€ 119,99 Of

Karakteristieken

  • Stoomdebiet: 65 g/min

  • Stoomshot: 250 g/min

  • Zool: Email - glijdt gemakkelijker

Diensten en Garantie

2 jaar wettelijke garantie

Geldig voor alle producten

Levering aan huis 7 dagen op 7

Wij leveren je bestelling gratis bij jou thuis, 7 dagen op 7.

Gratis
Levering in afhaalpunt

Wij leveren je bestelling gratis in een afhaalpunt bij jou in de buurt.

Gratis
Click&Collect in de winkel

Via Click&Collect haal je je bestelling makkelijk en snel af in de winkel.

Gratis
Direct Replace Garantie

3 jaar omruiling bij panne

€ 15,00
Koop nu
Toegevoegd
Accessoires voor de PHILIPS GC5033/80 PERFECTCARE AZUR ELITE
MUST HAVES
€ 9,99
€ 79,00
  • Type: Plank voor traditioneel strijkijzer
  • Afmetingen strijkoppervlak: 124 x 38 cm
  • Maximum hoogte: 96 cm
Beperkte stock
€ 14,99
Beperkte stock
€ 9,99

Onze selectie Strijkplanken

€ 79,99
  • Type: Plank voor traditioneel strijkijzer
  • Afmetingen strijkoppervlak: 124 x 38 cm
  • Maximum hoogte: 96 cm
€ 59,00
  • Type: Plank voor traditioneel strijkijzer
  • Afmetingen strijkoppervlak: 124 x 38 cm
  • Maximum hoogte: 96 cm
Technische specificaties van
Stoomdebiet 65 g/min
Stoomshot 250 g/min
Zool Email - glijdt gemakkelijker
Vermogen 3000 Watt
Autom. uitschakelen
Ecofunctie
Inhoud waterreservoir 350 ml
Autom. stoomstart
Regelbare stoom
Verticaal ontkreuken
Antikalksysteem Self-clean
Antidrupsysteem
Spray
Zonder snoer
Lengte snoer 2.5 m
Kleur Zwart
Gewicht strijkijzer 1.6 kg
Zelfreinigende zool
Vanden Borre-code 8492832
Wat zeggen onze klanten over de PHILIPS GC5033/80 PERFECTCARE AZUR ELITE
4,6

4,6 op 5 | 16 Reviews

Hanteerbaarheid

3,7 op 5

Gemakkelijk te onderhouden

4,8 op 5

Snel op temperatuur

4,4 op 5

Glijdt vlot over het wasgoed

5,0 op 5

Prestatievermogen & doeltreffendheid

4,8 op 5

Prijs/kwaliteit verhouding

4,3 op 5

5,0

Hanteerbaarheid

Gemakkelijk te onderhouden

Snel op temperatuur

Glijdt vlot over het wasgoed

Prestatievermogen & doeltreffendheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Prima!
Gevorderde gebruiker 20-08-2018
Heel handig strijkijzer! Ook ideaal voor iemand met niet veel ervaring, de plooien gaan vlot weg glijd goed over het oppervlak. Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop en zou hem iedereen aanraden.
Voordelen
automatisch uitschakeling, automatische bediening, makkelijk in de hand, glijd goed
5,0

Hanteerbaarheid

Gemakkelijk te onderhouden

Snel op temperatuur

Glijdt vlot over het wasgoed

Prestatievermogen & doeltreffendheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Perfect toestel = perfecte strijk
Tanja Vrouw, 35-49 jaar, Nieuwe gebruiker 15-12-2017
. Eens ik begon aan mijn strijk merkte ik dat dit apparaat verbazend goed streek en stoomde Zelfs mijn jeans streek zoals een zakdoek ,zonder enige moeite zelfs Het ging zelfs beter als verwacht en dat ik gewoon was. Ik moest zelfs geen temperatuur regelen Dit was kei handig en makkelijk ! En met de ion functie ging strijken als een fluitje van een cent Voor mij is dit echt een super apparaat en ook heel handig en makkelijk op te bergen. Als iemand nu aan mij zegt ik ben toe aan een nieuw strijkijzer weet ik zeker dat ik dit zal aanraden Ik ben in ieder geval super tevreden !!
Voordelen
temperatuurregeling
4,0

Hanteerbaarheid

Gemakkelijk te onderhouden

Snel op temperatuur

Glijdt vlot over het wasgoed

Prestatievermogen & doeltreffendheid

Prijs/kwaliteit verhouding

heel gemakkelijk toesteli
patricia Vrouw, 25-34 jaar, Gevorderde gebruiker 13-12-2017
Ik heb het stoomstrijkijzer intussen al veel gebruikt. Natuurlijk even aanpassen want ik ben altijd gewoon om met een stoomgenerator te strijken. Het is een compact toestel. De eerste maal dat ik het gebruikte vond ik het vrij zwaar maar het went na een tijdje wel. Het heeft een vrij lange electriciteitskabel dat ervoor zorgt dat je veel ruimte hebt om te strijken zonder dat je met je strijkplank vlak tegen de muur moet staan. heel gemakkelijk is dat het ijzer de temperatuur/stoom zelf aanpast zodat je alle soorten kleding kan strijken zonder aan de knoppen te hoeven draaien en te wachten tot je ijzer is afgekoeld. het toestel maakt weinig geluid. Wel is het water snel op, dit vind ik wat nadelig aan het toestel. Persoonlijk merk ik weinig verschil tussen de verschillende stoomstanden. enkel de zakdoeken die heel gekreukd zijn krijg ik niet kreukvrij. ik beveel dit product zeker aan!
Voordelen
snel warm, nooit wachten tot toestel moet afkoelen, geeft zelf stoom, lange kabel
Nadelen
zwaar toestel, enkel zakdoeken niet kreukvrij, water is snel op
4,0

Hanteerbaarheid

Gemakkelijk te onderhouden

Snel op temperatuur

Glijdt vlot over het wasgoed

Prestatievermogen & doeltreffendheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Ezn goed compact stoom strijkijzer
Silke Vrouw, 25-34 jaar, Nieuwe gebruiker 07-12-2017
Een compact toestel dat snel warm is voor gebruik. Super handig lang snoer. Zorgt snel voor kreuk vrije kleren. En vooral handig de automatische temperatuur regeling.
Voordelen
snel warm
Nadelen
zwaar toestel
5,0

Hanteerbaarheid

Gemakkelijk te onderhouden

Snel op temperatuur

Glijdt vlot over het wasgoed

Prestatievermogen & doeltreffendheid

Prijs/kwaliteit verhouding

super handig toestel
fieke85 Vrouw, 25-34 jaar, Gevorderde gebruiker 07-12-2017
ik ben supertevreden over het toestel. Kreuken verdwijnen zonder al te veel moeite . mijn strijk is nog nooit zo snel gedaan geweest . het lange snoer vind ik ook heel handig . toen ik het toestel uitpakte leek het me heel zwaar maar eens je begint te strijken valt het heel goed mee en glijdt het als het ware vanzelf over de kledingstukken . conclusie : ik raad dit toestel iedereen aan .
Voordelen
kreuken verdwijnen als sneeuw voor de zon, lang snoer
4,0

Hanteerbaarheid

Gemakkelijk te onderhouden

Snel op temperatuur

Glijdt vlot over het wasgoed

Prestatievermogen & doeltreffendheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Philips Azur Elite
Hannah Vrouw, 35-49 jaar, Nieuwe gebruiker 06-12-2017
Mijn eerste gedachte bij de Azur is dat het een aantrekkelijke vormgeving heeft. Het strijkijzer is wel zwaarder dan wat ik normaal gebruik. Het glijdt wel vlot over de kleding en de automatische stoomfunctie is heel praktisch. Ik stond eerst een beetje twijfelachtig over de automatische temperatuuraanpassing, maar ook dit gaat vlot. Het waterreservoir is misschien wel wat snel leeg, maar het is vlot bij te vullen, dus dit is geen hindernis. Ook het lange stroomsnoer is heel praktisch. Ik ben zeker tevreden over dit toestel.
Voordelen
automatische stoomfunctie, lange snoer
Nadelen
zwaar toestel, klein waterreservoir
4,0

Hanteerbaarheid

Gemakkelijk te onderhouden

Snel op temperatuur

Glijdt vlot over het wasgoed

Prestatievermogen & doeltreffendheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Krachtig strijkijzer
Karin Vrouw, 35-49 jaar, Nieuwe gebruiker 03-12-2017
Allereerst heb ik even de handleiding gelezen. Al was dat niet veel werk, want heel veel dingen gaan automatisch. Zo moet er geen temperatuur meer ingesteld worden. Het strijkijzer ondervindt zelf welke materie er gestreken moet worden en regelt zelf de temperatuur. Voor mij een groot voordeel, want meestal vergat ik iets aan te passen. Ook krijg je een automatisch seintje wanneer er ontkalkt moet worden. Dat ontkalken zelf gaat heel eenvoudig. De eerste keer strijken gaf wel een beetje een gek gevoel, precies of er bubbelt iets binnenin, maar dat ben je snel gewoon. Het enige nadeel vind ik momenteel het gewicht. Het is een vrij zwaar toestel.
Voordelen
automatische temperatuur regeling
Nadelen
zwaar toestel
5,0

Hanteerbaarheid

Gemakkelijk te onderhouden

Snel op temperatuur

Glijdt vlot over het wasgoed

Prestatievermogen & doeltreffendheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Zalig toestel!
GKJN Vrouw, 35-49 jaar, Nieuwe gebruiker 03-12-2017
Zalig, gewoon beginnen strijken alvorens de was te hoeven sorteren!
Voordelen
past zich aan stof aan, snel op temperatuur, lange snoer
Nadelen
minpuntje is het waterreservoir dat te klein is
4,0

Hanteerbaarheid

Gemakkelijk te onderhouden

Snel op temperatuur

Glijdt vlot over het wasgoed

Prestatievermogen & doeltreffendheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Cindy Vrouw, 35-49 jaar, Nieuwe gebruiker 01-12-2017
Dit toestel is zeker een aanrader! Gewoon insteken en beginnen. Geen gedoe met temperatuur instellen! Past stoom automatisch aan aan het materiaal dat je strijkt! Enkel minpuntje tis een zwaar toestel!!
Voordelen
automatisch stoom, geen temperatuur instellen
Nadelen
zwaar toestel
5,0

Hanteerbaarheid

Gemakkelijk te onderhouden

Snel op temperatuur

Glijdt vlot over het wasgoed

Prestatievermogen & doeltreffendheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Philps Azure Elite
Annick Vrouw, 35-49 jaar, Nieuwe gebruiker 01-12-2017
Toestel beschikt over een toch wel lang snoer en dit is best handig. Strijk dient niet meer gesorteerd te worden volgens stof want het toestel gaat in no time van het heetste tot het laagst te strijken kledingsstuk. Eerste indruk van het toestel was dat dit toch wel zwaar aanvoelde maar bij gebruik belast je zeker je pols hier niet mee want het toestel mag gewoon vlak op je strijkplank blijven staan. Enorm handig is de hendel onderaan het handvat om een extra stoomstoot te geven. Wat me ook opviel bij het strijken van T-shirts was, dat het leek of ze ineens aan beide zijdes gestreken waren.
Een review schrijven over de PHILIPS GC5033/80 PERFECTCARE AZUR ELITE

Geef je mening en maak kans op een aankoopbon van € 50