De SAMSUNG POWERSTICK PRO VS8000 is niet meer beschikbaar!

ALTERNATIEF

Bekijk alle steelstofzuigers
Bekijk alle steelstofzuigers

Ontdek al onze steelstofzuigers en kies uw steelstofzuiger uit 35 toestellen.

ALTERNATIEF

Ontdek de steelstofzuiger wijzer
Ontdek de steelstofzuiger wijzer

Beantwoord enkele eenvoudige vragen en vind het product dat aan uw behoeften voldoet.

SAMSUNG POWERSTICK PRO VS8000

SAMSUNG POWERSTICK PRO VS8000

Dit product is niet meer beschikbaar!

Accessoires voor het product SAMSUNG POWERSTICK PRO VS8000

€ 4,99
€ 4,99

Dit zeggen onze specialisten over de SAMSUNG POWERSTICK PRO VS8000

Samsung VS80N8016K2/EN

De 450 W Digital Inverter Motor draait extreem snel en luchtweerstand wordt geminimaliseerd voor een extreem hoge zuigkracht van 150 W. De standaard meegeleverde turbo borstel van Samsung VS80N8016K2/EN-steelstofzuiger maximaliseert de prestaties op elke ondergrond, met borstelharen die ook diep in het tapijt doordringen en kleine vuildeeltjes verwijderen. DE optimale vervanging dus voor je conventionele stofzuiger.

Tot 40 minuten stofzuigen

Langdurig stofzuigen dankzij een krachtige 32,4 V lithium-ion batterij die tot 40 minuten lang constante zuigkracht levert - zelfs met de speciale opzetstukken. En dankzij de verwisselbare batterij kun je non-stop stofzuigen met een extra batterij*: verwijder gewoon de batterij, vervang deze door een nieuwe en verleng de gebruiksduur tot in totaal 80 minuten.

* Additioneel verkrijgbaar

Flexibele handgreep

Gemakkelijk stofzuigen op moeilijk bereikbare plekken. De ergonomisch ontworpen flexibele handgreep kan tot 50 graden buigen om op lastige plaatsen te komen, zoals onder je bed, zetel of kast. Dit voorkomt spanning op je polsen en rug.

EZClean stofreservoir en borstel

De stofzuiger is erg schoon in onderhoud, dankzij de EZClean borstel en opvangbak. Je kunt de borstel en opvangbak volledig verwijderen en zo gemakkelijk schoonhouden van stof, vuil en lange haren. Om het stofreservoir te legen hoef je alleen maar aan de hendel te trekken en de inhoud eruit te kloppen. Het stofreservoir en filter kun je daarna gemakkelijk schoonspoelen onder de kraan. Ook de borstel* haal je volledig los uit de stofzuigermond en maak je zo snel schoon.

* Werkt op de Turbo borstel en de Turbo parketborstel

HygiŽnisch HEPA-filter

Voor vrijer ademen en verminderd risico op allergische reacties. Het geavanceerde HEPA-filtersysteem zorgt ervoor dat 99,9% van de uitgeblazen lucht stofvrij is.

Speciaal voor dierenharen

De speciaal meegeleverde mini turbo borstel houdt je meubels vrij van allergenen en dierenharen. De mini turbo borstel heeft een roterende borstel voor het verwijderen van vuil dat vastzit in weefsels. Door zijn kleine afmetingen is hij geschikt voor de kleine oppervlakken, zoals je zetel of stoel. En de Anti-Tangle techniek zorgt ervoor dat haren zich niet vastdraaien in de borstel.

Combinatieborstel

Voorkom krasjes op je meubels en stofzuig verschillende oppervlakken met ťťn opzetstuk. De combinatie borstel heeft een harde zuigmond, die ook kan worden veranderd in een zachte stofborstel. Het opzetstuk verwijdert dus stof van verschillende oppervlakken, van je authentieke dressoirkast tot raamkozijn.

Kierenzuigmond

Verwijder vuil tussen spleten en kieren. De standaard meegeleverde kierenzuigmond is uitschuifbaar, waardoor je nog meer plekken kunt bereiken. Reinig bijvoorbeeld tussen de kussens van je zetel of de ruimtes tussen meubels.

Flexibel opzetstuk

Bereik echt elke hoek. Met het flexibele opzetstuk pak je vuil in alle hoeken en gaten aan. Het flexibele opzetstuk is buigzaam en verwijdert stof van lastige plekken - zoals de bovenkant van je koelkast, maar ook ruimten onder of tussen meubels.

Onze blogster Mťlissa heeft de Samsung PowerStick Pro voor jou getest. Lees haar verdict.

Technische specificaties over de SAMSUNG POWERSTICK PRO VS8000

Draadloos
Voltage 32.4 Volt
Type filter Motorfilter + microfilter
Cyclonische technologie Ja, multicyclonen
Gebruik 3-in-1
GeÔntegreerde kruimeldief
Voeding Oplaadbare Li-ion-batterij
Max. autonomie 40 min
Oplaadtijd 4.5 u
Oplaadindicator
Wandlader
Parking Lock
Inhoud stofbak 0.35 L
Regeling vermogen
Geluidsniveau 73 dB
Gemotoriseerde borstel Ja, kleine en grote turboborstel
Geschikt voor plafonds en plinten
Extra bijgelev. toebehoren Mini motorized brush - flexible tool
Diversen Flex Handle - EZclean brushTM & EZclean dustbin
Gewicht 3.0 Kg
Ecocheques aanvaard
Afmetingen (hxbxd) 111 x 25.2 x 31.5 cm
Vanden Borre-code 8397953