€ 169,00 Of

Troeven

  • Autonomie van 7 dagen

  • Personaliseerbare wijzerplaat

  • Dagelijkse fitness- en stresstracking

Bestaat ook in andere kleuren

Diensten en Garantie

2 jaar wettelijke garantie

Geldig voor alle producten

Levering aan huis 7 dagen op 7

Wij leveren je bestelling gratis bij jou thuis, 7 dagen op 7.

Gratis
Levering in afhaalpunt

Wij leveren je bestelling gratis in een afhaalpunt bij jou in de buurt.

Gratis
Dit zeggen onze specialisten over de

Garmin Vivoactive 3

Ben je een echte sporter en ga je vaak gaan lopen? Met de Garmin Vivoactive 3-sporthorloge ben je steeds op de hoogte van al je sportprestaties! Groot voordeel: je kan ermee zwemmen, tot 50 m onder water. Een echte topper!

Zeer lange autonomie

Je smartwatch elke dag opladen, is verleden tijd... De Garmin Vivoactive 3 heeft een autonomie van 7 dagen! In gps-modus gaat hij 13 uur mee.

Personaliseerbare wijzerplaat

Zin om je wijzerplaat te wijzigen? Geen probleem, personaliseer je horloge met duizenden gratis wijzerplaten, apps en widgets uit de Connect IQ store.

Dagelijkse fitness- en stresstracking

Dankzij de Elevate-polshartslagtechnologie houdt de Garmin Vivoactive 3 belangrijke aspecten van je fitness en stress bij. Zo zie je hoe je lichaam onder verschillende omstandigheden reageert. De bedoeling is dat je een manier vindt om je stressniveau te verminderen.

Notificaties op je smartphone

Verbind de Garmin-smartwatch met je compatibele smartphone en ontvang smsjes, social media-updates, e-mails en dergelijke om je pols! Bovendien kan er zelfs op te reageren.

Technische specificaties van
Type Sportwatch
Scherm Lcd, 240 x 240 pixels, Touchscreen
Autonomie Tot 7 dagen
Besturingssysteem Eigen OS
Stof- en waterbestendig Ja, IP68, tot 50 meter onder water
Compatibiliteit app Vanaf iOS 11, Android 4.3 (behalve Huawei)
Notificaties Oproepen en berichten
Beheer oproepen
Muziekbeheer
Meldingen agenda
Stappenteller
Hartslagmeter Ge飊tegreerd en via optionele ANT+ sensor
Calorie雗teller
Analyse van de slaap
Vibrerend alarm
Antiverliesalarm smartphone
Mogelijkheid apps toevoegen
Schermgrootte (diagonaal) 3 cm
Opslagcapaciteit Niet van toepassing
SIM-kaartslot
Gps-ontvanger
Navigatie
Connectiviteit Vanaf bluetooth 4.0
Materiaal polsband Kunststof
Maat polsband Aanpasbaar
Verwisselbare polsband
Bijzonderheden Stressmeting, Garmin pay (KBC), ANT+ compatibel, elektronisch kompas, barometrische hoogtemeter
Vanden Borre-code 8467145
Wat zeggen onze klanten over de GARMIN VIVOACTIVE 3 BLACK STAINLESS STEEL
4,5

4,5 op 5 | 21 Reviews

Gebruiksgemak

4,6 op 5

Prijs/kwaliteit verhouding

4,2 op 5

5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Mijn Corona vriend
Sara Vrouw, 35-49 jaar, Nieuwe gebruiker 09-04-2020
Net voor de Corona perikelen dit juweeltje nog in huis kunnen halen dankzij de inzet van Van den Borre Zemst (want was de laatste op stock elders) Dit horloge is voor mij als loopster onmisbaar geworden op een paar weken tijd! En buiten sport ook mooi rond je pols met de vrouwelijke (wit-rose) look. Topper voor topprijs!
Voordelen
vlot in gebruik door touchscreen en knoppen, vele mogelijkheden (slaap stappen sporten..), snelle connectie met gps, mooi ontwerp smartwatch
Nadelen
-
4,0

Prijs/kwaliteit verhouding

GARMIN VIVOACTIVE 3 BLACK
03-03-2020
Een echte topper maar dat wisten jullie al lang h
5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Super tevreden
Eric Man, 50-64 jaar, Nieuwe gebruiker 21-02-2020
In 2 klikken klaar om mijn activiteiten te registreren en automatisch opgeladen in mijn Strava. Kan perfect mijn rit volgen op het scherm, kortom is wat ik ervan verwachtte
5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Gewoon goed!
Sabke Vrouw, 50-64 jaar, Nieuwe gebruiker 13-02-2020
Snel en gemakkelijk in gebruik Heeft alles heel goed weer Snelle oplaadtijd
Voordelen
gemakkelijk in gebruik
Nadelen
geen
4,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Garmin Vivoactive 3, 殚n maand gebruikservaring
Iben Man, Jonger dan 18 jaar, Nieuwe gebruiker 14-01-2020
Ik ben een sportieve jongeman en heb dit horloge gekocht omdat ik een beter zicht wilde hebben op mijn sportieve capaciteiten. Ik gebruik het vooral voor zwemmen, lopen en krachttraining. In het algemeen kan ik zeggen, voor de beperkte ervaring die ik heb, dat het horloge 9 op de 10 keer betrouwbare resultaten geeft. Deze uitspraak is niet van toepassing voor de discipline krachttraining. Voor deze sport durf ik zelfs zeggen dat het horloge compleet nutteloos is. Ik heb zelf de gebruiksaanwijzing van het product niet gelezen en vind dat ik er al aardig mee overweg kan. De complimenten aan de producent dus voor de simpele opbouw van de menu's. Het toestel wijst zichzelf in principe uit. Ik raad dit product aan voor elke sporter die aan het zoeken is naar een veelzijdig, betrouwbaar sporthorloge in de categorie van relatief goedkope horloges
Voordelen
zeer licht, prijs/kwaliteit verhouding is zeer goed
Nadelen
ongeschikt voor krachttraining
5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Veelzijdige smartwatch.
peter Man, 35-49 jaar, Nieuwe gebruiker 03-01-2020
De vivoactive 3 is een smartwatch met veel mogenlijkheden,een mooi design en uitgebreide keuze in wijzerplaten.Het gebruik is eenvoudig maar toch zeer veelzijdig en raak je er snel mee vertrouwd.Samen met de garmin connect app.is het een motiverend en snel een onmisbaar onderdeel van je sportuitrusting.Een echte aanrader!!
Voordelen
prijs kwaliteit, gemakkelijk in gebruik, mooie smartwatch.
4,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Prijs-kwaliteit zeker de moeite waard
Vrouw, 65 jaar of ouder, Nieuwe gebruiker 27-08-2019
Duidelijke display, voldoet volledig aan mijn verwachting en het zit goed rond de pols en oogt mooi.
4,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Effici雗te, stijlvolle smartwatch
Vrouw, 35-49 jaar, Nieuwe gebruiker 20-08-2019
Deze Smartwatch oogt niet enkel mooi maar heeft tal van mogelijkheden. De sportactiviteiten worden met precisie herkend. Via de garmin applicatie heb je enorm veel mogelijkheden. Het toevoegen van workouts, het wijzigen van wijzerplaat, ... Prijs/kwaliteit is dit een aanrader
5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Topper!
Niek Man, 25-34 jaar, Gevorderde gebruiker 22-03-2019
Kan veel, en kan het lang volhouden! Ziet er bovendien prachtig elegant uit aan een damespols. Het doet u alvast meer bewegen.
Voordelen
design, opties, batterij
Nadelen
prijs
4,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

top product
hans Man, 35-49 jaar, Gevorderde gebruiker 27-01-2019
licht snelle en nauwkeurige gps mooi goede kwaliteit hartslagmeter mooie interfaces
Een review schrijven over de GARMIN VIVOACTIVE 3 BLACK STAINLESS STEEL

Geef je mening en maak kans op een aankoopbon van € 50

Alternatieven voor de GARMIN VIVOACTIVE 3 BLACK STAINLESS STEEL

Andere kleuren

Smartwatch / Activity tracker
€ 249,00
Smartwatch / Activity tracker
€ 175,00
Smartwatch / Activity tracker
€ 209,00
 
Terug