Click&Collect na 30 min
De laagste prijs garantie
2 jaar garantie

AEG QX8-2-PALR ALLERGY

Steelstofzuiger, geschikt voor mensen met allergieŽn, Li-ion batterij

4,5

€ 399,00 Of - Simulatie
Onze diensten
Direct Replace Garantie
Direct Replace Garantie
€ 50,00

3 jaar omruiling bij panne

Karakteristieken

  • Spanning: 25.2 V

  • Gebruik: 3-in-1

  • Geluidsniveau: 76 dB

Diensten en Garantie

2 jaar wettelijke garantie

Geldig voor alle producten

Levering aan huis 7 dagen op 7

Wij leveren je bestelling gratis bij jou thuis, 7 dagen op 7.

Gratis
Click&Collect in de winkel

Via Click&Collect haal je je bestelling makkelijk en snel af in de winkel.

Gratis
Garantie van de laagste prijs

Je bent zeker dat je altijd de laagste prijs betaalt, elke dag, gegarandeerd.

Gratis
Direct Replace Garantie

3 jaar omruiling bij panne

€ 50,00
Toegevoegd
Dit zeggen onze specialisten over de AEG QX8-2-PALR ALLERGY
Aeg QX8-2-PALR†

Allergy Wie zegt dat een steelstofzuiger niet even effectief kan zijn als een standaardstofzuiger? De AEG QX8-2-PALR Allergy bewijst het! Bovendien heeft hij een ergonomische grip en hij is licht van gewicht. Super handig wanneer je onder stoelen of kasten heen moet stofzuigen.

Gedaan met dierenharen †

De Powerroller van de de QX8-2-PALR Allergy is 7 keer krachtiger dan voorgaande modellen en stofzuigt tot 99,99% van de kleinste deeltjes in de kleinste spleetjes. Perfect wanneer je huisdieren hebt met lange haren.†

Krachtig

Dankzij de Axiale cyclonische technologie geniet je van ongeziene zuigkracht, die aanhoudt wanneer de stofbak gevuld is. Je harde vloeren zijn binnen de kortste keren schoon.†

Grote autonomie†

Met een autonomie van 53 minuten, kan je een bijna hele verdieping in ťťn keer proper maken. En je hoeft je ook geen zorgen te maken over een snoer, de QX8-2-PALR Allergy is draadloos.
Accessoires voor de AEG QX8-2-PALR ALLERGY
MUST HAVES
Beperkte stock

4,9
€ 4,99
  • Omschrijving: PARFUM CITRUS BURST
Beperkte stock
Beperkte stock

5,0
€ 4,99
  • Omschrijving: PARFUM TROPICAL BREEZE
Beperkte stock
Beperkte stock

3,3
€ 11,95
  • Omschrijving: Onderhoudsset voor zakloze stofzuiger
Beperkte stock

Onze selectie Andere accessoires stofzuiger

5,0
€ 4,99
  • Omschrijving: PARFUM CRISPY BAMBOO
Productkenmerken van AEG QX8-2-PALR ALLERGY
Spanning 25.2 V
Gebruik 3-in-1
Geluidsniveau 76 dB
Moduleerbaar design
Luchtfilter Dubbele wasbare filter
Capaciteit 0.3 l
Cyclonische technologie
GeÔntegreerde kruimeldief
Voeding Herlaadbare batterij (Li-ion)
Autonomie in ecomodus 53 min.
Autonomie in turbomodus 14 min.
Oplaadtijd 4.5 u.
Oplaadindicatie
Muurbeugel
Parking Lock
Regelbaar vermogen
Zuigkracht (Airwatts) Niet meegedeeld
Mini-turboborstel
Turboborstel
Ledverlichting
Geschikt voor plafonds en plinten
Ecocheques aanvaard
Gewicht 5.2 kg
Tegelijk stofzuigen en dweilen
Draadloos
Vanden Borre-code 8081220
Wat zeggen onze klanten over de AEG QX8-2-PALR ALLERGY

Klanten score

4,5

4,5 op 5 | 17 Reviews

Keuze van de accessoires

4,6 op 5

Gemakkelijk te onderhouden

4,5 op 5

Stil

3,9 op 5

Zuigkracht

4,6 op 5

Beweeglijkheid & hanteerbaarheid

4,6 op 5

Prijs/kwaliteit verhouding

4,3 op 5

4,0

Keuze van de accessoires

Gemakkelijk te onderhouden

Stil

Zuigkracht

Beweeglijkheid & hanteerbaarheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Handig en efficiŽnt
Babette04 02-06-2021
De steelstofzuiger is zeer gebruiksvriendelijk. Hij is vanaf het begin af aan opgeladen en dit is makkelijk om opnieuw op te laten. De steelstofzuiger staat vanzelf recht en is zeer elegant qua uitzicht. Met de kruimeldief binnenin is het zeer makkelijk om snel even de kruimels vanop een hoogte te verwijderen. De steelstofzuiger op zich bevindt zich op een perfecte hoogte waardoor het niet nodig is om je voorover te bukken. De verschillende kopstukken zijn zeer interessant om tussen kleine ruimtes te kunnen met de stofzuiger alsook voor op een tapijt. De zuigkracht is zeer sterk waardoor al het vuil weg is nadien. Ik ben er zeer tevreden mee!
4,0

Keuze van de accessoires

Gemakkelijk te onderhouden

Stil

Zuigkracht

Beweeglijkheid & hanteerbaarheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Uitstekend toestel
Tine Vrouw, 25-34 jaar, Gevorderde gebruiker 28-05-2021
Heel aangenaam toestel. Ligt prettig en comfortabel in de hand omdat het zwaartepunt laag zit. Het toestel is makkelijk wendbaar en zelfs op de normale stand meer dan voldoende zuigkracht. Het toestel is relatief stil in vergelijking met andere merken. De accessoires kunnen opgeborgen worden in het toestel zelf, zodat je makkelijk kunt wisselen. Als je even de stofzuiger niet gebruikt, blijft hij overal netjes rechtop staan.
Voordelen
wendbaar, stil
5,0

Keuze van de accessoires

Gemakkelijk te onderhouden

Stil

Zuigkracht

Beweeglijkheid & hanteerbaarheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Super!
Vrouw, 25-34 jaar, Nieuwe gebruiker 27-05-2021
AEG doet het weer, wat een toptoestel. Installatie duurt nog geen minuut, daarna even opladen en uitproberen. Toestel oogt om te beginnen heel mooi, prachtig design. Zeer krachtige zuigfunctie, neemt naar mijn gevoel meer mee uit de hoekjes en kantjes dan andere stofzuigers. Heel gemakkelijk is de ingebouwde kruimeldief, doordat deze ook de motor is, zuigt deze even krachtig als de stofzuiger. Standaard zitten er ook genoeg opzetstukken bij; zo heb ik zelf al op het plafond kunnen poetsen. De trap stofzuigen is vanaf nu ook een makkie met een ander opzetstuk. De lichtjes zijn absoluut een meerwaarde; je ziet veel meer vuil liggen. Klein minpuntje maar kan ook aan mezelf liggen; ik klik hem niet zo makkelijk op het oplaadstation, misschien nog wat op oefenen. Handig is ook dat hij blijft staan terwijl je bvb nog vlug iets opruimt.
Voordelen
design, krachtig
Nadelen
geen
5,0

Keuze van de accessoires

Gemakkelijk te onderhouden

Stil

Zuigkracht

Beweeglijkheid & hanteerbaarheid

Prijs/kwaliteit verhouding

GE-WEL-DIG
ReviewLeo Man, 25-34 jaar, Nieuwe gebruiker 27-05-2021
Echt dit product is top! Hij staat in de living en wordt zeker elke 2 dagen gebruikt in tegenstelling tot de grote lompe zakstofzuiger! Je gebruikt hem gewoon veel meer omdat het veel toegankelijker is. Er zit een knop op om harder of zachter te doen stofzuigen en dat is goed want hij maakt wel veel lawaai. De handstofzuiger is super gemakkelijk om te gebruiken en heeft veel kracht! De opzetstukken zijn goud waard. Wij hebben 2 katten die veel in de zetels liggen, zet het opzetstukje op de handstofzuiger en binnen de 5 min zijn je zetels gedaan. Het LED-lichtje is handig maar geen must, niemand stofzuigt in het donker. Over het algemeen ben ik super tevreden over de QX8! Zeker een aanrader voor iedereen!
Voordelen
zelfstaande parkeerfunctie, gebruiksgemak, handige opzetstukken, mooi design
Nadelen
redelijk zwaar, luid
5,0

Keuze van de accessoires

Gemakkelijk te onderhouden

Stil

Zuigkracht

Beweeglijkheid & hanteerbaarheid

Prijs/kwaliteit verhouding

AEG QX8
Fanny Vrouw, 25-34 jaar, Nieuwe gebruiker 26-05-2021
Bij het uittesten van deze steelstofzuiger merkte ik al vlug dat hij heel veel zuigkracht heeft. Hij gaat vlotjes over mijn vloer, weliswaar ook over de tapijten. Hij neemt mooi alles van vuil mee en is super goed qua lengte. (Ik ben 1 m73) Het toestel is super makkelijk naar onderhoud toe ook dus dit is dan nog eens een super pluspunt. Alles van accessoires zitten er ook bij dus extra kosten zoals bij andere bepaalde merken zijn dus niet nodig. Dat de kruimeldief zo ingewerkt zit is ook heel goed want dan heb je echt alles binnen handbereik. Ik vind het toestel wel top hoor. En ik raad het zeker aan.
Voordelen
mooi design met led lampen, neemt weinig plaats in beslag, easy te reinigen, super om tapijten te stofzuigen, gemakkelijk op te laden, gemakkelijk te hanteren
Nadelen
prijs beetje hoog, beetje kort oplaadsnoer, lange oplaadtijd
4,0

Keuze van de accessoires

Gemakkelijk te onderhouden

Stil

Zuigkracht

Beweeglijkheid & hanteerbaarheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Mooi design
Tibo Man, 35-49 jaar, Nieuwe gebruiker 25-05-2021
Je wil iets stijlvol in uw leefruimte die werkt , deze steelstofzuiger ziet er niet alleen goed uit , hij werkt zeer goed . Opladen is gewoon in de oplader zetten , geen geklungel met ophangen en boren . Je hebt een stofzuiger en kruimeldief in 1 . Zeer handig met kids en dieren . Led licht is soms confronterend maar wel handig . Snoerloos stofzuigen is een verademing maar dan wel met een heel goede batterij . Dit mis ik hier wel een klein beetje. Nu je leert indelen en dit moet ook gezegd worden , opladen gaat snel . Je hebt meerdere koppelstukken voor zetel of stoelen . Dus strak design met goeie kwaliteit is aanwezig !
Voordelen
2in1, design
Nadelen
batterij
5,0

Keuze van de accessoires

Gemakkelijk te onderhouden

Stil

Zuigkracht

Beweeglijkheid & hanteerbaarheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Super !
Lizie Vrouw, 25-34 jaar, Nieuwe gebruiker 25-05-2021
WoW wat een geweldige stofzuiger een,gebruiksgemak als geen ander met het lichtje voorraan zie ik alle haartjes en draadjes goed liggen hij zuigt heel mooi in de hoeken het is allemaal boven mijn verwachtingen wat een zuigkracht! Bij het opladen zet ik hem daar gewoon in zijn lader en hij blijft mooi recht staan .
Voordelen
ligt goed in de hand, zuigkracht
4,0

Keuze van de accessoires

Gemakkelijk te onderhouden

Stil

Zuigkracht

Beweeglijkheid & hanteerbaarheid

Prijs/kwaliteit verhouding

stofzuigen wordt een plezier
Ellen Vrouw, 25-34 jaar, Nieuwe gebruiker 24-05-2021
Een stofzuiger die handig is in gebruik door het ergonomische easy grip handvat, een led lichtje vooraan voor de donkerdere plaatsen. Accessoires die in de steel zitten maken het bereiken van hogere punten (zoals hoekjes en plafonds) een piece of cake! door de kracht zuigt deze stofzuiger zonder problemen haren en draden op, zonder vast te zitten in de zuigmond. Het leegmaken van het opvangbakje gaat makkelijk (het is ook duidelijk te zien wanneer deze vol is). Of je nu gebruik maakt van de handeenheid alleen of de steel, de stofzuiger verliest geen kracht. wat het reinigen van zetels, matras, je trap vergemakkelijkt. je klikt de extra zuigmond erop en je bent vertrokken. hij is supermakkelijk en heeft een mooi design. kortom, een stofzuiger voor iedereen, jong en oud.
Voordelen
krachtige stofzuiger, accessoires
Nadelen
batterijduur in turbomodus
4,0

Keuze van de accessoires

Gemakkelijk te onderhouden

Stil

Zuigkracht

Beweeglijkheid & hanteerbaarheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Uitstekend product
Jasper 09-05-2021
Dit toestel is voor mij een hele vooruitgang in vergelijking met mijn stofzuiger met snoer. Het is ideaal voor dagelijks gebruik zowel in de keuken als in de living. De zuigkracht verbaast mij, zelfs op tapijten neemt het kruimels, pluisjes en haren weg. Door de zeer wendbare zuigmond verdwijnt ook het stof langs randen en in hoeken zonder problemen. Een ideaal hulpmiddel dus voor het dagelijkse onderhoud! Je kan de stofzuiger makkelijk laten staan door de steel recht te zetten en een beetje naar voor te duwen. Superhandig! Voor grotere personen zou de steel misschien net iets langer mogen zijn. Voor mij is deze steelstofzuiger onmisbaar geworden voor het dagelijkse onderhoud van mijn woning. Het ledlicht aan de voet van de stofzuiger is bovendien heel handig, het laat toe ook in donkere hoekjes stof en pluisjes op te merken. Niets ontsnapt aan dit toestel!
5,0

Keuze van de accessoires

Gemakkelijk te onderhouden

Stil

Zuigkracht

Beweeglijkheid & hanteerbaarheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Een echte topper
Anouschka 05-05-2021
Een hele krachtige stofzuiger met een elegant design. Hij zuigt krachtig, het ledlampje is ook heel handig om het vuil extra goed te zien. Opladen gaat heel snel en handig in het oplaadstation, hij geeft ook goed aan hoever hij al is opgeladen. Je schakelt ook heel snel en gemakkelijk over van een steelstofzuiger naar een kruimeldief wat heel handig is voor het stofzuigen van de zetel en stoelen. Een absolute aanrader!
Een review schrijven over de AEG QX8-2-PALR ALLERGY

Geef je mening en maak kans op een aankoopbon van € 50

 
Terug