type Slimme thermostaat
Geschikt voor Meeste centrale verwarmingsketels op gas
Sensoren Temperatuur, vochtigheid, bewegingen, omgevingslicht
Bewegingssensor
Netwerknorm Wifi (b/g/n)
Voeding Netstroom
Bijzonderheden Aansluitbaar op gas-, mazoutinstallaties en op warmtepompen.
Ecocheques aanvaard Ja, in de winkel
Vanden Borre-code 8676941

Documentatie

Wat zeggen onze klanten over de NEST LEARNING THERMOSTAT 3RD GEN

Klanten score

4,7

4,7 op 5 | 43 Reviews

Gebruiksgemak

4,5 op 5

Prijs/kwaliteit verhouding

4,0 op 5

5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Luxe
Hendrik Man, 65 jaar of ouder, Nieuwe gebruiker 15/02/18
Het beste elektro toestel dat ik de laatste drie jaar gekocht heb. Beantwoord aan alle verwachtingen, beter nog voegt nog meer diensten toe dan we verwachten. Hadden deze NEST veel eerder moeten kopen. De installatie is zeer simpel, en de opstart is zo vanzelf sprekend dat bijna iedereen dat kan uitvoeren. Grote aanrader en prima toestel dat zeker zijn prijs waard is, en zichzelf op termijn terug betaald.
5,0
Verdient zichzelf terug
Jeroen Man, 25-34 jaar, Nieuwe gebruiker 30/01/20
Verdient zichzelf terug doordat er enkel verwarmd wordt wanneer nodig. De self learning technology is een echte meerwaarde en was bij ons al na enkele dagen in staat een goed schema op te stellen. Na enkele weken veranderde het werkschema van mijn vrouw en ook dan was het schema na enkele dagen automatisch aangepast. Top dus!
Voordelen
self learning die nooit stopt met leren, gebruiksvriendelijk
Nadelen
kleine en lichte vijsjes voor kabelmontage
5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

NEST THERMOSTAAT 3de generatie
Patrick Bisschop Man, 35-49 jaar, Nieuwe gebruiker 07/12/15
Eindelijk worden er Eco-cheques aanvaard. De Nest thermostaat 3RD werkt perfect en het groter & duidelijker scherm is van overal te bekijken, zelfs bij volle zon. De analoge klok is een echte eyecatcher. Klok springt op vanaf 5 ŗ 6 meter afstand. Installatie is gemakkelijk zelf te doen. Zelfs de gaten/pluggen in de muur van mijn Theben thermostaat konden perfect hergebruikt worden. Bediening op afstand werkt perfect en zeer snel. Windows Mobile gebruikers kunnen gewoon via de Nest website de thermostaat bedienen zonder een app te gebruiken. De 5 Ghz heeft geen last van de andere veelgebruikte 2,4 Ghz netwerken.
Voordelen
analoge klok is een echte "eyecatcher", geen gaten boren in de muur, heat link is gemakkelijk te installeren, 5ghz werkt perfect, bediening op afstand enorm snel
Nadelen
geen enkel
3,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Week Uzelf niet in Nest-en
Jeff Man, 35-49 jaar, Nieuwe gebruiker 07/01/17
Het ding doet zijn eigen ding, schema's hebben Voorrang op eigen instellingen. Weg-van-huis-functie volgt amper echte locatie proactief op. Weinig vertrouwen in de intelligentie van deze thermostaat. Van besparing kan weinig sprake zijn als het ding beslist om de verwarming aan te zetten als er niemand thuis is. Kortom; niet tevreden, geen held terug...
Voordelen
aantrekkelijk, online app
Nadelen
duur, weinig intelligent, besparing...?
5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

NEST LEARNING THERMOSTAT 3RD G
Rik Man, 35-49 jaar, Nieuwe gebruiker 25/02/16
Een beetje handige harry kan deze thermostaat gemakkelijk zelf installeren. In mijn geval (on/off verwarmingsketel) was de installatie op een uur een feit. Aansturing met de app op de tablet of iPhone is zeer handig en zonder discussie energie-besparend! In't begin moet je dit ambitieus hebbeding absoluut regelmatig herprogrammeren, want zelfs met weinig historische gegevens probeert hij een weekschema op te stellen. Goed in't oog houden de eerste weken, maar op die manier leer je er wel vlot mee werken en zit het snel in de vingers. Dit toestel is een absolute aanrader voor de moderne milieubewuste consument.
Voordelen
gemakkelijk (her)programmeerbaar, ecologisch, mooi design, gemakkelijk zelf te installeren
Nadelen
niet goedkoop
4,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Slimme thermostaat
erwin Man, 50-64 jaar, Nieuwe gebruiker 11/08/16
Ik kocht enkele weken geleden een slimme nest thermostaat omdat mijn oude thermostaat aan vervanging toe was (20 jaar oud). Deze thermostaat deed zijn werk nog steeds perfect, maar omdat ik een beetje op mijn verwarmingskosten wilde besparen deed ik deze aankoop. In principe moet je deze nest laten installeren door een professional. Dat kost echter heel wat euros en omdat ik een eenvoudige installatie heb (onderbreking stroomcircuit circulatiepomp) besloot ik om de nest thermostaat bij Vandenborre te kopen en de installatie zťlf te doen. Installatie was in mijn geval vrij eenvoudig omdat mijn thermostaat enlkel de voeding van de circulatiepomp onderbreekt. Je sluit eerst de stroom af op het circuit van de verwarmingsketel. Daarna plaats je de heat link bij de verwarmingsketel . Vervolgens sluit je de eerste twee draden van de heat link aan op het stroomnet (N+L). Dan zoek je waar jouw oude thermostaat de stroomkring van de circulatiepomp onderbreekt (bij mij was dat achter het controlepaneel van mijn Buderus verwarmingsketel) en vervangt die aansluitingen door een kabel naar aansluitpunten 2 en 3l op de heat link. (Installatiemanual vind je hier : https://s3.amazonaws.com/support-assets.nest.com/images/001Dutch/64-10-0017-FD_A_InstallGuideDUTCH.pdf) Daarna mag de stroom terug ingeschakeld worden. Bij de nest thermostaat besliste ik om ook een nest houder te kopen omdat ik de thermostaat op een andere plaats wilde zetten. Je sluit de usb kabel aan op de houder, klikt de thermostaat vast in de houder en sluit de usb kabel met bijgeleverde adapter aan op het stroomnet. Dat is alles. De thermostaat verbindt zich met de heat link en zal dan beginnen met de configuratie. Als je de nest op afstand wil bedienen, maak je nog een account bij Nest aan. Ik zou dat zeker doen, want het instellen van het aan/uit schema gaat veel handiger via pc. Ik heb deze thermostaat nu al sinds enkele weken in gebruik en ben er zeer tevreden van. Hij detecteert ook of je al dan niet thuis bent (via sensoren en eventueel via detectie van jouw smartphone) en zet de verwarming aan de hand daarvan aan of uit . Een aanrader !
5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Bespaart veel!
suraz Man, 25-34 jaar, Gevorderde gebruiker 03/01/17
Besparing hangt af van hoe slordig of slim dat je je huis verwarmt! Geofencing is niet altijd 100% maar als je IFTTT (zoek even op google) zou gebruiken werkt het combinatie zeer soepeler ik raad dit aan voor Geofencing. Product is niet altijd even gemakklijk om zelf aan te sluiten. Komt uiteindelijk neer dat het als een schakelaar werkt bij een eenstaps verwarming(AAN/UIT). Klantservice: ***** uitstekend
Voordelen
gebruikersvriendelijk, gemakkelijk temperatuur te verzetten, je verbruik vermindert dikwijls omlaag
Nadelen
minder gemakklijk om aan te sluiten., geofencing niet 100% ok!, geen koppeling bij radiatorknop
5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Nest thermostaat
Bram Man, 25-34 jaar, Gevorderde gebruiker 11/05/16
Deze thermostaat is voorzien op elke mogelijke type van installatie. Wat de installatie betrof ging dit ook zeer vlot. De bediening is verrassend makkelijk met de draaitoets en de app vraagt ook niet veel oefening. Wij gebruiken het voor een buitenverblijf zodat we net voor ons vertrek ernaartoe de verwarming kunnen inschakelen. Tof apparaatje!
5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Leuke thermostaat
Thomas Man, 35-49 jaar, Nieuwe gebruiker 17/12/21
Zeer gemakkelijk in gebruik. Mooi en hedendaags design.
Voordelen
gemakkelijk., compact.
5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Heel simpel en performant toestel
Gunther Man, 35-49 jaar, Nieuwe gebruiker 15/11/19
Toestel is zeer gemakkelijk in gebruik en doet wat het moet doen. Onmiddellijke besparing.
Voordelen
eenvoudig, besparend
Een review schrijven over de NEST LEARNING THERMOSTAT 3RD GEN

Geef je mening en maak kans op een aankoopbon van € 50

 
Terug