€ 239,00 Of
碨lim energie besparen
 • Bediening vanop afstand

 • Via smartphone, tablet of pc

 • Automatische aanpassing van de temperatuur

 • Geen sensoren voor de andere ruimtes

Diensten en Garantie

2 jaar wettelijke garantie

Geldig voor alle producten

Levering aan huis 7 dagen op 7

Wij leveren je bestelling gratis bij jou thuis, 7 dagen op 7.

Gratis
Levering in afhaalpunt

Wij leveren je bestelling gratis in een afhaalpunt bij jou in de buurt.

Gratis
Click&Collect zonder voorschot (naargelang winkel)

Bestel je toestel via Click&Collect, zelfs zonder voorschot.

Gratis
Installatie, aansluiting en configuratie Smart Home-eenheid

Installatie slimme thermostaat

€ 99,00
Koop nu
Toegevoegd
Dit zeggen onze specialisten over de

Een heldere kijk op energie besparen

 • De 3de generatie Nest Learning Thermostat heeft een slanker en gestroomlijnder ontwerp. Bespaar nog meer energie dankzij de OpenTherm-technologie.
 • Auto-Schema: zet de verwarming hoger of lager. De thermostaat leert welke temperaturen u prettig vindt en maakt een schema voor u.
 • Auto-Afwezig: de 3de generatie Nest Learning Thermostat past ook de temperatuur automatisch aan wanneer u weg bent. Hij kan zelfs de boiler uitschakelen wanneer u een paar dagen niet thuis bent.
 • Bediening op afstand: wijzig de temperatuur en stuur uw boiler aan, waar u ook bent. U hoeft hiervoor enkel uw smartphone, tablet of pc te gebruiken.
 • Afstandsweergave: de thermostaat licht op wanneer u binnenkomt. Hij geeft de tijd of de ingestelde temperatuur weer vanaf de andere kant van de kamer.
 • Standaard: bevestig de Nest Thermostat aan de muur of plaats hem爋p de standaard (in optie) op een tafel, kast of plank.
 • Installatie door Vanden Borre: kies bij aankoop van uw Nest-thermostaat voor de volledige installatieservice door onze specialisten. De thermostaat wordt bij u thuis op de juiste plaats ge飊stalleerd, correct aangesloten en geconfigureerd. Bovendien krijgt u een korte demo over de werking van de applicatie zodat u onmiddellijk kunt genieten van uw slimme thermostaat. Meer details.
 • Ontdek ook ons Nest-dossier.
Accessoires voor de NEST LEARNING THERMOSTAT 3RD GEN
MUST HAVES
€ 129,00
 • Type: Rookdetector
 • Productomschrijving: Branddetector, werkt zelfstandig.
 • Productvoordelen: Waarschuwt wanneer rook of koolstofmonoxide gedetecteerd wordt, d
€ 279,00
 • Type: Smart deurbel
 • Ingebouwde camera: Ja
 • Max. video resolutie: 1600 x 1200 pixel - HD
Technische specificaties van
Type Slimme thermostaat
Geschikt voor Meeste centrale verwarmingsketels op o.a. gas en mazout
Geconnecteerd toestel
Meet Temperatuur, vochtigheid, bewegingen, omgevingslicht
Bewegingssensor
Netwerknorm Wifi (b/g/n)
Compatibiliteit Vanaf iOS 8.0 en Android 4.0
Voeding Netstroom
Ecocheques aanvaard Ja, in de winkel
Vanden Borre-code 8676941
Wat zeggen onze klanten over de NEST LEARNING THERMOSTAT 3RD GEN
4,7

4,7 op 5 | 36 Reviews

Gebruiksgemak

4,7 op 5

Prijs/kwaliteit verhouding

4,1 op 5

Verdient zichzelf terug
Jeroen Man, 25-34 jaar, Nieuwe gebruiker 30-01-2020
Verdient zichzelf terug doordat er enkel verwarmd wordt wanneer nodig. De self learning technology is een echte meerwaarde en was bij ons al na enkele dagen in staat een goed schema op te stellen. Na enkele weken veranderde het werkschema van mijn vrouw en ook dan was het schema na enkele dagen automatisch aangepast. Top dus!
Voordelen
gebruiksvriendelijk, self learning die nooit stopt met leren
Nadelen
kleine en lichte vijsjes voor kabelmontage
5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Heel simpel en performant toestel
Gunther Man, 35-49 jaar, Nieuwe gebruiker 15-11-2019
Toestel is zeer gemakkelijk in gebruik en doet wat het moet doen. Onmiddellijke besparing.
Voordelen
besparend, eenvoudig
5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Luxe
Hendrik Man, 65 jaar of ouder, Nieuwe gebruiker 15-02-2018
Het beste elektro toestel dat ik de laatste drie jaar gekocht heb. Beantwoord aan alle verwachtingen, beter nog voegt nog meer diensten toe dan we verwachten. Hadden deze NEST veel eerder moeten kopen. De installatie is zeer simpel, en de opstart is zo vanzelf sprekend dat bijna iedereen dat kan uitvoeren. Grote aanrader en prima toestel dat zeker zijn prijs waard is, en zichzelf op termijn terug betaald.
3,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Week Uzelf niet in Nest-en
Jeff Man, 35-49 jaar, Nieuwe gebruiker 07-01-2017
Het ding doet zijn eigen ding, schema's hebben Voorrang op eigen instellingen. Weg-van-huis-functie volgt amper echte locatie proactief op. Weinig vertrouwen in de intelligentie van deze thermostaat. Van besparing kan weinig sprake zijn als het ding beslist om de verwarming aan te zetten als er niemand thuis is. Kortom; niet tevreden, geen held terug...
Voordelen
online app, aantrekkelijk
Nadelen
besparing...?, weinig intelligent, duur
5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Bespaart veel!
suraz Man, 25-34 jaar, Gevorderde gebruiker 03-01-2017
Besparing hangt af van hoe slordig of slim dat je je huis verwarmt! Geofencing is niet altijd 100% maar als je IFTTT (zoek even op google) zou gebruiken werkt het combinatie zeer soepeler ik raad dit aan voor Geofencing. Product is niet altijd even gemakklijk om zelf aan te sluiten. Komt uiteindelijk neer dat het als een schakelaar werkt bij een eenstaps verwarming(AAN/UIT). Klantservice: ***** uitstekend
Voordelen
je verbruik vermindert dikwijls omlaag, gemakkelijk temperatuur te verzetten, gebruikersvriendelijk
Nadelen
geen koppeling bij radiatorknop, geofencing niet 100% ok!, minder gemakklijk om aan te sluiten.
4,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Heel handig!
Olivier 24-11-2016
Het vraagt een beetje kennis om hem te installeren, maar als je weet hoe het moet (of je kan de nodige hulp inschakelen zoals in mijn geval), dan is het de aankoop echt wel waard! Het werkt zeer intu飔ief en is echt super handig in gebruik! Vooral de functie home/away die detecteert of je al dan niet thuis bent, vind ik zeer leuk. Zeker als je weet dat je hierdoor veel kan besparen. Ook het feit dat je alles kan regelen vanop je telefoon is super handig. De thermostaat heeft ook een zeer mooi design en staat veel mooier in huis dan de doorsnee thermostaat. Hij is misschien niet de goedkoopste in aankoopprijs, maar ik denk dat hij binnen een paar jaar zich heeft terugbetaald met de besparingen die je maakt op je energiefactuur. Voor mij dus zeker een aanrader!
Voordelen
handige functies, mooi design, zeer intu飔ief, handig in gebruik
Nadelen
je moet kennis van zaken hebben om hem te installe, prijs
4,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Slimme thermostaat
erwin Man, 50-64 jaar, Nieuwe gebruiker 11-08-2016
Ik kocht enkele weken geleden een slimme nest thermostaat omdat mijn oude thermostaat aan vervanging toe was (20 jaar oud). Deze thermostaat deed zijn werk nog steeds perfect, maar omdat ik een beetje op mijn verwarmingskosten wilde besparen deed ik deze aankoop. In principe moet je deze nest laten installeren door een professional. Dat kost echter heel wat euros en omdat ik een eenvoudige installatie heb (onderbreking stroomcircuit circulatiepomp) besloot ik om de nest thermostaat bij Vandenborre te kopen en de installatie z閘f te doen. Installatie was in mijn geval vrij eenvoudig omdat mijn thermostaat enlkel de voeding van de circulatiepomp onderbreekt. Je sluit eerst de stroom af op het circuit van de verwarmingsketel. Daarna plaats je de heat link bij de verwarmingsketel . Vervolgens sluit je de eerste twee draden van de heat link aan op het stroomnet (N+L). Dan zoek je waar jouw oude thermostaat de stroomkring van de circulatiepomp onderbreekt (bij mij was dat achter het controlepaneel van mijn Buderus verwarmingsketel) en vervangt die aansluitingen door een kabel naar aansluitpunten 2 en 3l op de heat link. (Installatiemanual vind je hier : https://s3.amazonaws.com/support-assets.nest.com/images/001Dutch/64-10-0017-FD_A_InstallGuideDUTCH.pdf) Daarna mag de stroom terug ingeschakeld worden. Bij de nest thermostaat besliste ik om ook een nest houder te kopen omdat ik de thermostaat op een andere plaats wilde zetten. Je sluit de usb kabel aan op de houder, klikt de thermostaat vast in de houder en sluit de usb kabel met bijgeleverde adapter aan op het stroomnet. Dat is alles. De thermostaat verbindt zich met de heat link en zal dan beginnen met de configuratie. Als je de nest op afstand wil bedienen, maak je nog een account bij Nest aan. Ik zou dat zeker doen, want het instellen van het aan/uit schema gaat veel handiger via pc. Ik heb deze thermostaat nu al sinds enkele weken in gebruik en ben er zeer tevreden van. Hij detecteert ook of je al dan niet thuis bent (via sensoren en eventueel via detectie van jouw smartphone) en zet de verwarming aan de hand daarvan aan of uit . Een aanrader !
5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Nest thermostaat
Bram Man, 25-34 jaar, Gevorderde gebruiker 11-05-2016
Deze thermostaat is voorzien op elke mogelijke type van installatie. Wat de installatie betrof ging dit ook zeer vlot. De bediening is verrassend makkelijk met de draaitoets en de app vraagt ook niet veel oefening. Wij gebruiken het voor een buitenverblijf zodat we net voor ons vertrek ernaartoe de verwarming kunnen inschakelen. Tof apparaatje!
5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

NEST LEARNING THERMOSTAT 3RD G
Rik Man, 35-49 jaar, Nieuwe gebruiker 25-02-2016
Een beetje handige harry kan deze thermostaat gemakkelijk zelf installeren. In mijn geval (on/off verwarmingsketel) was de installatie op een uur een feit. Aansturing met de app op de tablet of iPhone is zeer handig en zonder discussie energie-besparend! In't begin moet je dit ambitieus hebbeding absoluut regelmatig herprogrammeren, want zelfs met weinig historische gegevens probeert hij een weekschema op te stellen. Goed in't oog houden de eerste weken, maar op die manier leer je er wel vlot mee werken en zit het snel in de vingers. Dit toestel is een absolute aanrader voor de moderne milieubewuste consument.
Voordelen
gemakkelijk zelf te installeren, mooi design, ecologisch, gemakkelijk (her)programmeerbaar
Nadelen
niet goedkoop
5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

NEST THERMOSTAAT 3de generatie
Patrick Bisschop Man, 35-49 jaar, Nieuwe gebruiker 07-12-2015
Eindelijk worden er Eco-cheques aanvaard. De Nest thermostaat 3RD werkt perfect en het groter & duidelijker scherm is van overal te bekijken, zelfs bij volle zon. De analoge klok is een echte eyecatcher. Klok springt op vanaf 5 6 meter afstand. Installatie is gemakkelijk zelf te doen. Zelfs de gaten/pluggen in de muur van mijn Theben thermostaat konden perfect hergebruikt worden. Bediening op afstand werkt perfect en zeer snel. Windows Mobile gebruikers kunnen gewoon via de Nest website de thermostaat bedienen zonder een app te gebruiken. De 5 Ghz heeft geen last van de andere veelgebruikte 2,4 Ghz netwerken.
Voordelen
bediening op afstand enorm snel, 5ghz werkt perfect, heat link is gemakkelijk te installeren, geen gaten boren in de muur, analoge klok is een echte "eyecatcher"
Nadelen
geen enkel
Een review schrijven over de NEST LEARNING THERMOSTAT 3RD GEN

Geef je mening en maak kans op een aankoopbon van € 50

 
Terug