De GARMIN VIVOSMART 3 BLACK L is niet meer beschikbaar!

ALTERNATIEF

Bekijk alle smartwatches, activity trackers en sporthorloges
Bekijk alle smartwatches, activity trackers en sporthorloges

Ontdek al onze smartwatches, activity trackers en sporthorloges en kies je smartwatch / activity tracker uit 171 toestellen.

ALTERNATIEF

Ontdek de smartwatch / activity tracker wijzer
Ontdek de smartwatch / activity tracker wijzer

Beantwoord enkele eenvoudige vragen en vind het product dat aan uw behoeften voldoet.

GARMIN VIVOSMART 3 BLACK L

GARMIN VIVOSMART 3 BLACK L

Dit product is niet meer beschikbaar!

Dit zeggen onze specialisten over de GARMIN VIVOSMART 3 BLACK L

Garmin Vivosmart 3

Op zoek naar een stijlvolle activity tracker? De Garmin Vivosmart 3 heeft een aantrekkelijk design dat bij elke stijl past en slimme functies die je scherp houden.

Hou je dagelijkse prestaties bij

Krijg makkelijk inzicht over je conditie dankzij de Elevate polshartslagtechnologie van de Vivosmart 3. Deze activity tracker berekent zelfs je fitnessleeftijd.

Volg je stressniveau

Met de Vivosmart 3 leer je je fysieke en emotionele stressbronnen herkennen en verminderen. Hij houdt je hartslag bij en meet wisselingen van je hartslagniveau.

Hij volgt al je inspanningen

Aantal stappen, opgelopen trappen, verbrande calorie雗, aantal minuten intensieve trainingen... de Garmin Vivosmart 3 motiveert je en helpt je presteren!

Meldingen vanop je smartphone

Beheer je drukke leven veel beter met deze activity tracker. Ontvang meldingen en bekijk e-mails, berichten en sociale media op je pols. Bekijk alle modellen van de Vivosmart 3.

Technische specificaties over de GARMIN VIVOSMART 3 BLACK L

Type Activity tracker
Scherm Oled, 128x16 pixels, Touchscreen
Autonomie Tot 5 dagen
Besturingssysteem Eigen OS
Stof- en waterbestendig Ja, IP68
Compatibiliteit app Vanaf iOS 8, Android 4.3 (behalve Huawei), Windows Phone 10
Notificaties Oproepen, berichten, e-mail, sociale netwerken
Beheer oproepen
Muziekbeheer
Meldingen agenda
Stappenteller
Hartslagmeter Ge飊tegreerd en via optionele ANT+ sensor
Calorie雗teller
Analyse van de slaap
Vibrerend alarm
Antiverliesalarm smartphone
Mogelijkheid apps toevoegen
Schermgrootte (diagonaal) 2.14 cm
Opslagcapaciteit Niet van toepassing
SIM-kaartslot
Gps-ontvanger
Navigatie
Connectiviteit Vanaf bluetooth 4.0
Materiaal polsband Kunststof
Maat polsband M/L 223 mm
Verwisselbare polsband
Bijzonderheden Barometrische hoogtemeter, VO2 max, ANT+ compatibel
Vanden Borre-code 8511861

Reviews voor het product GARMIN VIVOSMART 3 BLACK L

4,2

4,2 op 5 | 23 Reviews

Gebruiksgemak

3,5 op 5

Prijs/kwaliteit verhouding

3,8 op 5

4,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

smartwatch
vie Vrouw, 35-49 jaar, Gevorderde gebruiker 23-11-2018
deze smartwatch ziet er hip uit maar oogt toch niet te schreeuwerig hij gaat bijna een hele week mee zonder op te laden lijkt betrouwbaar bewegingspatroon weer te geven werkt motiverend voor kinderen om wat actiever te zijn, voldoet dus aan onze verwachtingen
4,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Fijne activity tracker
alex Man, 35-49 jaar, Nieuwe gebruiker 18-06-2018
Ik heb al smartwatches gehad maar dat is mijn eerste echte activity tracker. De hartslagmeter is heel goed en geeft je hartslag in realtime aan, je moet niet 10sec wachten gelijk bij andere watches. De stappenteller is accuraat, dit was zeker niet zo bij mij vorige watch die veel te veel stappen telde. De app is oogstrelend en toont je hartslag, stappen, stressniveau, slaapgegevens, workouts, calorie雗 verbruikt. Soms valt de bluetooth verbinding weg en dan moet je die terug aanzetten via de watch, anders wordt de data niet gesynchroniseerd. Toch wel een serieus minpunt voor mij. De watch zelf is zeer stevig gebouwd, heeft een comfortabel polsbandje en is volledig waterdicht. Je voelt helemaal niet dat je die aan hebt, ook tijdens het slapen. Het scherm is niet echt scherp en is zonder kleur. Na enkele weken heb ik uitslag gekregen op mijn pols. Ik had die 24op24 aan maar ik ga die nu uitdoen tijdens het slapen. Zo gaat ook de irritatie weg. Beetje jammer want je slaap wordt in de gaten gehouden en is precies. De batterij gaat een 3-tal dagen mee. De oplaadkabel is meegeleverd en de aansluiting is specifiek voor dit model. Geen klagen en werkt goed. Ten opzichte van mijn vorige watches is dit een hele verademing. Hier is over nagedacht. Het enige minpuntje is de bluetooth verbinding die je telkens effe moet aanzetten om de data te synchroniseren. Toch zou ik deze tracker kunnen aanraden.
5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Martina Vrouw, 50-64 jaar, Nieuwe gebruiker 09-04-2018
Dit horloge, stappenteller en nog zo veel meer is meer dan een geslaagde aankoop.Gemakkelijk in gebruik. Duidelijk overzicht na het einde van de dag, hartcontrole, stappentellen, stress maar ook het slaappatroon is zeer duidelijk weergegeven. Het is echt een aanrader. Prijs is zeer acceptabel en de kwaliteit is top.
4,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Het beste van Garmin in een betaalbaar jasje.
Jordy Man, 18-24 jaar, Nieuwe gebruiker 05-04-2018
Ik heb dit toestel ondertussen al meer dan een maand en ben super tevreden. Het is de ideale activiteitstracker met enkele coole features zoals een vo2-max berekening (wat meestal in de meer premium selectie van Garmin aanwezig is). Ik had het toestel echter na 2 maanden moeten binnendoen voor een herstelling aangezien de lijn loskwam. Ik kreeg meteen een nieuw toestel en dit probleem is niet meer voorgevallen, heel goede service! Voor het sporten zou ik wel een GPS horloge kopen, mijn GPS horloge meer 21 km en de Garmin 24 km. Connectie met de smartphone verloopt soms ook moeilijk. Ik heb de hartslag vergeleken met een medische pulse oximeter en deze komt 99% overeen. Verder zit het erg comfortabel en discreet. Een aanrader!
Voordelen
uitstekende dienst-na-verkoop, accurate hartslag, je kan ermee zwemmen, uitstekende prijs/kwaliteit, goed en aangenaam functionerend touchscreen, connect iq wat automatisch activiteiten meet, 24/7 harslagmeting, 5 dagen batterijduur, comfortabel en discreet, vo2-max!!
Nadelen
gemeten afstand is nooit 100% correct, moeilijke synchronisatie met garmin connect app, geen gps
1,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Slechte service van Garmin
Sabrina Vrouw, 35-49 jaar, Gevorderde gebruiker 30-12-2017
Heb deze smartwatch enkele dagen geleden gekocht. Service van Vanden Borre is uitstekend maar die van Garmin is onbestaande. Om deze horloge naar behoren te kunnen gebruiken heb je de Garmin Connect app nodig... deze werkt langs geen kanten! Het probleem blijkt bij iedereen met een smartwatch van Garmin voor te komen en Garmin doet hier niets aan. Ik raad dus ook aan om geen smartwatch van Garmin te kopen omdat je je gegevens amper kunt bekijken doordat verbinden met een smartphone onmogelijk is.
Nadelen
service garmin is onbestaande, niet te verbinden met smartphone
5,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

heel goed
Man, 25-34 jaar, Gevorderde gebruiker 02-08-2017
het toestel is heel compleet qua functies. gaande van berichten, meldingen (ook van Facebook, whatsap, etc) tot de constante hartslagmeting, stressmeter en stappenteller. De app is ook heel compleet en spoorde mij reeds aan op zondag een wandeling te gaan maken, gezien ik dan minder actief ben.. de app is btw in het nederlands.. kortom na wat te hebben gesukkeld met een gear fit 2 die elke dag moet geladen worden (ik doe met deze een week!) en een fitbit die geen nederlands kent, was dit een aangename verrassing. ps: hoewel je geen muziekbeheer hebt, kan je wel je muziek aanleggen en heb je een vorige/volgende knop. Ook kan je een oproep weigeren (of opnemen).
Voordelen
nederlandstalige app, heel complete app, batterij, constante hartslag
Nadelen
zwart/wit scherm, geen gps, slechts 1 "watchface" met batterij op
4,0

Gebruiksgemak

Prijs/kwaliteit verhouding

Persoonlijke trainer
Gitte Vrouw, 25-34 jaar, Gevorderde gebruiker 25-07-2017
Door deze Vivosmart ben ik dagelijks bewust bezig met mijn activiteiten, maar ook m'n slaappatroon en weekplanning voor m'n aantal minuten intensieve sport te bekomen. De reactie wanneer je een bepaald doel bereikt zorgt voor een kleine glimlach en wanneer ik m'n gsm niet vind vraag ik aan mijn telefoon om een geluid af te spelen, zalig ! Ten slotte vind ik het gedeelte smartwatch berichten ontvangen superhandig, soms wat batterij belastend maar ja die gsm moet je zelfs om de 2 dagen opladen.
Voordelen
handige bandje, gebruiksgemak, waterdicht, verschillende sporten, automatisch registratie, smartwatch
Nadelen
swipen soms incorrect