€ 147,90 Of

Karakteristieken

  • Scherm: 6.2 inch, 720 x 1520 pixels, LCD

  • Processor: Octa Core Exynos 7884 1.6 GHz

  • Interne opslagcapaciteit: 32 GB

Bestaat ook in andere kleuren

Diensten en Garantie

Levering aan huis 7 dagen op 7

Wij leveren je bestelling gratis bij jou thuis, 7 dagen op 7.

Gratis
Levering in afhaalpunt

Wij leveren je bestelling gratis in een afhaalpunt bij jou in de buurt.

Gratis
Click&Collect zonder voorschot (naargelang winkel)

Bestel je toestel via Click&Collect, zelfs zonder voorschot.

Gratis
Multimedia Service Pack Care
€ 9,99
Multimedia Service Pack Start
€ 6,99
Accessoires voor de SAMSUNG GALAXY A10 RED
MUST HAVES

5,0
€ 33,95
  • Type: On-ear
  • Specifiek gebruik: Alledaags gebruik
  • Zendmethode: Bluetooth
€ 13,50
  • Kaarttype: MicroSD (MicroSDHC)
  • Opslagcapaciteit: 32 GB
  • Snelheidsklasse: Class 10, UHS Class 1, A1
Beperkte stock
€ 14,99
Beperkte stock
Technische specificaties van
Scherm 6.2 inch, 720 x 1520 pixels, LCD
Processor Octa Core Exynos 7884 1.6 GHz
Interne opslagcapaciteit 32 GB
RAM-geheugen 2 GB
Camera achteraan Standaard
Fototoestel 13 MP, Flash, Autofocus, f/1.9
Optische beeldstabilisatie
Video-opname Ja, Full HD
Frontcamera 8 MP, f/2.0
Type batterij Lithium-ion
Capaciteit batterij 3400 mAh
Uitneembare batterij Neen, batterij geÔntegreerd
Draadloos oplaadbaar
Mobiel internet 4G (LTE)
Dual Sim
Type SIM-kaart Nano SIM
Geheugenkaartslot Ja, Micro SD(HC)
Type behuizing Kunststof
Type glas vooraan Corning Gorilla Glass
Besturingssysteem Android 9.0 Pie
Wifi Ja, N en Wifi Direct
Hotspotfunctie
Bluetooth Ja, Bluetooth 5.0
NFC
Infrarood (IrDA)
Type aansluiting Micro USB 3.1
Aansluiting hoofdtelefoon (mini-jack)
GPS
Gyroscoop
Nabijheidssensor
Versnellingsmeter
Vingerafdruksensor
Stof- en (spat)waterdicht
Robuuste afwerking
Bijzonderheden Glonass
Categorie en SAT-waarde Categorie A, 0.32 W/kg
Mobile Pack
Geleverde toebehoren Lader, USB-kabel, oortjes
Afmetingen (hxbxd) 15.5 x 7.5 x .7 cm
Garantie 2 jaar
Ecocheques aanvaard
Vanden Borre-code 8304718
Wat zeggen onze klanten over de SAMSUNG GALAXY A10 RED
4,7

4,7 op 5 | 28 Reviews

Autonomie

4,7 op 5

Gebruiksgemak

4,7 op 5

Geluidskwaliteit

4,6 op 5

Snelheid

4,6 op 5

Prijs/kwaliteit verhouding

4,7 op 5

5,0

Autonomie

Gebruiksgemak

Geluidskwaliteit

Snelheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Zeer goede smartphone
Nathalie Vrouw, 50-64 jaar, Nieuwe gebruiker 15-11-2019
Op aanraden van mijn neefje aangekocht die exact dezelfde smartphone heeft. Hij heeft me ook op weg geholpen door het te installeren en me ermee te leren mee werken. Alles gaat super voor een eerste smartphone. Ik zou hem al niet meer kunnen missen! TIP: Zorg voor een beschermhoesje of iets dergelijks als bescherming tegen het vallen.
Voordelen
iets groter maar daardoor gebruiksvriendelijker
Nadelen
neemt iets meer plaats dan een kleiner model
4,0

Autonomie

Gebruiksgemak

Geluidskwaliteit

Snelheid

Prijs/kwaliteit verhouding

27-09-2019
Handig toestel en de gebruiksvriendelijkheid maken van dit toestel een koperlinie Samsung die goed en degelijk werkt.
Voordelen
prijs kwaliteit erg goed.
Nadelen
voorlopig gťťn.
5,0

Autonomie

Gebruiksgemak

Geluidskwaliteit

Snelheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Super
Els Vrouw, 35-49 jaar, Gevorderde gebruiker 26-09-2019
Ik vind het een hele goede smartphone. Het is sneller dan mijn vorige. Heel gemakkelijk in gebruik,je bent er snel weg mee.
Voordelen
groot geheugen, prijs kwaliteit, uitstekend geluid voor muziek of als je word gebel, snelheid voor iets op te zoeken, batterij gaat lang mee
Nadelen
te snel barsten op het scherm als je het laat vall
5,0

Autonomie

Gebruiksgemak

Geluidskwaliteit

Snelheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Blue 10
Ludo Man, 65 jaar of ouder, Gevorderde gebruiker 08-09-2019
Blauw had de voorkeur. De tien moesten we erbij nemen. 10 op10 is de beoordeling. Die uitslag kwam niet van mij maar van mijn vrouw. Mijn vrouw die een toestel met 1 knop nauwelijks de baas kan, kwam op haar 71 jarige leeftijd in de ban van deze Galaxy. Samsung is sinds jaren een trouwe vriend in huis en moet niet onderdoen voor de duurdere toestellen, in tegendeel... Vergeten we vooral ook niet de bereidwillige hulp om bij de aanschaf de smartphone gebruiksklaar te maken. Bedankt Vanden Borre.
5,0

Autonomie

Gebruiksgemak

Geluidskwaliteit

Snelheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Uitstekend
Frank 02-09-2019
Fantastische smartphone voor mijn gebruik . Ik gebruik hem vooral voor foto's ,facebook , zello , messenger en google mail . Is gebuiksvriendelijk en werk prima voor deze apps . Het operating systeem moest ik wel even gewoon worden . Daarvoor gebruite ik een iphone 4 . Deze werkt beter .
4,0

Autonomie

Gebruiksgemak

Geluidskwaliteit

Snelheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Tevreden van onze A10.
12-08-2019
Wij zijn eindelijk overgeschakeld naar een smartphone. Met een beetje schrik...maar ik moet zeggen. .hij is heel gebruiksvriendelijk. We kunnen er al goed mee overweg! Voor deze prijs konden we niet meer ouderwets blijven.
Voordelen
mooi toestel.
Nadelen
het aanzetknopje is aan de zijkant.
5,0

Autonomie

Gebruiksgemak

Geluidskwaliteit

Snelheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Zeer interessant toestel
Willems Man, 65 jaar of ouder, Nieuwe gebruiker 08-08-2019
We hebben twee toestellen terzelfdertijd aangekocht, een voor mijn vrouw en een voor mezelf, zodat we elkaar kunnen helpen en van mekaar kunnen leren. Onze ervaring met het toestel tot nog toe is zeer positief, zowel gebruik als telefoon als gebruik op internet, mail, ... via wifi. Dus geen enkele negatieve opmerking. Een probleem was wel dat de medewerker die de toestellen in de winkel heeft ingesteld (met wifi-verbinding van de winkel), de mobiele data op aan heeft ingesteld, hoewel we gezegd hadden dat we geen mobiel internet in ons abonnement hadden. Toen we thuiskwamen en vooraleer we gevonden hadden hoe we mobiele data moesten afzetten, hadden we reeds 60 euro mobiele data te betalen! Ik meen dat de instelling default mobiele data uitgeschakeld zou moeten ingesteld zijn, en alleen inschakelen als de klant het expliciet vraagt.
5,0

Autonomie

Gebruiksgemak

Geluidskwaliteit

Snelheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Geweldige Smartphone
Kristian Man, 18-24 jaar, Gevorderde gebruiker 24-07-2019
Zeer tevreden over de prijs/kwaliteit. De goedkoopste smartphone op de markt met een infinity V-Display, het scherm ziet er prachtig uit. De gsm werkt goed. En een krachtig genoege CPU voor wat het is. wat ik nog steeds niet kan geloven is hoe licht hij wel niet is. Ik zou wel aanraden een hoesje en tempered glass screenprotector te kopen, want ik heb al een schoon aantal krassen opgelopen. Maar dat is mijn eigen fout.
Voordelen
goede camera, pracht display
Nadelen
krasbaar
5,0

Autonomie

Gebruiksgemak

Geluidskwaliteit

Snelheid

Prijs/kwaliteit verhouding

De max
Paul Man, 65 jaar of ouder, Nieuwe gebruiker 24-07-2019
Valt wel een beetje groot uit maar voor mij speelt dit geen rol Heb nogal grote handen,dan wel gemakelijk
Een review schrijven over de SAMSUNG GALAXY A10 RED

Geef je mening en maak kans op een aankoopbon van € 50

Alternatieven voor de SAMSUNG GALAXY A10 RED

Andere kleuren

€ 147,90
€ 147,90