De XIAOMI MI A2 64GB ROSE GOLD is niet meer beschikbaar!

ALTERNATIEF

Bekijk alle smartphones
Bekijk alle smartphones

Ontdek al onze smartphones en kies je smartphone uit 367 toestellen.

ALTERNATIEF

Ontdek de smartphone wijzer
Ontdek de smartphone wijzer

Beantwoord enkele eenvoudige vragen en vind het product dat aan uw behoeften voldoet.

XIAOMI MI A2 64GB ROSE GOLD

XIAOMI MI A2 64GB ROSE GOLD

Dit product is niet meer beschikbaar!

Accessoires voor het product XIAOMI MI A2 64GB ROSE GOLD

€ 39,99
  • Type: On-ear
  • Specifiek gebruik: Alledaags gebruik
  • Zendmethode: Bluetooth
€ 14,99
  • Kaarttype: MicroSD (MicroSDXC)
  • Opslagcapaciteit: 64 GB
  • Snelheidsklasse: Class 10, UHS Class 1, A1
€ 19,95
  • Type lader: Autolader
  • Omschrijving: 12V lader USB Type C met extra USB, 1.2m
  • Geschikt voor tablet: Ja

Technische specificaties over de XIAOMI MI A2 64GB ROSE GOLD

Scherm 5.99 inch, 1080 x 2160 pixels, IPS LCD
Processor Octa Core Qualcomm Snapdragon 660 AIE 2.2 GHz
Interne opslagcapaciteit 64 GB
RAM-geheugen 4 GB
Camera achteraan Standaard + low light camera
Fototoestel 12 MP + 20 MP, Flash, PD-AF, f/1.8
Optische beeldstabilisatie
Video-opname Ja, Ultra HD (4K)
Frontcamera 20 MP, f/2.2, flash
Type batterij Li-polymeer
Capaciteit batterij 3000 mAh
Uitneembare batterij Neen, batterij geÔntegreerd
Draadloos oplaadbaar
Mobiel internet 4G (LTE)
Dual Sim
Type SIM-kaart Nano SIM
Geheugenkaartslot
Type behuizing Metaal
Type glas vooraan Corning Gorilla Glass V
Besturingssysteem Android 8.1 Oreo
Wifi Ja, AC en Wifi Direct
Hotspotfunctie
Bluetooth Ja, Bluetooth 5.0
NFC
Infrarood (IrDA)
Type aansluiting USB-C
Aansluiting hoofdtelefoon (mini-jack) Ja, via meegeleverde adapter
GPS
Gyroscoop
Nabijheidssensor
Versnellingsmeter
Vingerafdruksensor Ja, achteraan
Stof- en (spat)waterdicht
Robuuste afwerking
Bijzonderheden Quick Charge 3.0, inclusief clear soft case ter bescherming
Categorie en SAT-waarde Categorie C, 0.96 W/kg
Mobile Pack
Geleverde toebehoren Lader, USB-kabel
Afmetingen (hxbxd) 15.9 x 7.6 x 0.73 cm
Gewicht 170 g
Garantie 2 jaar
Ecocheques aanvaard
Vanden Borre-code 8287759

Reviews voor het product XIAOMI MI A2 64GB ROSE GOLD

4,2

4,2 op 5 | 32 Reviews

Autonomie

4,4 op 5

Gebruiksgemak

4,4 op 5

Geluidskwaliteit

4,3 op 5

Snelheid

4,5 op 5

Prijs/kwaliteit verhouding

4,6 op 5

1,0

Snelheid

Prijs/kwaliteit verhouding

02-03-2020
Complete bug op het toestel. Enkele malen volledig opnieuw opgestart en ingesteld. Steeds weer alles geblokkeerd. Ander toestel gekregen, zelfde type, weer alles opnieuw ingesteld en aangepast, weer van 't zelfde. Compleet geblokkeerd met flikkertoestanden en al... Slechte reeks!
3,0

Autonomie

Gebruiksgemak

Geluidskwaliteit

Snelheid

Prijs/kwaliteit verhouding

cindy Vrouw, 25-34 jaar, Nieuwe gebruiker 24-02-2020
Gemakkelijk om mee te werken en wijst zijn eigen uit. dus ideaal voor mensen die nog geen of weinig ervaring hebben bij een smartphone
Voordelen
prijs kwaliteit okť, wijst zijn eigen uit hoe hij werkt, goede snelheif
4,0

Autonomie

Gebruiksgemak

Geluidskwaliteit

Snelheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Aan te raden GSM
15-02-2020
In solden gekocht, duidelijk scherm, scherpe foto's, handig in gebruik. Wel bij de 1e update even verminderde functies gehad, maar dit is intussen opnieuw volledig weg, en GSM reageert snel en goed.
Try again
25-01-2020
Deze smartphone belooft veel, maar loopt heel vaak vast. Hij wil een update doen en krijgt dit niet getrokken. Dan krijgen we een zwart scherm met 'try again'. Ook dit werkt niet, moeten we opnieuw alles resetten, heel frustrerend.. Niet kopen!
Veel gebreken
Irene Vrouw, 50-64 jaar, Gevorderde gebruiker 17-01-2020
De update naar Android pie gaf problemen. Uiteindelijk zelf gevonden dat je het toestel in het Engels moet zetten voor de update, het is een taalbug die voor de problemen zorgt. Een dag of twee ging alles goed en dan plots blijft het scherm zwart als ik opgebeld wordt. Ook hier zelf moeten uitzoeken hoe ik het kon oplossen. En nu plots geen geluid meer als er een sms toekomt. Heb het nu echt wel gehad met dit toestel. De problemen zijn ook niet gekend bij de verkopers kreeg zelfs de raad om het toestel in de kast te houden tot er een oplossing was voor de nieuwe Android, die android pie is er wel al van oktober 2018. Hoelang moet ik de gsm dan in de kast laten liggen?? En ja hoor daar koop ik een nieuw toestel voor om het in de kast te leggen.
Voordelen
mooi toestel
Nadelen
vol gebreken
1,0

Autonomie

Gebruiksgemak

Geluidskwaliteit

Snelheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Android update 2018 naar Android Pie loopt vast
Jeroen 09-01-2020
Xiaomo MI A2 64Gb gekocht, alles ingesteld, android update 2018 naar android 9 pie uitgevoerd. Na uitvoering flikkerend scherm. Herstart automatisch en loopt vast in loop 'try again'. Reset naar fabrieksinstellingen kon ook. Dus alles weer opnieuw ingesteld, nij uitvoeren android-update loopt de gsm weer vast. Andere smartphone gerkegen, zelfde model. Helemaal hetzelfde probleem nadat de smartphone de update naar Android Pie zelf uitvoerde. Deze Xiaomi heeft alles in huis om een topper te zijn maar door de vastlopende android-update wordt deze gsm onbruikbaar. Zolang dit niet is opgelost: niet kopen.
Voordelen
goede prijs - kwaliteit
Nadelen
android - update doet gsm vastlopen => onbruikbaar
5,0

Autonomie

Gebruiksgemak

Geluidskwaliteit

Snelheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Goeie prijs/kwaliteit!
Jan Man, 35-49 jaar, Nieuwe gebruiker 24-12-2019
Werkt perfect, blokkeerde eenmaal bij het uitvallen van de batterij, maar na de fabrieksinstellingen te herstellen werkt ie weer optimaal. Voor zijn prijs vind ik dit een prima koopje!
Voordelen
prijs/kwaliteit
5,0

Autonomie

Gebruiksgemak

Geluidskwaliteit

Snelheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Toestel met handig gebruik ook voor 70 plus.
Nicole 65 jaar of ouder, Nieuwe gebruiker 22-12-2019
Een handig toestel waarmee je mooie foto s kan maken van je reizen, kinderen en kleinkinderen en dat je altijd bij je kan houden door zijn handig formaat om je familie te bellen. Vooral de snel lader is zeer handig. Op een kwart uur is je toestel al half geladen. De foto's hebben een mooie kwaliteit.
5,0

Autonomie

Gebruiksgemak

Geluidskwaliteit

Snelheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Super toestel
michael Man, 25-34 jaar 18-12-2019
Geweldig toestel in zijn prijsklasse gemakkelijk in gebruik en lange autonomie en door de laagste prijs garantie nog eens korting gekregen binnen de 30 dagen top vanDenborre
5,0

Autonomie

Gebruiksgemak

Geluidskwaliteit

Snelheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Xiaomi mi A2 64GB Black
Brigitte Vrouw, 50-64 jaar 07-11-2019
Had ik maar eerder dit toestel ontdek, het is gewoon SUPER
Nadelen
kheb nog niet het gepaste hoesje gevonden